2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar da iyi olsan iki canlısin hele bu dönemler. Kendi hiç hamile kalmadı mı bilmiyo mu sanki.
Benimki hiç bişey yapamıyo yine de eşim kıziyo niye gelip yanında durmuyosun ben okuldayken sancısı tutsa tek başina evde diyo kıziyo annesine. Eşin söylesin ağırlaştı iyi değil artık desin sen de atom karınca değilsin biraz dur dinlen ay of de
Dun acillik oldun bak arasın söylesin. Sana mı iş yapacak oğlunun evi oğlunun yemeği çamaşırı ütüsü

Esim bu durumlari gordugu icin cok destekcim zaten saolsun. Kizina cok acir uzulur ctsileri calisacagi zaman. Ben haftada ondan daha cok calisiyorum ama hep kizini goruo. E cocugu var ya ondan. Bakalim benimki olumca ne dicek cok merak ediyorum. Gecen konustuk gorumcemle aradi nasilsin die. Cok yoruluyorum utuler aldi basini gidio napicam bilmem dedim benden ust olcak ya bide cocuk oldugunu dusun dedi. E iste cocugun zaten utulediklerim dedim sustu. Tuhaflar yaa. Artik he diorum geciyorum umursamiyorum inanki. Gelmesn yapmasnlar. Gecen birini anlatio e kiz tarafi hep erkek tarafndan beklemicek dio. Esime dedim laf yedim heralde. Sen ne istedinki dedi herşeyi kendin yapiosun kimse sana laf edemez dedi. Annem cok sik gelmio ya belki anasi gelmio ben nie gidim diodur cokta lazim deil golge etmesin ben kendim yapiyorum zaten bunlarin hepsi ayni model. Kaynanalik yetistirme yurdumu var anlamdim tek boylar tek uretim

Ben 40 da yünlü modunda yıkadım çekmemiş canım

Akıntıdır

Göbeğinden dolayı tulum sıkıntılı olmaz mı
bizim tr de olsa kıyamet kopardı

Icine capraz ic zibin giydirilir citcitsiz o diye dusundum.onun ustune badi onun ustune tulum.. aayy biri bizi aydinlatsin tam olarak ne lazim ebelere vermeye

Aynenn gelmeden hergun arar otu boku sorar sinir oluyorum.telefonda ismini gorunce bile cinleniyorum.bi terbiyesizligi beklentisi falan yok benden ama adi kaynanaya sinir istee.pisssss kaynana

Ben adi kaynana oldugu icin degil de cidden gicik davranislari var. Bisey beklemez benimki de ama duygu somurusu yapar ogluna

l

Hahahah ayni benim.kaynana.gelmesin daha iyi.

Kendi hamileyken koyde cuval tasirmis kizida 8 aylikken cam silermis. Ben 2 canliyken haftasnu gezdigmzde bi of demedim eve geldik ana kiz aglaniolar oram agrio buram agrio die bide kendilerinin hamileliklerini ovuplar bu ne tezatliktir anlamadim. Esim dio caninin kiymetini bilmez die onlara seslerini cikarmiolar. Demez kiz benimki. Ilk aylar kotu olup hastanelik oldugumda bile demedi nie demion dedim bilmem dedi kizdim snra bana diince cam siliodum 8. Ayda die 9 ay boyunca agir tasidim die ben yapamam ben kanama gecirdim hastanelik oldum dedim aa hic habermz olmadi dediler. Aman kaynana iste ne kdr ii olsada kizi gbi deiliz. Ama benm annemde kaynana keske herkes annem gbi olsa

Ben adi kaynana oldugu icin degil de cidden gicik davranislari var. Bisey beklemez benimki de ama duygu somurusu yapar ogluna
Aman iiki ogullari var pis kaynanalar.. ben ole kaynana olmicam annem gbi kaynana olucam :) oglumda insallah babasi gbi esinin kiymetini bilen vefali bir es olur amin

Evet canim hafiften kuculmusler benimkilerde utuleyince biraz daha kendine gelir

canım ben ütüledim ama bi değişiklik olmadı.hadi bezler önemli değil de kıyafetler çekmesin bari.allahtan çoğunu bi beden büyük almıştım ordan kurtarırım heralde =)

