- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.081
daha ne istiyon yavrum bırak uyusun sende rahat rahat uyu :)günaydın kızlarsizin bebişler geceleri tekme atıyor mu yaa bizim kız çok hareketli gündüzleri ama geceleri anneyi hiç rahatsız etmiyor. normal mi ki. uykucu mu yoksa
Çok iyiymiş :)Kızlaaarrr şunlara bakınnn aynılarını yaşıoruz resmennn
http://www.nolm.us/hamilelerin-her-gun-yasadigi-sorunlari-esprili-illustrasyonlarla-anlatti/
senın yerınde olsam kalkardım gece bı guzel kalaylardım... aradın acmadm demekkı var bısı ne b.k yıonda eve gıtmedın dıe abısıne hesap verırdı sonra..günaydın kızlar moralim çoooook bozukbana bi akıl verin aklımı yitireceğimmm yeminlen düşünme yetimi kaybettim.. anlatmam lazım beni bi sizler anlıyorsunuz.. dün uyurken gece 12 de telefonm çaldı bi baktım büyük görümcem arıyor.. açmadım.. 15 dk sonra kapı zili çaldı.. o arada tekrar uyuyakalmışım.. yataktan sıçradım zil çalınca .. eşim kapıya baktı.. görümcemmiş.. arkadaşlarıyla yemeğe gitmişte eve gitmeye korkmuş babası kızar diye.. ben hiç yataktan kalkmadım tabi.. odaya sesleri geliyodu.. sinirimden ağladım... sabah eşim beni servise bırakırken böyle böyle oldu dedi. haberim var dedim.. ya ailen ya ben dedim beni kaybedersin dedim gerekirse boşanırız bizim evin kapısında otel yazmıyor dedim.. adam şok oldu.. boşanacağımdan değil eşimi çok seviyorum ama ailesinin bekar evi gibi davranması beni yıldırdı artık... daha pazar günü görümce bizdeydi.. afedersiniz o gün gece lavaboya gittim bi baktım pislik içinde lavabo.. midem bulandı ben napim kızlar bana akıl verin boğazım bile hala düğüm düğüm çok kötüyüm..
1 günde benden 2015 ı cok sevdık32 aralık ne kız
parol al bitane canım eziyet etme kendine. 2 doktorun mu var seninKızlar başım çatlayacak derece de ağrıyor galiba tansiyomun oynuyor hissediyorum, midem de bir tuhaf bugün. İnşallah bir şey yoktur. Oğlum kıpır kıpır çok şükür korkmuyorum o yüzden bugün 15:40 ta benim devlette ki selfie çekildiğim sevimli doktoruma gidicem. Özel hastanede ki sezeryan diyordu bakalım o ne diyecek bugün.
geçmiş olsun canım, tansiyonuna bi bak istersenKızlar başım çatlayacak derece de ağrıyor galiba tansiyomun oynuyor hissediyorum, midem de bir tuhaf bugün. İnşallah bir şey yoktur. Oğlum kıpır kıpır çok şükür korkmuyorum o yüzden bugün 15:40 ta benim devlette ki selfie çekildiğim sevimli doktoruma gidicem. Özel hastanede ki sezeryan diyordu bakalım o ne diyecek bugün.
kuzum kapalı değil de resmi tatil ya oyüzden demiştim ama sor sende bence .. umarım ocağı beklerler :) beklemezlerse de yapcak bişi yok..Hahahah cok komik olur :) kiz hastaneler kapali mi olur 1 inde. Benim normalde 32 aralik gosterio belki gec olursa 1 ine kalir diorum ama kapali olmaz heralde bi sorayim onu ben
Canım makinenin pili bitti. Ama resmen yükseldiğini hissedebiliyorum. Kan basıncından dolayı terleme ve sıcaklık boşalır ya vücudundan insanın resmen öyleyim...geçmiş olsun canım, tansiyonuna bi bak istersen
Kızlar başım çatlayacak derece de ağrıyor galiba tansiyomun oynuyor hissediyorum, midem de bir tuhaf bugün. İnşallah bir şey yoktur. Oğlum kıpır kıpır çok şükür korkmuyorum o yüzden bugün 15:40 ta benim devlette ki selfie çekildiğim sevimli doktoruma gidicem. Özel hastanede ki sezeryan diyordu bakalım o ne diyecek bugün.
Bebeğim parol şimdi kanı sulandırır, biraz düşsün tansiyonum öyle içerim artık. Beynimi 2 taraftan sıkıştırıyorlar sankiparol al bitane canım eziyet etme kendine. 2 doktorun mu var senin
Canım tansiyonuna baktır bekleme akşamı istersen.. Hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım, haberlerini bekliyoruz..
kız ben hergün coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye 35. haftaya kadarda içcekmişim. sulandırsın daha iyi değil mi? kolonyayla ov başını o zaman. daha olmadı ispirto iç :)Bebeğim parol şimdi kanı sulandırır, biraz düşsün tansiyonum öyle içerim artık. Beynimi 2 taraftan sıkıştırıyorlar sanki
Merhaba kizlar doktor enfeksiyondan dolayi gynomax ovül adli fitili kullanmami soyledi. 2 gundur kullaniyorum fakatcamasirim su gibi islanmaya basladi. Bnde korktum acaba su mu diye bilgisi olan var mi.
kız ben hergün coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye 35. haftaya kadarda içcekmişim. sulandırsın daha iyi değil mi? kolonyayla ov başını o zaman. daha olmadı ispirto iç :)
kafana basma iç direk :)Kız evde rakı var, rakı mı bassam kafama belki iyi gelirDD Dişe iyi geliyor madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?