- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #48.081
bencedeeeeeTesekkur ederimm :))
Neden utaniyosunn, her hamile gobegi cok tatli bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencedeeeeeTesekkur ederimm :))
Aynen benimde oyle idrar varken azda olsa sertlesiyor hemenKizlar bu kasilmalar odrarar sikisikken daha cok oluyir. idrara azcık sıkışık olsak bile oluyor onun için sık sık tuvalete gidin. Ben bunu farkettigimden bu yana kasılmam azaldı. Siz de deneyin![]()
Ayyy gecen banyoda yikadikcs tekmeledi beninilk defa ole bisi oldu cok hosuma gtti cikmadm uzun kalinca benm pimpirikli askito korktu ciktik oglumlaCanım aşık olmaz mıyım,.. Banyoda bile seve seve yıkıyorumsizler zayıfsınız o yüzden güzel duruyor demek ki ben tombiş olduğum için bana öyle geliyor..
yaa ben çok yediğimde senin gibi oluyoKizlar gobusler ne alemde :) bu benim gobuss..
bebekte büyük mü peki? benimki biraz büyük ondan mi acaba diyorumMaşallah kızlar ya ben gobek fotosu yuklemeye kalksam yuklenmez yani o kadar büyük karnım![]()
34 müBen gecen ittirdim esim yapma ya kafaaiysa dedi korkuttu beni :)
Bana ole dedi 34 gun snra goruselim dedi kala kaldim :) nts mi nst mi goremedik daha![]()
10 gun kadar buyuk evet.sennkını boyu kg su ne kdrcnm bılıyomusun?bebekte büyük mü peki? benimki biraz büyük ondan mi acaba diyorum
Banada cok uzun geldi canm ama bisi olursa tabiki giderim. Smdi 5inde gidicem dr a ozaman herseyine bakcaz dedii bakalm ne yapicak zaten 36 bitmis 37 ye girmis olcam ozaman34 müCanım bana devlette bile 2 hafta sonra gel dediler yaaa, nst ye de 32. haftadan sonra başlıyormuş ona da girdim... Neden o kadar uzun ki? Gerçi evham yapmayalım hani herşey yolundaysa sürekli gitmeyede gerek yok ama bana çok uzun gibi geldi ...
pişikte sudo crem tek gecerim eltim kullandı kızı bir kere pişk olmadı.Bu marka iyimi bi araştırmak lazım,ben birde yahudi malı israil urunu almak istemediğimden biraz seçiciyim,hepsini dalin aldım.Fiyatlarıda öyle uçuk değil,civilde dalin bakım seti şeklinde el çantası takımı vardı,ondan aldım.Eksikleride kendim tek tek tamamladım.Bi pişik kremi kaldı benimde alınmadık.
hahah senin yorumlarına bayılıyorumulan en büyük biziz herkes bizden önce nst ye giricek bu gidişle hiç girmeden doğuma giricemdr utanmasa bir ay sonra gel dicek
Kız ben yemiş yemiş de şişmiş gibiyimTesekkur ederimm :))
canım bize de 900 diyen bile oldu Kemeraltı çok uygun burada 750 dediler ilk biz her şeyimizi aynı mağazadan aldık yaklaşık 3000 liralık alışveriş yaptık ondan çok indrmde bulundular arkadaş 700 e almis ama hepsini, yanı en azından 700e alabilirsinizpazarlık şart birde nakit aldık biz
canım kaç haftalık oldunuz siz![]()
Evet yaaa konuştukça falan daha bi hareketli oluyorlar, yerim ben onları..benim de azcik totom buyudu onun haricinde sadece gobus varbanyoda 2kisiyiz aynen,ben de seviom hic de durmuo kofte ordyken
senin gobus de guzeldir olur mu bal var icinde
![]()
ben sınırı koydumsen şanslıymışın dokuz ay tatil :) karnım çıkmadan önce hadi bnm de cnm isterdi
ama çıkınca iş değişti valla
aynen zaten yasak bize adam her yerde seks yazısı görüyoro hale geldi
Aynen banyodayken çok tatlılar, suyu sevecekler belkide.. :)))Ayyy gecen banyoda yikadikcs tekmeledi beninilk defa ole bisi oldu cok hosuma gtti cikmadm uzun kalinca benm pimpirikli askito korktu ciktik oglumlasende gel dedim dusakabine sigmayiz dio sigsak gelecek
![]()
valla canım maşallah haftada 1-2 daralmaz bizimki kesin düğüm oldu o zaman![]()
Benimki sivri miiiKız ben yemiş yemiş de şişmiş gibiyimhani sizinkiler sivri yaa benim popo aldı başını gidiyor, hem arka hem ön :))) tabi canım bütün hamişlerin göbüşü güzeldir şaka yapıyorum...
Ama zayıflarda daha bi güzel duruyor :))Aman nazar değmesin
![]()
şükür benım hiç istemedı.dün öyle bi buhranla geldi şimdi yine istemiyo. Ya istese de farketmez içmem zaten amaaa mesela 3 4 günde bi 1 saat vuruyo yani