2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz de aynı durumdayız bazen günde bikaç kez olduğu oluyo geçen 15 dak sürdü bi tanesi yavrum nası sinir oluyodur
Kızlar benim kız hickirinca karnıMDA bi bardak su iciyordum hickirigi kesiliyordu dogunca da hickirikli bi bebek olarak doğdu o zaman da emziriyordum bi iki firt emince geçiyordu aklınızda olsun deneyin:)insanın canı sıkılıyor uzun sürunce hickirigi hele bi de doğduğunda

Elleirne sağlık pek şirin olmuşlar maşşallahh mavi olana da beyaz fiyonk koy bence daha güzel olur gibi:)

Veririm inş cnm yaa eski düzenime geri dönmeye çalışıcam hamur ekmek hiç sevmezdim inş yine öyle olabilirsem veririm

Bugün 32+3 bitti cnm valla bilemicem ödem falan elim ayağım şişiyor ama ben çok yedim cnm ya normalde 1 dilim ekmek yiyen ben hamilelikte hep tost hamurlu seylere aserdim ve cok fazla yedim oyüzden bence hep kilo bendekiler
Valla ayvakabugu doru soyluyo olabilir benim ilkide oyleydi 6 ayda 53e dustum sonra 51e simdi bu hamilelugimdede kilo aldim ama nedense hic takmiyorum ilkindeki gibi

Valla ayvakabugu doru soyluyo olabilir benim ilkide oyleydi 6 ayda 53e dustum sonra 51e simdi bu hamilelugimdede kilo aldim ama nedense hic takmiyorum ilkindeki gibi
Aman kolay gitmiş takmaya gerek yok bakalım benimki nasıl olacak birde ben çok hareketliyim düşün buna rağmen bukadar cok kilo aldım bugün saat 1 de yemek yapmaya başladım 5 e kadar sürdü misafirim vardı masa kur kaldır servis bulasik falan misafirim halletti hiç kalkmadım ama 4 saat yemek yaptım totom koltuk görmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…