- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.561
Ben 6 kilo canim.hic almadim.hatta olan kilomdan bile yediler galibaa![]()
Masallah ya hic almamissin evet nasil oluyo anlamiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 kilo canim.hic almadim.hatta olan kilomdan bile yediler galibaa![]()
bişi olacagını sanmıyorum. pastorıze süt içiyorum3 bardak cok degil mi.ne sutu iciyorsun.ben hep gunluk sut iciyordum.bu ara inek sutune sardim.zararli midir ki.iyi kaynatiyorum ama ins bisey olmaz.bu sutu icince digerlerinin sut olmadigini anliyorsun![]()
Vallaha bende anlamadm.kilo almaya cok musaittim 110 kilo olurum kesin derken.minnoslarim kilo aldirmadi beni.saglikli olsunlarda onemli degil kilo verilirMasallah ya hic almamissin evet nasil oluyo anlamiyorum![]()
Yani orasi oyle tabiki.ben hala hamile kalmadan onceki pijamami giyiyorum ama kilo da aldim anlamis deilmVallaha bende anlamadm.kilo almaya cok musaittim 110 kilo olurum kesin derken.minnoslarim kilo aldirmadi beni.saglikli olsunlarda onemli degil kilo verilir
Ne kokuyor sut kokuyor ne guzelbişi olacagını sanmıyorum. pastorıze süt içiyorum
günlük süt kokuyor.
bana süt kokusu gıbı gelmıyor işteNe kokuyor sut kokuyor ne guzelbana da kutu sutler kokuyor katki maddelerinin kokusu geliyor bana.bende de var mide bulantisi basladi senin gibi.
Bende altlari giyorum gobis altindada ustler olmuyor.Yani orasi oyle tabiki.ben hala hamile kalmadan onceki pijamami giyiyorum ama kilo da aldim anlamis deilm![]()
Kızlaaarrr slmmm :))
Biz bgn hamilelik çekimlerimiz yaptıkkk çok eğlenceliydii :)
Çekildiğimiz yerlerde bi sürü gelinlerde vardı , onlarda farklı olunca biz millet durup bizi izledi hep , turistler fotoğraflarımızı çektiler :))
Yaşlı teyzenin biri de aaa geline bak hamile dedi :)) teyZe dedim ben gelin deil anne olcammm![]()
bana süt kokusu gıbı gelmıyor işte
son zamanlarımız ondan dolayı sanırım
bulantı olunca hiç keyfi olmuyor ınsanınEvet midemde baski var cok
Bende altlari giyorum gobis altindada ustler olmuyor.
bulantı olunca hiç keyfi olmuyor ınsanın
Olur canim bende kucuk anakucagi aldim besikte oluo onin altina bebegn yorganini sericem nasilsa ustu ortulmicek ole yapicam bende
yok canım ilk zamanlarla asla kıyas yapamamEvet ya hic sorma..ilk zamanki bulantidan farkli.midem agzimda hissediyorum resmen.seninde oyle mi.benim kiz cok yukarda ya ezdi midemi.cok zor nefes aliyorum ayva yiyemiyorum evde yalnizken tikanirim diye valla![]()
yok canım ilk zamanlarla asla kıyas yapamam
çok kötü günlerdi :=)
benımde bazen sola veya sağa yatınca nefesım yetmıyormus gibi gelıyor.
bu aralar kendımı sıkça sırt üstü yatarken buluyorum :=) belkı de nefes sıkıntısından dolayıdırevet :) Sirt ustu hic yatamiyorum ben zaten.uzandigim gibi nefessiz kaliyorum.
Evet o bende de varaz az ve sık sık yersek bişeycik olmaz düşük kalorili şeylere yönelmek lazım.ben de birden yiyemez hale geldim kaburgalarım ağrıo mide dolup da baskı yapınca.son haftalarda napıcam hiç bilmiyorum uzun süre oturmak işkence haline geldi şimdiden
bu aralar kendımı sıkça sırt üstü yatarken buluyorum :=) belkı de nefes sıkıntısından dolayıdır
bilemiyorum artık :=)
allah yardımcımız olsunGece uyurken bilincsizce oluyor bana da :) ama kitlenmis oluyorum bazen zor donuyorum sonra
Ben zebra stor aldim hello babyli... internetten...geldi taktik.cok guzel.oldu:)
Evet o bende de var
Kaburgalarım sıkışıyo gibi
Çok sinir![]()