2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen biz bazen abartiyoruz galiba.bende iki gundur cok yorgunum.acaip yormusum.kendimi.carsilarda ordan oraya hic hamile degilmis gibi gezersen oyle olur iste diyorum kendime. Iyi olmana sevindimmmm cnm
Saol canim benim.esim direniosun vucudunu cok yoruosun dio. Temizlikten snra hep gezdim carsi pazar hic yatip uyuyamadim. E aksam isten gel kalan isleri yapmaya calis filan derken rutine bagladim. Patlak verdi. Ama canim durmuo. Gece 2 de uyandim 5 e kdr uyuyamadm 3 te kalktm esimin gomlekleri utuledm 5 te geldim yattim uyumusum 8de bida uyandm. Busefer bebegn dolabina girdim esim geldi kizdi. Ama napim kim yapicak.ayni sehirde olsak annem gelsn yapsin ama onada kiyamiom. Buarada babam grip birakip gelemio. Basimin caresine bakıyorum. Hem is hem ev cok yoruo. Senide cok iyi anlıyorum.mecbur yorulucaz tek evde olsak bukdr yorulmayizda evle is mahvedio bizleri. Allah yardimcimiz olsn

2 sene tadi damaginda kalmistir.ama evlilikle calisma hayati birde bebek isi geri planda birakio cnmm. ben simdiden nasil birakcam diye kara kara dusunuyorumm. Zaman ilerledikce bunaltiyor is hayati
Canim zaten eşim de ya atan yarim gün calışırsın ya da bi iş kuralım diyor tum gün eviji ihmal etme diyor. Peşin peşin söylüyor ben evde iş yapmam ona göre diyor
Sende yatmiosunki evdesin canin durmuo. Eltinin pesinde kosturuosun aslinda yatsan ii olucak dr dan randevu al canim benm
Iş yapmıyirum canım ya bulaşık yemek çamaşır vs. mecbur yapıyorum bunları da napim.
Canım kreş işi iyi olurdu ama diploma lazım benimki sosyal bilgiler ben açamam. Kpssye hazırlan olmazsa bakalım diyor eşim. Araştircaz bikac seneyi bulur. Evet devlet desteği oluyor canım iyi olur girişirsek.

ben hassas 30 da yıkadım yine de azcık çekenler oldu herhalde normaldir di mi?özellikle ağız bezleri küçücük kalmış tamamen pamuk olunca.sizinkiler de çekti mi kızlar?
Ben 40 da yünlü modunda yıkadım çekmemiş canım
merhaba arkadaşlar 31 haftalık hamileyim bugün fark ettim vajina içerisinde beyaz çamur gibi birşeyler oluşmuş acile gideyimmi bu durum normalmidir.
Akıntıdır
Göbeğinden dolayı tulum sıkıntılı olmaz mı
en son 3d i in gittik onda da yazmiyor bise.. onceleri de yazmiyordu ki..burda fl falan diolar mesela boyunu hesaplamak icin.. o da yok..ztn sadece foto veriyorlardi. bunlarin isi bu kadar olur iste.. neyse hayirlisi olsn ins ne diyeyim..
bizim tr de olsa kıyamet kopardı

Bende haftaya hazrlicam. Kendime gecelik almadm daha onuda alim de snra hazrlicam. Canim benim fbli ya hastane cikisi icine kucuk badi var carpraz tum hastane cikislarinda vardir sanirim onu giydirircem ustunede ayri ayri benim alt ust onlari gydirirm diorum ama. Sen tulumun icine bi kat daha giydircek misin. O carpraz badilerden gydirip tulum giydirt dedigin gbi foto çekilirken yada odaya geldiginde alt ustu gydirirsn bence iyi dusunmussun. Bizim hastane cikisini vericeklermis bebegi onla getrrler diorm ama oda utusuz olur die ben baska duz hastane cikisini vericem ertesi gnde fbliyi gydricem

Evet canim cok zor oluo. 1.5 saat ama ha diince gelinmio gelemio. Kv de diemiorm telde konusunca dedim utuler cok oglunun gomlegi kalmamis die sasrdi e bisuru vardi die yetisemiyorum anne dedim. Hala cagrmami beklio heralde. Bende cagrmiom. Bugunleride unutmicam. Smdiki aklim olsaydi annemn oldugu sehirden baska sehre evlenmezdim. Gerci bunada sukur sen dahada uzaktasin. Allah yardimcimiz olsn canim bende korkuyorum annem gelmeden dogurucam die ama yakin en azndan. Iste tek tesellimiz o.

