- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.421
Var canım açılmam. Napim kocayı bekliyorum geldim geliyorum diyor kaldıriverdim.Canim senin acilman yok muydu? Masallahin var valla, sabah kahvalti, simdi temizlikbenim odum patliyor yataktan cikamiyom korkudan. Haftan ileri ama onun rahatligi herhalde, bende 34 u bi gorsem, gezerim belki azcik.
Dikkat et kendine yinede.
Benimki yapmaz el atar belki. Ya da birini getirir yardıma.Valla oyle bir yatiyorum ki.ne gezme ne temizlik hicbisey umrumda degil..gecen iki gun cok gezdim saftim kayditemizligi de zaten kocam yapiyor
Evet bebemOyyy masallah.3. De erkekdi dimi senin
Kiz hem acilman var hem hali falan kaldiriyosun.yaramaz kiz seniVar canım açılmam. Napim kocayı bekliyorum geldim geliyorum diyor kaldıriverdim.
34+lardayım canım
Benimki yapmaz el atar belki. Ya da birini getirir yardıma.
Insallah canim.sen nasilsin bi sıkıntın yok dimi
Ayy bide koca etttimi sana 4 erkek.Allah yardimcin olsun.Saglikli olsunlarda.erkek hakimiyeti var sizin genlerde demekkiEvet bebem
Kaldiramadim zaten odadan antreye kadar anca gidebildimKiz hem acilman var hem hali falan kaldiriyosun.yaramaz kiz seni
Yaa sormaa bendede var zaman yaklastik ruyalarima giriyor zaman zaman.insallah dogumdan sonra buladar basitmiymis derizTesekkur ederim canim benim biseyim yok
cok sukur.. caki gibiyim.Biraz evham yaptim nasil dogum olcak diye onu dusunup duruyorum
Olsun yinede deneme gafletinde bulunmussun.hem daha yeni temizlik yapmamismiydin.az rahat otur yahuuuKaldiramadim zaten odadan antreye kadar anca gidebildim
Yaa sormaa bendede var zaman yaklastik ruyalarima giriyor zaman zaman.insallah dogumdan sonra buladar basitmiymis deriz
Var canım açılmam. Napim kocayı bekliyorum geldim geliyorum diyor kaldıriverdim.
34+lardayım canım
Benimki yapmaz el atar belki. Ya da birini getirir yardıma.
Sorma canım benim, biz iki kızız, ama bnm 3 c kardeşimin de bi oğlu var... Kv nin de 3 oğlu var, galiba kv toprağına çekmişim, öyle derler ya.. Aynn sağlıklı olsunlar, vatanına sahip çıksınlar inş... ARIN OLICAK İNŞAyy bide koca etttimi sana 4 erkek.Allah yardimcin olsun.Saglikli olsunlarda.erkek hakimiyeti var sizin genlerde demekki
Kaldiramadim zaten odadan antreye kadar anca gidebildim
Sorma canım benim, biz iki kızız, ama bnm 3 c kardeşimin de bi oğlu var... Kv nin de 3 oğlu var, galiba kv toprağına çekmişim, öyle derler ya.. Aynn sağlıklı olsunlar, vatanına sahip çıksınlar inş... ARIN OLICAK İNŞ
Adiyla saglikla yasasin.bizimde koca tarafi hep erkek hakimiyeti.kendileride 3 erkek.bizde 3 kiziz ben galip geldimSorma canım benim, biz iki kızız, ama bnm 3 c kardeşimin de bi oğlu var... Kv nin de 3 oğlu var, galiba kv toprağına çekmişim, öyle derler ya.. Aynn sağlıklı olsunlar, vatanına sahip çıksınlar inş... ARIN OLICAK İNŞ
bunlarda güzel oluyor. e bebege yenı model gelmıs. fiyatlarda uygunGünaydın güzel anneler... musmutlu geçsin gününüz.ben beşik işinde hala karasizim. Daha doğrusu kararlı yaptığım bir iş yok diyebiliriz.bu hormonlar alt üst etti beni.sizlerden yardım istiyorum.ikea nin beşiğini alan kuran memnun olmayan varmı? Malum Antalya'da ikea yok.internetten siparis vericem.kargo ücreti ve montajı degermi sizce bu ürünü almaya. Şimdiye kadar eski par yatagimizi süsleme fikri vardı.dünden beri bu beşik hoşuma gidiyor ama dedigim gibi karasizim.fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
50 lik paketim varkızlar hastane çantasına bebek bezi kaç tane koymak gerek
Masallah canim, zor zamanlar gecirmissin ama ne guzel simdi iki evladin kucaginda, biri karninda. Allah hepsine hayirli uzun omurler versin.Zipircik, sevgili öğretmenim...Senin çok iyi bir anne olacağını hissedebiliyorum... O kadar güçlüsün ki... Kızın için, yavrun için hep dimdik kalacaksın... Dr taburcusunuz dediğinde, yeni kıyafetlerini giydirip evin yolunu tuttuğunda sevinç gözyaşlarına boğulacaksın...ikinci oğlum küvezdeyken anne sütü için beni aramışlardı.. O gün bi evliyanın türbesine gitmiş, lohusa pioldgödan dısarıdan dua etmiştim, o gün aradılar, 2 de gelin dediler..anne odasına girmede n haydi bismillah diyip göğsümü sktım sütüm göründü ve bebeğim bi kaptı ki göğsümü, bnm gözyaşlarım onun gül yüzüne döküldü, hemsire nazarm değicek masallah demişti... Hele ki taburcu olunca, annemi aradım ağlayarak, annem bişi oldu sanmıştı garibim oysa ki o zor günlerin muhtesem zafeeiydi çok şükür rabbime...bakın teyzeleri şimdi nasıl, bak zipircik...
kilolaları şimdiden gayet güzel maşallah.Sagol canim evet simdilik cok sukur iyiler.37. Haftayida tamamlarsak deymeyin keyfimize kuveze gerek kalmaz diye dusunuyoruz.hayirlisi artik.dedigin gibi kilo aldiran seylere yuklenmek lazim.
12 15 tane koyucam ben canım
Bi 10tabe koy canım nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?