- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.601
Kızlar benim kız hickirinca karnıMDA bi bardak su iciyordum hickirigi kesiliyordu dogunca da hickirikli bi bebek olarak doğdu o zaman da emziriyordum bi iki firt emince geçiyordu aklınızda olsun deneyin:)insanın canı sıkılıyor uzun sürunce hickirigi hele bi de doğduğundabiz de aynı durumdayız bazen günde bikaç kez olduğu oluyo geçen 15 dak sürdü bi tanesi yavrum nası sinir oluyodur
Elleirne sağlık pek şirin olmuşlar maşşallahh mavi olana da beyaz fiyonk koy bence daha güzel olur gibi:)kızlar ben de oğluşumun bebek şekerlerine karar verdim. hazırlara baktım ama kendim emek vererek bişey yapmak istiyordum o yüzden işte benim elimden çıkan bebek şekerlerim..tabi burda kurdelası , nazar boncugu ve ismi eksik :))
Veririm inş cnm yaa eski düzenime geri dönmeye çalışıcam hamur ekmek hiç sevmezdim inş yine öyle olabilirsem veririmYuklemeye cali
Iyi yapiyorsun.gerci sen.basinda cok.zayiftin.bildigim.kadariyla ondan boyle hizli gidiyor. Ama gidiyor hepsi dogumdan sonra benim arklar 25 28 kilolar aldilar. 6 ay sonra.bormale.dondu. onemli olan emIrirken almamak o kaliyormus cunku
Bende 16 aldimAyyy kizlarr benim gobus aldı başını gitti bu 1 haftadır özellikle iyice büyüdü hareketim çok zorlastı valla :) Bu arada toplamda 19 kilo almışım bugün itibari ile
Valla ayvakabugu doru soyluyo olabilir benim ilkide oyleydi 6 ayda 53e dustum sonra 51e simdi bu hamilelugimdede kilo aldim ama nedense hic takmiyorum ilkindeki gibiBugün 32+3 bitti cnm valla bilemicem ödem falan elim ayağım şişiyor ama ben çok yedim cnm ya normalde 1 dilim ekmek yiyen ben hamilelikte hep tost hamurlu seylere aserdim ve cok fazla yedim oyüzden bence hep kilo bendekiler
Aman kolay gitmiş takmaya gerek yokValla ayvakabugu doru soyluyo olabilir benim ilkide oyleydi 6 ayda 53e dustum sonra 51e simdi bu hamilelugimdede kilo aldim ama nedense hic takmiyorum ilkindeki gibi
niye o kadar fazla ki?Bayan kusmuktan herkese iyi ve rahat geceler... 3 kere kustum bugun hala bulaniyorum. Naneli sakiz biraz iyi geliyor sanki, bulananlar bi deneyin derim
Cozemedimniye o kadar fazla ki?
çok fazlaymıs. doktoruna da söyle bunu gıtıgın zaman.Cozemedimgina geldi zaten artik, bebek hareketli olmasa her dakika korkardim sirf bu yuzden, artik kaniksadim
Idrar tahlili istedi gecen ay, bi problem yoktu en son, tekrar soylicem ama bakalim... Artik neredeyse bitti zaten, bakalim dogumdan sonrada boylemi olacakçok fazlaymıs. doktoruna da söyle bunu gıtıgın zaman.
kustugun için mi idrar tahlılı ıstedı?Idrar tahlili istedi gecen ay, bi problem yoktu en son, tekrar soylicem ama bakalim... Artik neredeyse bitti zaten, bakalim dogumdan sonrada boylemi olacak
Evet bazen enfeksiyon varsa bulantiya neden olabiliyomuskustugun için mi idrar tahlılı ıstedı?
ben de enfeksiyon cıktı. hap kullanıyorumEvet bazen enfeksiyon varsa bulantiya neden olabiliyomus
Valla acikcasi bende sanmiyorum bu yuzden olacaginiben de enfeksiyon cıktı. hap kullanıyorum
ama enfeksıyondan bulandıgını sanmıyorum ben
en başında cektım. şimdi de ara sıra cekıyorumValla acikcasi bende sanmiyorum bu yuzden olacagini
Bende 1 haftadir evde artik hamile olmak istemiyorum diye geziyorum cok kiziyorlaren başında cektım. şimdi de ara sıra cekıyorum
hamılelıgı seven insanlara değişik gözle bakıyorum
allah nasip ederse kardeş meselesını ben de düşünüyorum. kardeşsiz olmaz.Bende 1 haftadir evde artik hamile olmak istemiyorum diye geziyorum cok kiziyorlarkardes yapicam hemen diyodum emin degilim artik
Evet Bu isin bide dogumu var, dogum sonrasi varallah nasip ederse kardeş meselesını ben de düşünüyorum. kardeşsiz olmaz.
ama nasıl olacak orasını allah bilir
çok zor bu süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?