- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.881
Ne kadar da iyi olsan iki canlısin hele bu dönemler. Kendi hiç hamile kalmadı mı bilmiyo mu sanki.Lafta gelio canim bihafta o bi hafta annem den icin gelir yemegini yapariz isini yapariz diodu ama inan anlayamiorum gelmekmi istemio cagirmami mi beklio. Ama esimde demez zorlanio die. Soruo nasi die iyi masallah dio. Belki rahatsiz soyle bole dese gelicek ama o tenezzul etmeyince inan bende etmiyorum.
Esim bu durumlari gordugu icin cok destekcim zaten saolsun. Kizina cok acir uzulur ctsileri calisacagi zaman. Ben haftada ondan daha cok calisiyorum ama hep kizini goruo. E cocugu var ya ondan. Bakalim benimki olumca ne dicek cok merak ediyorum. Gecen konustuk gorumcemle aradi nasilsin die. Cok yoruluyorum utuler aldi basini gidio napicam bilmem dedim benden ust olcak ya bide cocuk oldugunu dusun dedi. E iste cocugun zaten utulediklerim dedim sustu. Tuhaflar yaa. Artik he diorum geciyorum umursamiyorum inanki. Gelmesn yapmasnlar. Gecen birini anlatio e kiz tarafi hep erkek tarafndan beklemicek dio. Esime dedim laf yedim heralde. Sen ne istedinki dedi herşeyi kendin yapiosun kimse sana laf edemez dedi. Annem cok sik gelmio ya belki anasi gelmio ben nie gidim diodur cokta lazim deil golge etmesin ben kendim yapiyorum zaten bunlarin hepsi ayni model. Kaynanalik yetistirme yurdumu var anlamdim tek boylar tek uretimGelin eziyet ceksin ugrassin yapsin diyodur.gelinin evine gelip yardim etmek zoruna gidiyodur.sende tavrini koyarsin ona gore esin dahil kimsenin bisey demeye hakki yok.zor gununde yaninda olmayan iyi gunundede lazim degil.aman bosver benim kaynanam gelmesinde hic biseyini istemem.cenesi coktur.zaten 140 kilo kendi evde zor yuruyor isini yapamiyor nerde kalmis bana gelecek.
Ben 40 da yünlü modunda yıkadım çekmemiş canım
Akıntıdır
Göbeğinden dolayı tulum sıkıntılı olmaz mı
bizim tr de olsa kıyamet kopardı
Aynenn gelmeden hergun arar otu boku sorar sinir oluyorum.telefonda ismini gorunce bile cinleniyorum.bi terbiyesizligi beklentisi falan yok benden ama adi kaynanaya sinir istee.pisssss kaynana
l
Hahahah ayni benim.kaynana.gelmesin daha iyi.
Kendi hamileyken koyde cuval tasirmisNe kadar da iyi olsan iki canlısin hele bu dönemler. Kendi hiç hamile kalmadı mı bilmiyo mu sanki.