Canim imkanin varsa bi diploma kirala. Bulursan ole cocuk gelisimi mezunu filan. Ama devlet krese destek vermioms dun baya bi arastirdim. :)

Senin kaynanada ne acayip yaa.herseyi soylemekmi lazim.bilmiyomu yani.kendi kizi olsa aynimi yapardi acaba.kizlar siz gelinlerinize el kizi muamelesi yapmayin

Canım senin kv nasıl insan ya gurbettesin teksin çalışıyosun hamilesin. Her hafta gelip işlerini bikaç günlük yemeğini yapması lazımdı.
Benimki çok yaşlı

Senin kaynanada ne acayip yaa.herseyi soylemekmi lazim.bilmiyomu yani.kendi kizi olsa aynimi yapardi acaba.kizlar siz gelinlerinize el kizi muamelesi yapmayin
Kendi kizinin evine yardimci geldigi halde ben gelip yaparim sen cocukla ugrasma dio. Ama bana gelince karistirmak istemiorm der gecer kenara. Neyse allah gorsun artik icinden gecen gercekten ne bilemiyorum

Kolay gelsin cnm :) bende iki tane aldim hastane cikisi.biri 6 li biri onlu.bizim hastanede de veriliyor galiba ama ben onu istemiyorum sanirim.cok suslu aldim ilk kiyafetlerini ole istiyorum:) evet capraz var cnm bide kisa kollu badi var.onlari gidiydirip onun ustune de tulum giydirirler. Birde battaniyeye sararlar dedim. Tulum rahat olur ilk. Foto icin alt ust takimi cok şık ve benim geceligimle ayni renk o yuzden bu sekil plan yaptim.sadece bu ilk giyeceklerini fermuarli biseye koyucam seffaf ya da kendi kutusuna onu vericem ebelere

Canım senin kv nasıl insan ya gurbettesin teksin çalışıyosun hamilesin. Her hafta gelip işlerini bikaç günlük yemeğini yapması lazımdı.
Benimki çok yaşlı
Lafta gelio canim bihafta o bi hafta annem den icin gelir yemegini yapariz isini yapariz diodu ama inan anlayamiorum gelmekmi istemio cagirmami mi beklio. Ama esimde demez zorlanio die. Soruo nasi die iyi masallah dio. Belki rahatsiz soyle bole dese gelicek ama o tenezzul etmeyince inan bende etmiyorum.

Kendi kizinin evine yardimci geldigi halde ben gelip yaparim sen cocukla ugrasma dio. Ama bana gelince karistirmak istemiorm der gecer kenara. Neyse allah gorsun artik icinden gecen gercekten ne bilemiyorum
Gelin eziyet ceksin ugrassin yapsin diyodur.gelinin evine gelip yardim etmek zoruna gidiyodur.sende tavrini koyarsin ona gore esin dahil kimsenin bisey demeye hakki yok.zor gununde yaninda olmayan iyi gunundede lazim degil.aman bosver benim kaynanam gelmesinde hic biseyini istemem.cenesi coktur.zaten 140 kilo kendi evde zor yuruyor isini yapamiyor nerde kalmis bana gelecek.

Oyyyy süslüm benim. Kiz cocugu baska yaaa susle susle dur :)

burda ebelerin oldugu merkez var oraya gidiyoruz. zaten ne boy ne kilo olcuyorlar. en son gitttigmde sansimi son kez denedm,yok olcmuyoruz vs vs dediler. ondan insan merakta kaliyor
Aynen onemli o ama insan bilmek ister.. baska yer yok mu ki cnm bi kere de olsa git dicem ama

l

Hahahah ayni benim.kaynana.gelmesin daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…