- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.621
zamanla her sey unutuluyor o bır gercek. ama işte '' şu an''ı yaşamak var :=)Evet Bu isin bide dogumu var, dogum sonrasi varhepsini en bastan goze almak var
zamanla her sey unutuluyor o bır gercek. ama işte '' şu an''ı yaşamak var :=)
allah yardımcımız olsun.
ikiz olanlar şanslı
ikinciye de edersın artık. hatta hıdırellez gelınce deneBen cok dua etmistim ikiz olsun bi kerede kurtulayim diye, esiminde benimde birinci dereceden olan ikizler vardi cunku.. Nasip
Vuuuvvv bunu bilmiyordumikinciye de edersın artık. hatta hıdırellez gelınce dene
hıdırellezi ben denıycemVuuuvvv bunu bilmiyordumbaska taktikleri hurafeleri falan varsa deneriz
Oyle... Hayirlisi olsunhıdırellezi ben denıycem
tabii her sey nasip. allah dilediğine verir
dilediğinden alır
Enfeksiyon için verdiği ilacın adı neamin
inşallah :=)
İyi çok şükür canım büyümeye çalışıyo teyzesi :) maşallah gram gram alıyo minnoşum :) evet evet görüyoruz çok şükür sabah akşam 5-10 dk girebiliyoruzInsallah canim sagol .senin kuzucugun nasil .kilo aldimi biraz daha.hergun hastaneye gidip gorebiliyomusunuz?
insanın tanımadığı birinin duasında olması çok güzel bişey gerçekten, çok sağolun allah razı olsun :) koccaaman içten bi amiinn diyorum :) Rabbim güzel gönlünüze göre versin :)Rabbim hayirlisiyla evinizde huzurla, o tatli kizinizla oldugunuz gunleride yasatacak. Dualarimdasiniz. Guclu bir annesiniz siz, hepsi gececek bugunlerin insallah
Ayy nasıl duygulandım anlatamamm.. Allah razı olsun :) Okurken gözümde canlandı gözlerim doldu o gün naparım bilmiyorumm.. Doğumda ilk ağladığında hüngür foşurt ağlamıştım :)) ilk başta epidural istemedim doktorum enfeksiyonun çok yüksek epidural daha iyi, bebek açısından da iyi dedi şimdi iyiki epidural olmuşum da duymuşum ilk ağlayışını, o duyguyu tatmışım diyorum.. Bambaşka bişey anlatamıyorum.. Çok şükür :) rabbim evlat isteyen herkese de tattırsın, bizim kuzulara da şifa versin. Bende daha çok erken olduğunu bile bile 3-4 günde bir kanguru bakımını soruyorum :)) emzirmek desen heyecanla bekliyorum o günü, ama yakındır hissediyorumm :))Zipircik, sevgili öğretmenim...Senin çok iyi bir anne olacağını hissedebiliyorum... O kadar güçlüsün ki... Kızın için, yavrun için hep dimdik kalacaksın... Dr taburcusunuz dediğinde, yeni kıyafetlerini giydirip evin yolunu tuttuğunda sevinç gözyaşlarına boğulacaksın...ikinci oğlum küvezdeyken anne sütü için beni aramışlardı.. O gün bi evliyanın türbesine gitmiş, lohusa pioldgödan dısarıdan dua etmiştim, o gün aradılar, 2 de gelin dediler..anne odasına girmede n haydi bismillah diyip göğsümü sktım sütüm göründü ve bebeğim bi kaptı ki göğsümü, bnm gözyaşlarım onun gül yüzüne döküldü, hemsire nazarm değicek masallah demişti... Hele ki taburcu olunca, annemi aradım ağlayarak, annem bişi oldu sanmıştı garibim oysa ki o zor günlerin muhtesem zafeeiydi çok şükür rabbime...bakın teyzeleri şimdi nasıl, bak zipircik...
ben de bakayım bakalım o zaman.bursaysa iyidir benceEnmodaperde.com diye bir siteden. Bursa firmasi galiba kargo ordan.gelmisti. 5 gun.icinde ulasti:)
Teşekkür ederizzzzzz teyzesiiiiiii. Sizinkinin aynisini aldik :) en kullanisli o geldi gozume. Digerleri 8 kg dio. Gecen aksam arkadsa gttik bebegi 3.5 aylik 9kg. Dedim esime bebegin nasi bisi olcagi belli olmaz bole alalim. O 6 fonksiyonlunun grisini aldik canimm. Daha dogrusu teyzemiz hediye aldi. Fiyatini indirimde yakaladk meret 350 lira olmus yaaHayir olsun oglusumaaaa ana kucagi. Nasi bisi aldin bakiim
Bende aynisini düşünüyorum. Cok uzun oluo hickirmasi. Annecigim ne yapim sana diyorum patlatio bi tekme. Daha smdiden sinirleri varbiz de aynı durumdayız bazen günde bikaç kez olduğu oluyo geçen 15 dak sürdü bi tanesi yavrum nası sinir oluyodur
Canim cokkkk guzel olmuslar. Becerikli anne baska oluo ellerine saglikkızlar ben de oğluşumun bebek şekerlerine karar verdim. hazırlara baktım ama kendim emek vererek bişey yapmak istiyordum o yüzden işte benim elimden çıkan bebek şekerlerim..tabi burda kurdelası , nazar boncugu ve ismi eksik :))
Benim de 10,5 olduBende 16 aldim
Gunaydinnnnn kizceler yine bi ptsi ama kaldi 3 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?