Aayy evet yaa susu pusu cok tatli oluyo :) bu gobek bagi varken tulum giydiriliyo mu bebege cit citli badi felan
Normalde gobek bagi varken gobegi sikicak seyler giydirmemek gerekiomus tulum filan giydiriliomus. Ama oyleyse nasi hastane cikislarinda alt ust var. Gerci ilk zaman kucucuk oluolar yansikmaz heralde die düşünüyorum

Aman iiki ogullari var pis kaynanalar.. ben ole kaynana olmicam annem gbi kaynana olucam :) oglumda insallah babasi gbi esinin kiymetini bilen vefali bir es olur amin

Yaa hic sorma biz gidince oglum oglum diye agliyordu ilk gunler.birakym oglunu istersen demistim nie verdin o zaman
Simdi de biz gidince hastayim ayaklari.atesim var felan.
Ben gideyim o zmn dr skin grip olma dedi dedim.ay yok iyiyim dedi hemen kalkti ins sende annen gibi olursun.benim annemde ozluyor ogullarini ama gelinlerine karsi hicte oyle degil.tabi burda kocalarinda durumu onemli jns senin oglan da babaya ceker

Kızzzz delimisin sen yaa zorun ne :))
Valla kızıorum sana ya gece uyuyamıomuş kalkmış ütü yapmışşş sonrada kustumm diosunn kendine hiç dikkat etmiosun valla tatlım bak artık son rampadayız kendine dikkat eg lütfen..bırak evi tezek götürsünn umuruna getirme artıkk aaaa

Normalde gobek bagi varken gobegi sikicak seyler giydirmemek gerekiomus tulum filan giydiriliomus. Ama oyleyse nasi hastane cikislarinda alt ust var. Gerci ilk zaman kucucuk oluolar yansikmaz heralde die düşünüyorum

Alt ust daha zor geliyor bana. Lastigi var belinde.. yani niye var hastane cikisinda.daha ne giydircen.kumasa mi sarcan bide gobege sarilmak icim bag varmis ondan alcan mi.ben kendime de korse alicam

canım ben ütüledim ama bi değişiklik olmadı.hadi bezler önemli değil de kıyafetler çekmesin bari.allahtan çoğunu bi beden büyük almıştım ordan kurtarırım heralde =)
Yaa vallaha benim hele hastane cikisi minikti hepten kuculdu.yeni suslu bi hastane cikisi ariyorum suslu bisey ama bulamadim daha

Kızlaaarrr ben yine dayanamadım kızıma pembiş bi pantolon aldımmm :))
Tamam diorum bitti almıcam artık ama yine alıorumm :)
Bu arada ya tecrubeli Kimse yokmu yardım etsin bize..o çapraz badi ve alt üst giydircez ya bide battaniye bebek üşürmü öle.?
Göbeğine bağ bişi yapılıo mu alınıo mu?
Bide ne giyerseniz bebeğe 1kat fazlası diolar ya altına tek alt olunca üşümez mi bebikler.?
Ayy bi el atıversin tecrubeli bir annecik

Eklentiler

• image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar sabah uyandığımda ellerimde ve bileklerimde ciddi uyuşukluk ve güç kaybı oluyor üstelik bu saat oluyor açılır diyorum açılmıyor böyle bişey yaşayan var mı içinizde gerçi yarın konturolum var ama sanki biri ellerimin kollarımın dermanını almış gb

Icine capraz ic zibin giydirilir citcitsiz o diye dusundum.onun ustune badi onun ustune tulum.. aayy biri bizi aydinlatsin tam olarak ne lazim ebelere vermeye
Canım en alta hani tamamen beyaz içli dışlı zıbın oluyor ya onu giydirip üstüne de hastane çıkışı olanlardan giydirilir. Ben2.li parça olanı giydirecem tulum değil
Canım geçmiş olsun ya. Benim de parmaklarım ağrıyor sanırsam ödem oluştu veya eklem yerleri sıvısı azalırmış onla alakalı olabilir veya da kalsiyum eksikliği.... seninki de bu sebeplerle olabilir. Dr una mutlaka sor canım. Bize de bilgi ver oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…