- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.121
hahah ne guzel devlette ole dr bulmak zor.. bende ılk devlete gıtmıstım bı erkege cok ıı bı dr du ama bıdaha onu bulamadım.Soruyum valla bacım bu doktoruma her şey sorulur. Adam tam kafa :) Röfle mi yaptırıyım balyaj mı desem eminim bir fikri vardır :)))
hahah ne guzel devlette ole dr bulmak zor.. bende ılk devlete gıtmıstım bı erkege cok ıı bı dr du ama bıdaha onu bulamadım.ve gıtmıyorum da artık
Canım eşimin çok sevdiğim bi halası var onu aradım.. o uygun bi dille söylerim ben dedi.. bugün konuşacak.. onlara da bana yardım için gittiklerini söylüyormuş ama ben bi yardım göremiyorum ki 12 de eve gelen biri ne yapacak Allah aşkına dedim.. o da bugün konuşucak.. ondan da çok tırsarlar..kovala hepsini o zaman :) şaka bi yana eşin üzülmesin diye bişey demiyon ama böle alıştırma bence gerçi alışmış alışacağı kadarda. en güzeli eşine rica et kapıyı açmam bida de. hayır işe yarasa bari temizlik falan yapsa yemek yapsa sana yardımcı olsa seve seve gelsin. otel parası al 120 tl günlük. belki gelmez o zaman. yapılcak çok şy varda sen yapamayınca bende bişi diyemiyom :)
canım bızımde 29 da bısı yoktusmıd bıle bazen okdr ıyıyımkı pazar gunu hıc otrmadm ev ısı bebısın ıslerı derken gun yetmedı ama artık 33 teyım ve bazı seyler agır gelıyor. aman olmasın da ama sonlara dogru oluyor sanırım
Valla dun aksamda ben oyleydim resmin bacaklromin arasinda hissediyrm artik hareketleride bugun biraz azaldi gibi dondu mu acaba diye dusunuyrm neyse 17sinde rapor almaya gidicem o zaman sorarim buraya yazarim bu arada 2 3 haftaya bende tasiniyrm burdaki herkes tasindi benide heveslendirdiniz ama nasil olucak hic bilmiyrmcanm dun aksam bende öyleydım neyın nesıydı bılmıyorum. belım cok fenaydı ne yatırdı ne kaldırdı acaba yalancı sancıları mı yasıyoruz.. sen sor da bızıde aydınlat bacım :)
Faydasini gordun mu peki. Bnm dıs dudakta sislik oldu sanki icinde sertlik war gbi ve agri wardi.o sikayetle gittim gerci 2 gundur kullaniyorum agri gecti ama sertlik sislik hala war kasinti fln yoktu.senn sikytin nasldiBENDE KULLANDIM AMA FİTİLDEN OLUYOR O SU FALAN DEĞİL
bende kaşıntı vardı mantar olmuştum canım ilaç 3 tane zaten bittikten ertesi gün sonra geçtiFaydasini gordun mu peki. Bnm dıs dudakta sislik oldu sanki icinde sertlik war gbi ve agri wardi.o sikayetle gittim gerci 2 gundur kullaniyorum agri gecti ama sertlik sislik hala war kasinti fln yoktu.senn sikytin nasldi
Canim bnde dıs dudakta sislik ve agri sikayetyle gittim. Doktor bunu verdi bi de abtibiyotik hap. Sislik gecmedi hala elime geliyor ama agri hafifledi. Sen faydasini gordun mu sikayetin benzermiydide verdi doktorCanım fitilin ta kendisi o ıslatan şey. İlaç gibi peynir kesiği gibi sulanıyor çıkıyor akıyor. Hiç korkutma kendini.
