2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senın yerınde olsam kalkardım gece bı guzel kalaylardım... aradın acmadm demekkı var bısı ne b.k yıonda eve gıtmedın dıe abısıne hesap verırdı sonra..

Kızlar başım çatlayacak derece de ağrıyor galiba tansiyomun oynuyor hissediyorum, midem de bir tuhaf bugün. İnşallah bir şey yoktur. Oğlum kıpır kıpır çok şükür korkmuyorum o yüzden bugün 15:40 ta benim devlette ki selfie çekildiğim sevimli doktoruma gidicem. Özel hastanede ki sezeryan diyordu bakalım o ne diyecek bugün.

parol al bitane canım eziyet etme kendine. 2 doktorun mu var senin

geçmiş olsun canım, tansiyonuna bi bak istersen

Hahahah cok komik olur :) kiz hastaneler kapali mi olur 1 inde. Benim normalde 32 aralik gosterio belki gec olursa 1 ine kalir diorum ama kapali olmaz heralde bi sorayim onu ben
kuzum kapalı değil de resmi tatil ya oyüzden demiştim ama sor sende bence .. umarım ocağı beklerler :) beklemezlerse de yapcak bişi yok..

Canım tansiyonuna baktır bekleme akşamı istersen.. Hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım, haberlerini bekliyoruz..

Merhaba kizlar doktor enfeksiyondan dolayi gynomax ovül adli fitili kullanmami soyledi. 2 gundur kullaniyorum fakatcamasirim su gibi islanmaya basladi. Bnde korktum acaba su mu diye bilgisi olan var mi.

Canım tansiyonuna baktır bekleme akşamı istersen.. Hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım, haberlerini bekliyoruz..

Sağ ol bebeğim inşallah güzel haberlerle gelirim. Bu doktor normal doğuma girmiyor devlette. Sezeryan dese bile keşke o adam yapsa en azından içim çok rahat o adamdan. Yakınlarda eczane bile yok bebeğim Evim otoban kenarında

Bebeğim parol şimdi kanı sulandırır, biraz düşsün tansiyonum öyle içerim artık. Beynimi 2 taraftan sıkıştırıyorlar sanki
kız ben hergün coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye 35. haftaya kadarda içcekmişim. sulandırsın daha iyi değil mi? kolonyayla ov başını o zaman. daha olmadı ispirto iç :)

Merhaba kizlar doktor enfeksiyondan dolayi gynomax ovül adli fitili kullanmami soyledi. 2 gundur kullaniyorum fakatcamasirim su gibi islanmaya basladi. Bnde korktum acaba su mu diye bilgisi olan var mi.

Canım fitilin ta kendisi o ıslatan şey. İlaç gibi peynir kesiği gibi sulanıyor çıkıyor akıyor. Hiç korkutma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…