2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ya, yani o yana bu yana yatarken bile rahatsız oluyor insan kendine gelemiyor, su olayı bende de var su içtiğim an resmen banyoya koşuyorum, kimisi geçer diyor ama kimisinin doğuma kadar sürüyormuş inş bizimki sürmez

guya 15 bardak su ıcmek lazımmıs. su çok önemli
ayy inşallah öyle bişi olmaz.. hem olursa çok zor cunku kilo problemı olur.. şimdilik bebegı etkılemıyormus bu kusmalar.. ama 9 ay boyunca bence kilo sorunu yaratır gıbıme gelıryor

ben 6. haftadayım yeni mi başladı bulantıların?
inş geçer, bende sadece aç olduğumda aşırı bulantı var

cok sevindim senin adina:) sat'imiz ayniymis galiba. Kac haftalik oldugunu da soyledi mi?

aynen canım doktrda öyle dedi şuan için etkilemiyor bebeği diye, ama devam ederse valla yandık, çünkü su olayı yok bizde, demin zorla bir iki yudum içeyim dedim ama yok olmuyor

ben 6. haftadayım yeni mi başladı bulantıların?
inş geçer, bende sadece aç olduğumda aşırı bulantı var
6+4 bugunle
hafif mide ekşimelri gibi bişi vardı 3-4 gün öncesine kadar.. ama 3-4 gündür mide bulantısı
bugunde kusma oldu . ama kusunca rahatlıyorsun
kusmazsan eger günün rezıl bır sekılde mıde bulantısıyla gecıyor.

mideyı boş bırakmamak lazımmıs.

kızlar bu arada bizim listemiz yok mu?
Listemiz ilk sayfada, papatyaesra güncelliyor listeyi arada, ismin yoksa ona özelden msj at ekler seni.

Banu_K tsk ederiz teyzesi burda okudum 7 8 jaftalik ultrasyon kagidinda saga yada sola yakinlik durumuna gore tahmin ediyolar bide kalp atis fazlaysa kizazsa erkekmis ole okudumburda canm
Hımmm tamam anladım canım sağol, bi bakayım o zaman benimki ne konumda :)

Yapılıyor evet, iltahap daha fazla zarar verir çünkü. hatta çok gerekli durumlarda ilk üç ayda da müdahele ediyorlar. ben hamile kalmadan kontrole gitmiştim dişçime sordum o zaman. Sağlıksız diş çok daha zararlı tedavi edilmesi lazım demişti. Yani ağrı çekme boşyere dişçine git konuş çok ağrırsa.

bana doktor vajinandan al dedi ama beceremicem sanirim evet canim ayni isi goruyo oda jel de agizdan alinanda 3 tur kullanabiliyo agizdan alinca benim gibi yan etkileri olabiliyomus

Senin zaten çok bulantın var hiç tavsiye etmem progesteronu ağızdan almanı kuzum, ciddi bulantı yapıyor çünkü öyle. bence vajinadan al. Benim kanamam yok ama tedaviyle hamile kaldığım için kullanıyorum daha bir 10 gün devam edicem hep vajinadan aldım. Hiç bir şey olmuyor korkma hiç. Sen yapamazsan eşine rica et olmadı o yardım etsin. Sadece elini iyice yıka öncesinde bir o önemli.

Doktorumu degistirdim p.tesi yeni doktora gidicem. Sat'a gore 6+1 gunluk olacagim. Kese ve kalp atisi gorulur mu sizce yoksa bosa mi giderim biraz daha beklesem mi?

Ben 6+6 da gördüm kese ve kalp atışını, keseyi kesin görürsün ama kalp atışı bazen erken duyulmayabiliyormuş.

Gözün aydın, kan testi sonucunda çok iyi çıkar inşallah

merhaba hanimlar. ovulasyon testine basladim tekrar. Eki Görüntüle 1536995 adetimin 8. gunu. sizce ne zaman yumurtlarim?

Test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıkmış yani yumurtluyorsun demek bu. bugünü değerlendirin mutlaka.

arkadaşlar merhaba.bugün şaşırtıcı bşy başıma geldi.biraz telaşlandım.7+6 dayım ve çok az kahverengi lekelenmem oldu.bu durumu yaşayan var mı.doktora gitmedim ama kararsızım

İlk üç aylık dönemde hafif lekelenmeler ve kanamalar normalmiş bana da doktorum söyledi olursa panikleme dedi. Yerleşme kanaması değil bu tabii ama bu dönemde olabilyormuş. Devamı gelmezse endişe etme bence, yine de içine sinmiyorsa doktoruna sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…