Himm bna werdigi 7 li 3 lu degilbende kaşıntı vardı mantar olmuştum canım ilaç 3 tane zaten bittikten ertesi gün sonra geçti
Canim valla sen yine başına gelecekleri bilmiyorsun da korkuyorsun ben başıma ne gelecek biliyorum da korkuyorum sen az daha gözü kara olabilirsinhahah aynen hep 32 yazıom barı 1 2 ocakta dogsunda 2016 dogumlu olsn
bende kararsızım herkes yapıosa yaparım dıorm epıduralden korkuyorum agrıyı cekıcem gecıcek dıyorum. ama allah korusun ya epıdurallde kalıcı bısı olursa ne yaparım... epıdural de de ntsye baglanılıoms sancı geldıgı gorulunce ıkın denılıyormus acı hisssetmediğinden daha bilinçli ıkınıyormussun
canım yaa artık azalt barı aldıklarını. ama kv gelınce ıı olur o yapar kargo ıslerını fılan. aynen devlettekı herkes ole olsa bosuna dunya para da vermeyız.. hakkımız ama kullanamıyoruz devletı..Kuduruyorum valla ağrıdan siparişler kargolar var bir yandan onu yapıyorumEvden çıkmak için can atıyorum, bir atsaydım kendimi hastaneye benden iyisi yok. Vallahi ben de ilk kez bu adamı görüyorum böyle. 4-5 tane usg veriyor düşünsene devlette herkesin öyle ilgili olduğunu. Adam girse pıt diye doğururum devlette ama bu da doğuma girmiyor işte :/
allah yardımcın olsun canm ev tasırken cok yormayın kendınızı yaaValla dun aksamda ben oyleydim resmin bacaklromin arasinda hissediyrm artik hareketleride bugun biraz azaldi gibi dondu mu acaba diye dusunuyrm neyse 17sinde rapor almaya gidicem o zaman sorarim buraya yazarim bu arada 2 3 haftaya bende tasiniyrm burdaki herkes tasindi benide heveslendirdiniz ama nasil olucak hic bilmiyrm
hımm belki 7 liside vardır.. Ama bana 3 lü verdi.. Fitilden nefret ediyorum.. onu kullanırken kendimi pis hissediyorumHimm bna werdigi 7 li 3 lu degil
ayyy inşallah öyledir dicem ama kendi adıma tabine güzel işte kuzum doğduktan sonrada öle olurmuş diolar biz mesela sabahlara kadar oturcaz gibi görünüyor :)
inşallah uyur da rahat ederim geceleribenimk gece gunduz,misafirlik fln dahi dinlemio basiyo tekmeyi kerata yaa :) gece daha aktif ama. uyusun uykucu olsun iyidir :)
Yok canim aynen oyle.emzirirkende tum kahve rengi almasi gerekiyormus agzina sadece ucu degil canimaynen o kısımlara sürülüyormus. yanlıs bılmıyorum yani dimi? :=) başlıycam ben de artık
Canim bnde dıs dudakta sislik ve agri sikayetyle gittim. Doktor bunu verdi bi de abtibiyotik hap. Sislik gecmedi hala elime geliyor ama agri hafifledi. Sen faydasini gordun mu sikayetin benzermiydide verdi doktor
evet dogum yapanlar genelde bana ole dıoda basıma gelmeyınce ne olur yaparım dıorumCanim valla sen yine başına gelecekleri bilmiyorsun da korkuyorsun ben başıma ne gelecek biliyorum da korkuyorum sen az daha gözü kara olabilirsinbende şimdiden karar vermeyeceğim baktım çok kötü valla o anda da karar değiştirebilirim ya bazen bakıyorum sezeryan çok kolay görünüyor dikişse normal de de oluyor dikisin ne çekiyoruz ki ille de normal diye diyorum ama herseyin normal seyrinde gitmesi çok önemli ve guzel diye düşünüp vazgeciyorum
kızlar idrarınızı kaçırıyo musunuz ya öyle çok değil 1 2 damla kadar
Benim ilkide normaldi ama ben nasil olursa bi sıkintı olur sezeyana alirlar diye gittim bilmeden bi baktim bu saatten sonra sezeryan olmaz dediler bunda da bakalim nasil olucak ama dogum sonrasinda 10 gun dikislerden ne cektigimi bi ben bi allah bilir basurmu oldum diye doktora gitmistim meger dikisler kuruyomus ondan agri yapiyomus herneyse 2.ler cok daha rahat oluyomus oyle diyorlar ama ben kismetse epidural falan hicbisey istemiyrm normal olursa sıkıcam disimi cunku gittigim hastanede gecen yil kadin normal epiduralde bitkisel hayata girmis mynette falan haberi var ve hala ayni aneztesistle calisiyorlar acikcasi haberi okuyunca cok korktum evet herseyde risk vardir biliyrm ama narkozdan oldum olasi korkarim gecen yil ameliyat oldugumda narkozu verdiklerinde doktor ne dusunuyosun diye sormustu bur daha gozkerimi acamanaktan korkuyorum diyip gitmistim allah hepizin yardimcisi olsun kimseyi korkutmak istemiyrm ama ben boyle hissediyrmCanim valla sen yine başına gelecekleri bilmiyorsun da korkuyorsun ben başıma ne gelecek biliyorum da korkuyorum sen az daha gözü kara olabilirsinbende şimdiden karar vermeyeceğim baktım çok kötü valla o anda da karar değiştirebilirim ya bazen bakıyorum sezeryan çok kolay görünüyor dikişse normal de de oluyor dikisin ne çekiyoruz ki ille de normal diye diyorum ama herseyin normal seyrinde gitmesi çok önemli ve guzel diye düşünüp vazgeciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?