2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 13 kilo aldım penguenden halliceyim bide yanıyorum gördüğünüz gibi dolaşıyorum kısa kollu bile terletiyo

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 148
Banada cok uzun geldi canm ama bisi olursa tabiki giderim. Smdi 5inde gidicem dr a ozaman herseyine bakcaz dedii bakalm ne yapicak zaten 36 bitmis 37 ye girmis olcam ozaman
Hmm anladım canım... 5 aralıkta gidiceksin yani, ben 23 kasımda gidicem, 2 aralıkta da sağlık ocağına gidicem... o kadar çok gitmek de iyi değil aslında valla yaaa...

Benimki sivri miii
Ben 13 kilo aldim ama popom, göğüslerim büyüdü en çok, hatta kaynanam bebek oğlan dediğimiz halde göbegimden dolayi kız bebek bekliyor :KK53: erkek göbeği sivri olur diyor
Ayy ne bileyim yandan sivri gibi duruyor benimki daha yayvan çünkü :)))) MaşAllah zayıfmış başlamışsın sanırım.. Bende 13 kilo aldım... 73 kiloyummm:KK53:

kız 34 bitiyor perş 35e giricez. şaka gibi.. ben kontrol süresinde uğradım dr a daha yeni geldin dedi bana. :KK70: kendisi arada uğra gezmeye geldkçe demişti.nst ne olcak dedim sonra dedi ne sonrası ya. 1 aralıkta gel dedi bide.ben dedim bu saatten sonra aklıma estikçe gelirim :KK70: sen dedin uğra diye dedim.dilin kemiği yok işte diyo :KK70:dilimi eşek arası soksun diyo :KK14:
canım maşallah size çok az kalmış ama doktorunuz da bi o kadar rahat yani:eek: 36 dan sonra doğuran çok insan var onun dediğine gore gidersen doğuma gidersin yerler :rolleyes:

Back
X