- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.541
Hahah hey gidi gunler heyyyy... kese varmi deger yukseldimi. Cok sukur rabbimize bu gunlere geldik
çok şükür :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah hey gidi gunler heyyyy... kese varmi deger yukseldimi. Cok sukur rabbimize bu gunlere geldik
Yaaaaa.ekstra sungeri kaldirirmiki yatak.bende bikac ayligina almak istemiyorum ekstra bisey.zaten benim degil park yatak
Hee olmadi ceyizlik yorganlarimdan sererim altina dedim oda bi alternatif yani
Onada bakayim bi canim ozaman sagolyatak konusunda reflü yatağını önerdiler bana.ben aldım normal yatağın üstüne onu koyup kullanıcam.bi araştırın derim özellikle ilk aylarda çok kullanışlı oluyomuş
Fiyati ne canimben sevi bebeninkini aldım ama babyjem in de vardı galiba
Fiyati ne canim
Ben de senin gibi bir saatte bir acıkmaya başladım
Bugün kahvaltıdan kalktım
Kyvvetli de yemiştim
Bi saat sonra midem kazındı
Daha çok kilo alıcam ben bu gidişle![]()
acıkmayı gectım. mide bulantılarım başladıBen de senin gibi bir saatte bir acıkmaya başladım
Bugün kahvaltıdan kalktım
Kyvvetli de yemiştim
Bi saat sonra midem kazındı
Daha çok kilo alıcam ben bu gidişle![]()
doktor normalde 2 bardak dedi banaBen 1,5 bardak içiyorum
Az mı sence![]()
doğal olsun istiyorum işteAktardan hic almadim.markettekiler cok tatli oluyo.ben biraz mayhoş olanindan seviyorum
Ben zebra stor aldim hello babyli... internetten...geldi taktik.cok guzel.oldu:)günaydınnnnn.teyzeleri bizim odamız yavaş yavaş tamamlanıyor avizemizi de aldık bir tek perde kaldı =) stor ya da zebra istiyorum ama sizce çocuk odasına tül daha mı iyi olur sağlık açısından?siz nasıl aldınız perdeleri arkadaşlar?
Bu hafta alicaktim. Karasizliktan yine kaldı. Aslında hiccccc kararsız bir insan degilimdir.alicagim şeyi düşünmem bile ama bu hamilelik beni bambaşka biri yaptı. Ben bile kendimden sıkıldım, kavga felan ediyorum.fiyatlar cok uygun. ikeadakınden ucuz bunlar.
bosuna 350 falan verme
bunlarda kalıtelıdır e bebek ürünü sonucta.
ne zaman almayı düşünüyorsun beşik?
al da kurtul bari![]()
sen hedıyelık ürünleri bırak şimdilikBu hafta alicaktim. Karasizliktan yine kaldı. Aslında hiccccc kararsız bir insan degilimdir.alicagim şeyi düşünmem bile ama bu hamilelik beni bambaşka biri yaptı. Ben bile kendimden sıkıldım, kavga felan ediyorum.hediyelik ürünler yaptığım sayfam var.daha kendi bebegime ne hediye hazirlayacagim bile belli değil düşün artik
![]()
Benimki de cok tospik.meyveden aldi diye dusunuyorumHahaha ondanmi acaba.bide ben her sabah pekmez yedim hic birakmadim oda etkilidir diye dusunuyorum.
Masaj viks sicak iyi gelir.ama dindirmez magnezyum kalsiyum takviyesi geciriyorBel.ağrısından aglayacagim :/ çözümü olan varmı ?
Ben 6 kilo canim.hic almadim.hatta olan kilomdan bile yediler galibaaBenimki de cok tospik.meyveden aldi diye dusunuyorumsen kendin kac kilo aldin peki hergun pekmez yiyerek
bende yedim ama korktum biraktim arada
![]()
3 bardak cok degil mi.ne sutu iciyorsun.ben hep gunluk sut iciyordum.bu ara inek sutune sardim.zararli midir ki.iyi kaynatiyorum ama ins bisey olmaz.bu sutu icince digerlerinin sut olmadigini anliyorsundoktor normalde 2 bardak dedi bana
ben 3 e yenı cıkardım. unutmazsam.