- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.461
fiyatlar cok uygun. ikeadakınden ucuz bunlar.TeşekkürlerSurrender bu modellerde güzelmiş. Biraz daha dusuneyim. İnşallah bir sürpriz yapıp erken gelmez benim yaramaz.
Mtk tekstilciler çarşısında canım hemen 1.girişinde :) bak bak harika şeyler vaf :)neresinde izmir in ben de izmirdeyim canım.ben de uyku setini diktirmeyi düşünüyorum.bir sürü yorgan yastığım var sadece beşik çevirmesini ve baş korumalığını istiyorum bakalım fiyat araştırmasındayım.olmadı ben de alıcam.battaniyesini görmedim ona da bakayım o zaman
Kaşınıyorum
Canım o hiç belli olmuyo ya eltim 32 33 haftalarda doğurdu 40 gun kaldi kuvezde bebiş. Yengem 35 hafta mı ne doğurdu hiç kalmadı küvezde.
Ben yapmadım ya halıları taşittım kocama kendim onu bile yapamadım
yok onlar o sekılde kullanılıyor. sonucta altı bez yaKizlar yaa bu park yatak kullanacaklar icindeki ince viskon tarzi yatak haricinde baska bisey koyacakmisiniz bana ince gibi geldide.
Yani arkadasdan aldim bikac ayligina oda oyle kullanmis zaten.ama bana pek bi ince gelince sorayim dedim.sagol canimyok onlar o sekılde kullanılıyor. sonucta altı bez ya
bişi olmaz. tabii senın istegine baglı
yok bişi olmaz rahat olsun için. kullanımı o sekıldeYani arkadasdan aldim bikac ayligina oda oyle kullanmis zaten.ama bana pek bi ince gelince sorayim dedim.sagol canim
Vallaha masallah her konuda bilgin var canim.bundan sonra direk sana sorayim ben herseyiyok bişi olmaz rahat olsun için. kullanımı o sekılde
ben kullanmadım ama, çok arastırmıstım. bır ara park beşik alacaktım.
Kizlar yaa bu park yatak kullanacaklar icindeki ince viskon tarzi yatak haricinde baska bisey koyacakmisiniz bana ince gibi geldide.
Yaaaaa.ekstra sungeri kaldirirmiki yatak.bende bikac ayligina almak istemiyorum ekstra bisey.zaten benim degil park yatakaynen,ben park yatak icin de sunger aldim. kendininki incecik,bebegimzin beli agrir yoksa
Vallaha masallah her konuda bilgin var canim.bundan sonra direk sana sorayim ben herseyi
e bebekten bakabılırsın yatak alacaksan. cm lerı de yazıyor.Yaaaaa.ekstra sungeri kaldirirmiki yatak.bende bikac ayligina almak istemiyorum ekstra bisey.zaten benim degil park yatak
Yok kiz yanmaz senin beyin masallahin varrılk zamanlar cok arastırmıstım
beyin yandı ondan sonra tabiipark beşik aklımda olandı ama yer açısından dolayı alamadım.
Tam bi kurdukdan sonra bakayim olmadi duruma goree bebekten bakabılırsın yatak alacaksan. cm lerı de yazıyor.
Yok kiz yanmaz senin beyin masallahin varr
kur bak, nasıl olsa kalın veya ınce gelıp gelmedıgını anlarsın.Tam bi kurdukdan sonra bakayim olmadi duruma gore
bikac aylik icin alma istersen sen de haklisin. icine yorgan tarzi bilmiyrm biseler katarsan rahat eder yine bebis. biz aldik kattik icine,park yatak kaliteliyse cidden kaldirir.sen oyle bi dene istersen onceYaaaaa.ekstra sungeri kaldirirmiki yatak.bende bikac ayligina almak istemiyorum ekstra bisey.zaten benim degil park yatak
Bende baybmall den aldim besiklerine yatak.yayli yatak mamma miami ne markasi.satici iyi dedi ama nasilda bilmiyorum.icime de pek sinmedi gibi ama olan oldu artikyok yok
bir ara cılkını cıkarmıştım.
ahşap beşik olsaydı ince olmazdı. ben yaylı aldım mesela, çünkü beşik ahşap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?