2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaa.ekstra sungeri kaldirirmiki yatak.bende bikac ayligina almak istemiyorum ekstra bisey.zaten benim degil park yatak

Hee olmadi ceyizlik yorganlarimdan sererim altina dedim oda bi alternatif yani

yatak konusunda reflü yatağını önerdiler bana.ben aldım normal yatağın üstüne onu koyup kullanıcam.bi araştırın derim özellikle ilk aylarda çok kullanışlı oluyomuş

ben sevi bebeninkini aldım ama babyjem in de vardı galiba

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-21-08-28-18-1.webp
    Screenshot_2015-10-21-08-28-18-1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 63
Ben de senin gibi bir saatte bir acıkmaya başladım
Bugün kahvaltıdan kalktım
Kyvvetli de yemiştim
Bi saat sonra midem kazındı
Daha çok kilo alıcam ben bu gidişle :KK43:

az az ve sık sık yersek bişeycik olmaz düşük kalorili şeylere yönelmek lazım.ben de birden yiyemez hale geldim kaburgalarım ağrıo mide dolup da baskı yapınca.son haftalarda napıcam hiç bilmiyorum uzun süre oturmak işkence haline geldi şimdiden

günaydınnnnn.teyzeleri bizim odamız yavaş yavaş tamamlanıyor avizemizi de aldık bir tek perde kaldı =) stor ya da zebra istiyorum ama sizce çocuk odasına tül daha mı iyi olur sağlık açısından?siz nasıl aldınız perdeleri arkadaşlar?
Ben zebra stor aldim hello babyli... internetten...geldi taktik.cok guzel.oldu:)

fiyatlar cok uygun. ikeadakınden ucuz bunlar.
bosuna 350 falan verme
bunlarda kalıtelıdır e bebek ürünü sonucta.

ne zaman almayı düşünüyorsun beşik? :KK53:
al da kurtul bari :KK70:
Bu hafta alicaktim. Karasizliktan yine kaldı. Aslında hiccccc kararsız bir insan degilimdir.alicagim şeyi düşünmem bile ama bu hamilelik beni bambaşka biri yaptı. Ben bile kendimden sıkıldım, kavga felan ediyorum.:rolleyes: hediyelik ürünler yaptığım sayfam var.daha kendi bebegime ne hediye hazirlayacagim bile belli değil düşün artik:confused:

Bu hafta alicaktim. Karasizliktan yine kaldı. Aslında hiccccc kararsız bir insan degilimdir.alicagim şeyi düşünmem bile ama bu hamilelik beni bambaşka biri yaptı. Ben bile kendimden sıkıldım, kavga felan ediyorum.:rolleyes: hediyelik ürünler yaptığım sayfam var.daha kendi bebegime ne hediye hazirlayacagim bile belli değil düşün artik:confused:
sen hedıyelık ürünleri bırak şimdilik :D
kaç az kaldı.. hallet işlerini
sonra halın olmaz

Kızlaaarrr slmmm :))
Biz bgn hamilelik çekimlerimiz yaptıkkk çok eğlenceliydii :)
Çekildiğimiz yerlerde bi sürü gelinlerde vardı , onlarda farklı olunca biz millet durup bizi izledi hep , turistler fotoğraflarımızı çektiler :))
Yaşlı teyzenin biri de aaa geline bak hamile dedi :)) teyZe dedim ben gelin deil anne olcammm :KK70:

Back
X