- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.041
Evet canim oluyorKızlar sokakta yürürken vajinama baskı oluyor vajinam acıyor ağrıyor sanki sizde de oluyor mu evde gezerken olmuyor. Korktum bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim oluyorKızlar sokakta yürürken vajinama baskı oluyor vajinam acıyor ağrıyor sanki sizde de oluyor mu evde gezerken olmuyor. Korktum bugün
yanipozisyonundan ya da durduğu yerden oluodur heralde sonuçta hareketlerini hissediyoruz önemli olan bu değil mi?bakalım sorcam doktoruma ne dicek
baskı tarzı oluyor ara sıraKızlar sokakta yürürken vajinama baskı oluyor vajinam acıyor ağrıyor sanki sizde de oluyor mu evde gezerken olmuyor. Korktum bugün
Sut sagma alicam cnm ben ilkinde emzirin emzirin diye tutturdular cocuk hic emememis ac kaldi sarilik oldu sutumde vardi gogus ucu yok bende bunda kismetse ac birakmak istemiyrm ilkini 15 gun sonra alistirmisti. Cay kasigiyla falan olmadi ama sen rahat ol benim gibi gogus ucu olmadigindan bebegin reddetmesi cok nadir oluyolansinoh du galiba eve gidince bakayım bi..ablamdan geldi o ben almadım cunku :))
Inan anlamadım bence hamilelik hassasligi var sende kızacak bişey yok ki degistirin beşiği olsun bitsin bunlar halledilemeyecek sorunlar değil önce sağlık sihhat bozma moralini boşunaMrb kizlar o kadar mutsuzum ki kocamla besik almaya karar verdik esimin ananesi de siz alin ben vereyim parasini dedi iyi dedik basladik bebek alis verislerine ufak tefek hepsini aldim sira geldi besik almaya tabi okul bi yandan ben bi taraftan iyice agirlastim esime dedim ki o da senin gonlune gore olsun bakayim ne yapcak diye 1 hafta boyunca internette gezdi hepsini tek tek vana sordu o sordukca ben sinirlendim ama sabrettim bekledim dun aksam toplantim vardi 21.30 da geldim bide grip olmusum eve felince ne goreyim net acik besik bakiyo resmen gozum dondu baktigi besik o kadar koyuydu ki bi sinirle henen aldim yeter artik diye rengi bile turuncu resmen cinnet gecirdim sanki ben ne zorluklarla tasiyorum sukur rabbime verdi yavrumu bu 3. Gebeligim ilk ikisi dustu yok ayicigi yok cibindiriyi..... resmen sistim sinirim bu gunde gecmedi bogasim var bide kotu yatak aldirdi bana
Kızlarrr gaz mi psikolojik mi anlamiyorum belimde göbeğimde sancı nefes alamıyorum offinşallah gazdır.
yani
önemli olan hareketleri. gebelıkte en garanti, emin olunan sey hareket etmesı zaten :=)
fazla da pinpirikli olmamak lazım.
sen tedbiri al, gerisi allaha bırak demişler.
stres ıyı degıl
Kızlar sokakta yürürken vajinama baskı oluyor vajinam acıyor ağrıyor sanki sizde de oluyor mu evde gezerken olmuyor. Korktum bugün
Neden bu kadar sinirlendiğini anlamadım. Sonuçta sana soruyormuş nasıl diye.Mrb kizlar o kadar mutsuzum ki kocamla besik almaya karar verdik esimin ananesi de siz alin ben vereyim parasini dedi iyi dedik basladik bebek alis verislerine ufak tefek hepsini aldim sira geldi besik almaya tabi okul bi yandan ben bi taraftan iyice agirlastim esime dedim ki o da senin gonlune gore olsun bakayim ne yapcak diye 1 hafta boyunca internette gezdi hepsini tek tek vana sordu o sordukca ben sinirlendim ama sabrettim bekledim dun aksam toplantim vardi 21.30 da geldim bide grip olmusum eve felince ne goreyim net acik besik bakiyo resmen gozum dondu baktigi besik o kadar koyuydu ki bi sinirle henen aldim yeter artik diye rengi bile turuncu resmen cinnet gecirdim sanki ben ne zorluklarla tasiyorum sukur rabbime verdi yavrumu bu 3. Gebeligim ilk ikisi dustu yok ayicigi yok cibindiriyi..... resmen sistim sinirim bu gunde gecmedi bogasim var bide kotu yatak aldirdi bana
bazen bana da oluyo canım yükümüz aşağıya baskı yapıo çok normal bence
benimde oluyo canım okadar canım yanıyoki yürürken bıçak saplanıyo gibibazen bana da oluyo canım yükümüz aşağıya baskı yapıo çok normal bence
Herşeyden tedirgin oluyorum zaman ilerledikçe tedirginligim azalır sanıyordum öyle olmadı canim b hcg değerlerini konuşurken şimdi doğum konuşur olduk ne mutlu bize maşallah
Kızlar 31 haftadayım bebişimin kilosu 1700 boyu 42 cm normalmi sizce dr bişeydemedi ama :)
Maşallah :) burdaki yorumlardan okuduklarım biraz fazlaydı da merak ettim :) aramızda 1 hafta var nasılsınız bebişlegayet iyi canım maşallah bıdığa
Bende su geldi hic sancim olmadi su gelince doktora gittim ebe o zaman elini soktu o heralde cati muaynesiydi hic acimadi bsuni sanci verdiler o belden giriyo cok degisik bir agri tarif edemiyrm 3 dknin arasinda uyukladigimi hatirliyrm sadece sanirim kendi sancilarin bu kadar kotu olmaz bende merak ediyorum kendi sancisiyla dogum yapanlar yazarsa cok ii olurDaha önce doğum yapmış anneler, sancı girdiğini nasıl anlıyorsunuz? Bu ilk doğumu olanların kolay anlayabileceği bir şey mi. Bazen o kadar belim ağrıyor ki nefesim yetmiyor, acaba sancı mı diyorum abarttığımı düşünüyorum. Herkes adet sancısı gibi diyor ama benim adet sancısı çok yaşamadım. Sadece regl olacağım zaman belim kopuyordu ağrıdan.
Bende de oldu bugün. Baya korkutuyor. Doktora gidince sorucam.Kızlar sokakta yürürken vajinama baskı oluyor vajinam acıyor ağrıyor sanki sizde de oluyor mu evde gezerken olmuyor. Korktum bugün
doktora nasıl dıye sorsaydın ya canım :=) benımkı de sormadan demez :=)Kızlar 31 haftadayım bebişimin kilosu 1700 boyu 42 cm normalmi sizce dr bişeydemedi ama :)
Benimkide gayet rahat :) herşey güzel sağlıklıyız dedi :) 20 ara ile gittik bu arada 500 grm almış :) ama burdakiler çok yazınca bilemedim :)doktora nasıl dıye sorsaydın ya canım :=) benımkı de sormadan demez :=)
gebelık takvımıne göre gayet ıyı
önde gibi hatta :=)