2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de annem gelinini el üstünde tutar. Iş yapamaz ama cocuģuna bakar çamaşır yemek ütüleri hep annemde. Abimin ütülerini hâlâ da annem yapıyo. Altlı üstlü otururlar 6 senedir daha gelin yemek yapmadı annem yapar ya yukari cikarir ya gelin ger yer ki ev hanimidir gelinimiz. Mutfak masrafi da annemde hep. Ayağına terlik götürür üşütme kızım der.

Aman allahim

Valla alkış.. Taktir ettim anneni..

pamuklu seyler ilk yıkamada cekıyormus. ben de bari 30 da yıkayayım
hiç bebek programını secmeyeyım, bellı olmaz.

allah verene veriyo baksana.. Allah razi olsun ne guzel anne

ozaman mantıklı canım
Aslında biz travel sistem bakıyorduk satıcı bu aklı verdi puseti elde taşımak çok zor ben tasiyamiyorum içinde bebek varken taşıyabilir misin dedi bana tabi ben hik mik oldum.bosuna 500 lra buna vereceginize 0 aydan kullanilan oto koltugu alın dedi.

amin cnm. ben depresyona girmis gibiyim agliyorum zirliyorum cocuk gibi . bebek istedgi kadar zorlasin beni umrumda degil ona soz verdm gik demicem diye de benim kafa git gel.. cok huzursuzum :/

amin cnm. ben depresyona girmis gibiyim agliyorum zirliyorum cocuk gibi . bebek istedgi kadar zorlasin beni umrumda degil ona soz verdm gik demicem diye de benim kafa git gel.. cok huzursuzum :/
ben de öyle aglama falan yok. benım ruh halım degısık sadece
insana garip gelıyor anne olması :=)
kafanı dagıtacak seyler bulsan, eşin çok mu çalışıyor?

evet malesef oyle,ne bileym ki ders calisyorum kitap okuyorum vs.. bura da olmasa ne olurdu bilemicem..
burası ıyı kafa dagıtıyor. eşin yogun çalışınca yalnız kalıyorsun
normaldır bu ruh halı.. az kaldı canım dayan :=)
ben de pek ısyankarım allah saglık, huzur versın. şükürler olsun halımıze, ama işte hamılelık cok sıktı :=)

30 da canim.ama 2 saatlik programdi.gerci esim yikadi.ben anlamam camasir makinesinden o cok titiz camasir konusunda birsuru deterjanlari var degisik degisik.bana kalsa tek program uzerinden calistirir dururum.bulasik makinasinda oyle yapiyorum.
bebek programımı acaba? varsa kesın onda yıkamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…