- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #48.101
sorma canım neler çektik geçmişi bile düşünmek istemiyorumsabrı öğrensınler
biz neler çekiyoruz burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım neler çektik geçmişi bile düşünmek istemiyorumsabrı öğrensınler
biz neler çekiyoruz burada
aynen. nankörlük yapamam her türlü yanımda olmaya çalıştısorma canım neler çektik geçmişi bile düşünmek istemiyorum
bu mu penguen halınBen 13 kilo aldım penguenden halliceyim bide yanıyorum gördüğünüz gibi dolaşıyorum kısa kollu bile terletiyo
hayırlısıyla gelsinlerde doğum şekli hiç önemli değil.Rabbim sağlık sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin bal kızlarıGerci normal olmayacak buyuk bi ihtimalle, kordonu dolamis boynuna bizim hatun hemde 2tur. Bakalim hayirlisi olsun diyorum artik
![]()
Al bendende o kadarselam kızlar, napıyonuz?
ben bi halt etmıyorum. kabusum bulantılardan dolayı![]()
Insallah canim..hayırlısıyla gelsinlerde doğum şekli hiç önemli değil.Rabbim sağlık sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin bal kızları
uzanırken sırt agrısıAl bendende o kadar![]()
aynen anlayışsız olsaydı ne olurdu bilmiyorum.benden çok üzüldü çok şükür artık az kaldıaynen. nankörlük yapamam her türlü yanımda olmaya çalıştı
ama ne yaparsa yapsın
çektiğimi anlayamaz![]()
senin normal mı, degılse gün verıldı mı?aynen anlayışsız olsaydı ne olurdu bilmiyorum.benden çok üzüldü çok şükür artık az kaldı
Hmm anladım canım... 5 aralıkta gidiceksin yani, ben 23 kasımda gidicem, 2 aralıkta da sağlık ocağına gidicem... o kadar çok gitmek de iyi değil aslında valla yaaa...Banada cok uzun geldi canm ama bisi olursa tabiki giderim. Smdi 5inde gidicem dr a ozaman herseyine bakcaz dedii bakalm ne yapicak zaten 36 bitmis 37 ye girmis olcam ozaman
Ay ne guzel gobekleriniz var ya, benim memelerden gobegim kucuk duruyo![]()
Aynen ya.. Artik bastirsin diye biseyde yemek istemiyorum. Devamli yemektende biktimuzanırken sırt agrısı
agırlık falan idare edılıyor da, bulantı edılmıyor yaakeyfim yok
Ayy ne bileyim yandan sivri gibi duruyor benimki daha yayvan çünkü :)))) MaşAllah zayıfmış başlamışsın sanırım.. Bende 13 kilo aldım... 73 kiloyummmBenimki sivri miii
Ben 13 kilo aldim ama popom, göğüslerim büyüdü en çok, hatta kaynanam bebek oğlan dediğimiz halde göbegimden dolayi kız bebek bekliyorerkek göbeği sivri olur diyor
canım maşallah size çok az kalmış ama doktorunuz da bi o kadar rahat yanikız 34 bitiyor perş 35e giricez. şaka gibi.. ben kontrol süresinde uğradım dr a daha yeni geldin dedi bana.kendisi arada uğra gezmeye geldkçe demişti.nst ne olcak dedim sonra dedi ne sonrası ya. 1 aralıkta gel dedi bide.ben dedim bu saatten sonra aklıma estikçe gelirim
sen dedin uğra diye dedim.dilin kemiği yok işte diyo
dilimi eşek arası soksun diyo
![]()