Benimki hiç bişey yapamıyo yine de eşim kıziyo niye gelip yanında durmuyosun ben okuldayken sancısı tutsa tek başina evde diyo kıziyo annesine. Eşin söylesin ağırlaştı iyi değil artık desin sen de atom karınca değilsin biraz dur dinlen ay of de
Dun acillik oldun bak arasın söylesin. Sana mı iş yapacak oğlunun evi oğlunun yemeği çamaşırı ütüsü
Oyyyy süslüm benim. Kiz cocugu baska yaaa susle susle dur :)
Aman iiki ogullari var pis kaynanalar.. ben ole kaynana olmicam annem gbi kaynana olucam :) oglumda insallah babasi gbi esinin kiymetini bilen vefali bir es olur aminBen adi kaynana oldugu icin degil de cidden gicik davranislari var. Bisey beklemez benimki de ama duygu somurusu yapar ogluna
Ataım kuzum sanada listeyi , şimdi geldim bile eve işin olsada çık çık vakit ayır kendine azıcıkKizzz banada msj atin listeyi :) buarada iyi gezmeler canimm burdada hava cok guzel ama isimde cok bakalim belki bi yuruyuse cikariz kocisle :)
Evet canim hafiften kuculmusler benimkilerde utuleyince biraz daha kendine gelir
Normalde gobek bagi varken gobegi sikicak seyler giydirmemek gerekiomus tulum filan giydiriliomus. Ama oyleyse nasi hastane cikislarinda alt ust var. Gerci ilk zaman kucucuk oluolar yansikmaz heralde die düşünüyorumAayy evet yaa susu pusu cok tatli oluyo :) bu gobek bagi varken tulum giydiriliyo mu bebege cit citli badi felan
Aman iiki ogullari var pis kaynanalar.. ben ole kaynana olmicam annem gbi kaynana olucam :) oglumda insallah babasi gbi esinin kiymetini bilen vefali bir es olur amin
Kızzzz delimisin sen yaa zorun ne :))Saol canim benim.esim direniosun vucudunu cok yoruosun dio. Temizlikten snra hep gezdim carsi pazar hic yatip uyuyamadim. E aksam isten gel kalan isleri yapmaya calis filan derken rutine bagladim. Patlak verdi. Ama canim durmuo. Gece 2 de uyandim 5 e kdr uyuyamadm 3 te kalktm esimin gomlekleri utuledm 5 te geldim yattim uyumusum 8de bida uyandm. Busefer bebegn dolabina girdim esim geldi kizdi. Ama napim kim yapicak.ayni sehirde olsak annem gelsn yapsin ama onada kiyamiom. Buarada babam grip birakip gelemio. Basimin caresine bakıyorum. Hem is hem ev cok yoruo. Senide cok iyi anlıyorum.mecbur yorulucaz tek evde olsak bukdr yorulmayizda evle is mahvedio bizleri. Allah yardimcimiz olsn
Aynen onemli o ama insan bilmek ister.. baska yer yok mu ki cnm bi kere de olsa git dicem ama
Normalde gobek bagi varken gobegi sikicak seyler giydirmemek gerekiomus tulum filan giydiriliomus. Ama oyleyse nasi hastane cikislarinda alt ust var. Gerci ilk zaman kucucuk oluolar yansikmaz heralde die düşünüyorum
Yaa vallaha benim hele hastane cikisi minikti hepten kuculdu.yeni suslu bi hastane cikisi ariyorum suslu bisey ama bulamadim dahacanım ben ütüledim ama bi değişiklik olmadı.hadi bezler önemli değil de kıyafetler çekmesin bari.allahtan çoğunu bi beden büyük almıştım ordan kurtarırım heralde =)
Ben de istiyorumm:):):):)önemli değil canım benim işe yaramasına sevindim
Canim suslu tulumunun fotosunu atabilir misin ben henuz karar veremedim ona fikir olmasi acisindan....:)Aayy evet yaa susu pusu cok tatli oluyo :) bu gobek bagi varken tulum giydiriliyo mu bebege cit citli badi felan
Canım en alta hani tamamen beyaz içli dışlı zıbın oluyor ya onu giydirip üstüne de hastane çıkışı olanlardan giydirilir. Ben2.li parça olanı giydirecem tulum değilIcine capraz ic zibin giydirilir citcitsiz o diye dusundum.onun ustune badi onun ustune tulum.. aayy biri bizi aydinlatsin tam olarak ne lazim ebelere vermeye
Canım geçmiş olsun ya. Benim de parmaklarım ağrıyor sanırsam ödem oluştu veya eklem yerleri sıvısı azalırmış onla alakalı olabilir veya da kalsiyum eksikliği.... seninki de bu sebeplerle olabilir. Dr una mutlaka sor canım. Bize de bilgi ver oldu muKızlar sabah uyandığımda ellerimde ve bileklerimde ciddi uyuşukluk ve güç kaybı oluyor üstelik bu saat oluyor açılır diyorum açılmıyor böyle bişey yaşayan var mı içinizde gerçi yarın konturolum var ama sanki biri ellerimin kollarımın dermanını almış gb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?