- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #44.901
Yaa vallaha benim hele hastane cikisi minikti hepten kuculdu.yeni suslu bi hastane cikisi ariyorum suslu bisey ama bulamadim daha
Ben de istiyorumm:):):):)
Canim içinde dolgulu yumuşak destek yastığı var bide tam yatiyor bebeklikten 15 kiloya kadar kullanılıyormuscanım bu yeni doğanlar için olabilir mi, gerçi kış çocuğu oldukları için sokağa çıkmazlar pek arabadan arabaya olur
Benim de annem gelinini el üstünde tutar. Iş yapamaz ama cocuģuna bakar çamaşır yemek ütüleri hep annemde. Abimin ütülerini hâlâ da annem yapıyo. Altlı üstlü otururlar 6 senedir daha gelin yemek yapmadı annem yapar ya yukari cikarir ya gelin ger yer ki ev hanimidir gelinimiz. Mutfak masrafi da annemde hep. Ayağına terlik götürür üşütme kızım der.
Kendi hamileyken koyde cuval tasirmiskizida 8 aylikken cam silermis. Ben 2 canliyken haftasnu gezdigmzde bi of demedim eve geldik ana kiz aglaniolar oram agrio buram agrio die bide kendilerinin hamileliklerini ovuplar bu ne tezatliktir anlamadim. Esim dio caninin kiymetini bilmez die onlara seslerini cikarmiolar. Demez kiz benimki. Ilk aylar kotu olup hastanelik oldugumda bile demedi nie demion dedim bilmem dedi kizdim snra bana diince cam siliodum 8. Ayda die 9 ay boyunca agir tasidim die ben yapamam ben kanama gecirdim hastanelik oldum dedim aa hic habermz olmadi dediler. Aman kaynana iste ne kdr ii olsada kizi gbi deiliz. Ama benm annemde kaynana keske herkes annem gbi olsa
Aman allahimBenim de annem gelinini el üstünde tutar. Iş yapamaz ama cocuģuna bakar çamaşır yemek ütüleri hep annemde. Abimin ütülerini hâlâ da annem yapıyo. Altlı üstlü otururlar 6 senedir daha gelin yemek yapmadı annem yapar ya yukari cikarir ya gelin ger yer ki ev hanimidir gelinimiz. Mutfak masrafi da annemde hep. Ayağına terlik götürür üşütme kızım der.
Gelin de annemin haftalık temizligini yapıyor hakkinı yemiyeyim. Annem halilari supurur toz alir balkon yikar.ortaligi toplama Silme isi tuvalet banyo gelinde.Aman allahim
Valla alkış.. Taktir ettim anneni..Benim de annem gelinini el üstünde tutar. Iş yapamaz ama cocuģuna bakar çamaşır yemek ütüleri hep annemde. Abimin ütülerini hâlâ da annem yapıyo. Altlı üstlü otururlar 6 senedir daha gelin yemek yapmadı annem yapar ya yukari cikarir ya gelin ger yer ki ev hanimidir gelinimiz. Mutfak masrafi da annemde hep. Ayağına terlik götürür üşütme kızım der.
Okadarda yapsin canimmm.daha ne olsun.Gelin de annemin haftalık temizligini yapıyor hakkinı yemiyeyim. Annem halilari supurur toz alir balkon yikar.ortaligi toplama Silme isi tuvalet banyo gelinde.
pamuklu seyler ilk yıkamada cekıyormus. ben de bari 30 da yıkayayımGünaydın kızlar,
Dün aşırı sinirli bir şekilde uyudum yaa
Ilk defa böyle oldum.. hamilelikten sanırım
Misafirler falan vardi, hep beraber yedik içtik, güzel bir aksamdi.. gittiler ben de bebeğin kıyafetlerini yikayim dedim, beyaz ve kremleri yıkadım. Makinanın özel baby programını sectim, 40 derece, cift duruluma falan yaptım.
Bazı parçalar baya kuculmus çıktı
Bereleri, eldivenleri fileye koydum kucucukler diye, file açılmış falan..
Aşırı sinir oldum.. Eşim diyor tamam boşver aliriz falan ama sakinlesemedim, moralim bozuk oturdum oyle... espri falan yapıyor güleyim diye, buz gibi bakiyorum, trip atiyordum nerdeyse, ne sucu varsa
Suan cok sacma geliyor, ilk defa aylardan beri bu kadar gergin ve sinirliydim ve küçücük bir sebepten.
Kendimi tanıyamadım yani dün gece, çirkef, agresif bir tiptim bir kaç saatligine
Şimdi ikinci kisim kiyafetleri atacam makinaya, bu sefer hassas programi sececem, 30 derecede.. yine cekmesin diye
Benim de annem gelinini el üstünde tutar. Iş yapamaz ama cocuģuna bakar çamaşır yemek ütüleri hep annemde. Abimin ütülerini hâlâ da annem yapıyo. Altlı üstlü otururlar 6 senedir daha gelin yemek yapmadı annem yapar ya yukari cikarir ya gelin ger yer ki ev hanimidir gelinimiz. Mutfak masrafi da annemde hep. Ayağına terlik götürür üşütme kızım der.
Canim içinde dolgulu yumuşak destek yastığı var bide tam yatiyor bebeklikten 15 kiloya kadar kullanılıyormus
Bende ayniyim.dogum cok urkutuyo.Allah yardicimiz olsunselamlar kızlar, neredeyse çoğumuzun korkuları artmış.
ben de bu aralar değişik ruh halındeyım bazıları gibi. sanırım hamıllelıkten dolayı.
allah yardımcımız olsun
çok tırsıyorum ben yaa
Aslında biz travel sistem bakıyorduk satıcı bu aklı verdi puseti elde taşımak çok zor ben tasiyamiyorum içinde bebek varken taşıyabilir misin dedi banaozaman mantıklı canım
selamlar kızlar, neredeyse çoğumuzun korkuları artmış.
ben de bu aralar değişik ruh halındeyım bazıları gibi. sanırım hamıllelıkten dolayı.
allah yardımcımız olsun
çok tırsıyorum ben yaa
ben de öyle aglama falan yok. benım ruh halım degısık sadeceamin cnm. ben depresyona girmis gibiyim agliyorum zirliyorum cocuk gibi . bebek istedgi kadar zorlasin beni umrumda degil ona soz verdm gik demicem diye de benim kafa git gel.. cok huzursuzum :/
kaçta yıkadın?Yaa vallaha benim hele hastane cikisi minikti hepten kuculdu.yeni suslu bi hastane cikisi ariyorum suslu bisey ama bulamadim daha
ben de öyle aglama falan yok. benım ruh halım degısık sadece
insana garip gelıyor anne olması :=)
kafanı dagıtacak seyler bulsan, eşin çok mu çalışıyor?
burası ıyı kafa dagıtıyor. eşin yogun çalışınca yalnız kalıyorsunevet malesef oyle,ne bileym ki ders calisyorum kitap okuyorum vs.. bura da olmasa ne olurdu bilemicem..
30 da canim.ama 2 saatlik programdi.gerci esim yikadi.ben anlamam camasir makinesindenkaçta yıkadın?
bebek programımı acaba? varsa kesın onda yıkamıstır30 da canim.ama 2 saatlik programdi.gerci esim yikadi.ben anlamam camasir makinesindeno cok titiz camasir konusunda birsuru deterjanlari var degisik degisik.bana kalsa tek program uzerinden calistirir dururum.bulasik makinasinda oyle yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?