- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.821
valla hamıle kaldıgıma üzülcem neredeyse ciddiyim..
sabahtan akşama kadar yatıyorum, sabahları kahvaltıdan sonra midem bulanmaya baslıyor akşama kadar ara ara devam edıyor. halsizim
canım hiçbişi istemıyo
su içemiyorum
bol bol karpuz yıyorum işte
evet yardım etsin. inşallah kısa sürer bu durum.
guya 15 bardak su ıcmek lazımmıs. su çok önemliaynen canım ya, yani o yana bu yana yatarken bile rahatsız oluyor insan kendine gelemiyor, su olayı bende de var su içtiğim an resmen banyoya koşuyorum, kimisi geçer diyor ama kimisinin doğuma kadar sürüyormuş inş bizimki sürmez
hayır hiç bir problemım yok şükür. karpuz mide bulantısına ıyı gelıyormus
ama hafif bulantılara.
fırında patates yaptım yagsız. tavsıyemdır guzel oluyor
hem de yagsız olunca mıdeyı rahatsız etmıyor. krakeri canım hiç istemıyor zaten
yıyemıyorum
cok sevindim senin adina:) sat'imiz ayniymis galiba. Kac haftalik oldugunu da soyledi mi?Merhaba bugün bebişimin pıtpıtlarını duydum Allah'ım çok mutlu oldum. 90-100 atış dedi hızına. Kese büyümüşzaten kocaman olmuş ve bebişlerimiz tam 3 mm olmuş. Bir dahaki randevum 3 hafta sonra 13 haziranda v bebişimin neredeyse gözükür artık :)
guya 15 bardak su ıcmek lazımmıs. su çok önemli
ayy inşallah öyle bişi olmaz.. hem olursa çok zor cunku kilo problemı olur.. şimdilik bebegı etkılemıyormus bu kusmalar.. ama 9 ay boyunca bence kilo sorunu yaratır gıbıme gelıryor
6+4 bugunleben 6. haftadayım yeni mi başladı bulantıların?
inş geçer, bende sadece aç olduğumda aşırı bulantı var
Ben hic kafami kaldiramiyorum. Bi de calisiyorum cok zor oluyor adimlarimi bile agir cekimde atiyorum hic halim yok.kızlar sizde de şimdiden aşırı uyku isteği var mı?
yattığım gibi uyuyorum gece-gündüz
ben ıhtıyac duymuyorum suya nedense.. içince zorlanmıyorum ama istemıyorum içmekaynen canım doktrda öyle dedi şuan için etkilemiyor bebeği diye, ama devam ederse valla yandık, çünkü su olayı yok bizde, demin zorla bir iki yudum içeyim dedim ama yok olmuyor
ben ıhtıyac duymuyorum suya nedense.. içince zorlanmıyorum ama istemıyorum içmek
Ben hic kafami kaldiramiyorum. Bi de calisiyorum cok zor oluyor adimlarimi bile agir cekimde atiyorum hic halim yok.
inş. fırında patateste ıyı gelıyormusben içince banyoya koşuyorum canım çoğu kez, düzelir inş bulantılarımız tez zamanda
Ben hic kafami kaldiramiyorum. Bi de calisiyorum cok zor oluyor adimlarimi bile agir cekimde atiyorum hic halim yok.
Aynen :) cok sık lavaboya giderdim zaten simdi hepten... Akintim da cok fazla. Camasir yarim gun dayanmiyobir de günde en fazla 4 kez lavaboya giden ben, şuan günde 10u geçiyor
inş. fırında patateste ıyı gelıyormus
aklında olsun
Evet 6. Hafta 5+5 dedicok sevindim senin adina:) sat'imiz ayniymis galiba. Kac haftalik oldugunu da soyledi mi?
ama hiç yağ olmayacak :=) karpuz da çok ıyı gelıyor. sabahları soguk süt içiyorumaa denerim sağol canım
Sorma çok iyi geliyor gerçekten cnm sık sık gitmeliyiz aslında ama baya yoruluyor insanBen de şimdi piknikten geldim 2 gündr başım ağrıyordu acık hava iyi geldi :)
Listemiz ilk sayfada, papatyaesra güncelliyor listeyi arada, ismin yoksa ona özelden msj at ekler seni.kızlar bu arada bizim listemiz yok mu?
Hımmm tamam anladım canım sağol, bi bakayım o zaman benimki ne konumda :)Banu_K tsk ederiz teyzesi burda okudum 7 8 jaftalik ultrasyon kagidinda saga yada sola yakinlik durumuna gore tahmin ediyolar bide kalp atis fazlaysa kizazsa erkekmis ole okudumburda canm
Arkadaşlar dün maalesef yirmilik dişimin çürüdüğünü fark ettim, gece ağrıdı.
2. Trinester da çekilebilir sanıyorum. Perşembe doktoruma gidip soracağım. Yoksa iltihaplanması bebeğe daha çok zarar oluyormuş lokal anesteziden.
bana doktor vajinandan al dedi ama beceremicem sanirim evet canim ayni isi goruyo oda jel de agizdan alinanda 3 tur kullanabiliyo agizdan alinca benim gibi yan etkileri olabiliyomus
Doktorumu degistirdim p.tesi yeni doktora gidicem. Sat'a gore 6+1 gunluk olacagim. Kese ve kalp atisi gorulur mu sizce yoksa bosa mi giderim biraz daha beklesem mi?
Kızlaaar sanırım bende aranıza katılacam dun idrar testi yaptım çizgiyi gordum4-5 aydır istiyorduk bir yane 2012 Ekim doğumlu oglum var ona hamile iken de gurubumuz vardır surekli konuşuyorduk cok guzel dostluklar kurduk burda da oyle olur insaallah Birazdan da kan testi yaptırıcam
merhaba hanimlar. ovulasyon testine basladim tekrar. Eki Görüntüle 1536995 adetimin 8. gunu. sizce ne zaman yumurtlarim?
arkadaşlar merhaba.bugün şaşırtıcı bşy başıma geldi.biraz telaşlandım.7+6 dayım ve çok az kahverengi lekelenmem oldu.bu durumu yaşayan var mı.doktora gitmedim ama kararsızım
Seninde acik kirmiximi...Rabbim korusun yavrularimizicanim benm bnmde kanamam oluyo sen icini ferah tut prigestna devam cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?