2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm idrara sıkışıkken mi gittin de görünmedi? Ilk aylarken ultrasona girerken biraz sıkışık olmak gerekiyor

Hayırlı olsun cnm son adetin nezman benimki 16 Nisan ,bende Perşembe gircem ilk ultrasona

Cnm idrara sıkışıkken mi gittin de görünmedi? Ilk aylarken ultrasona girerken biraz sıkışık olmak gerekiyor
yok canım sıkışıktım ama doktor idrar kesen dolu tuvaletini yapıp gel dedi. keseyi göremiyorum dedi. yaptım geldim yine göremedi.doktoru sevmedim mecburiyetten gittim. yarın başka bir doktora gideceğim inşallah..

Benimde ilk jan testimde negatif cikmisti 3 gun sonra yine yaptir oluyor oyle seyle

5 haftalikti ultrasonda gozukmedi ayni zamanda kistim varmis dr dis gebelik olabilir kist olmayabilir dedi alttan ultrasonla bakti keseyi gördü digerinin kist oldugu anlasildi hamilelikle bazen ayni anda kist olusabilir sorun yok dedi oyuzden cok kafana takma daha cok küçükler gozukmemeleri cok normal birde satla uyumlu olmamalari yumurtlama tarihiyle alakali belki gec yumurtlamissindir ben takilmiyorum boyle seylere 3. Hamileligim ilkinde kurtaj oldum kalbi atmadigi için kanamalarim vardi zaten bir oglum var 31 aylik bu 3 cü nasipte ne varsa o ki 3.cu korunurken oldu halada vok istediğimiz soylenemez ana gelecek olan geliyor zaten migde bulanilarina gelince hic yasamadim hayatimda herkez farkli yaşar kiyaslama yapmamak lazim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

amin canım inşallah hayırla kucağımıza alırız. benim ilk bebeğim olacak. 3 yıllık evliyim. artık bebek istiyorduk hem eşim hem ben. keseyi kafama takmıyorum inşallah yarın görünür. doktor kan aldırmamı söyleyince zaten sevmemiştim kendisini. bende kan adlırmak için yanından çıktım ve bir daha girmedim benim hcg değerim bir gün önce yapılan kan testinde 1356 çıkmıştı. bu değer 1600-2000 civarı olmadan kesenin kendini göstermemsi gayet normalmiş. bende takılmıyorum böyle şeylere. mide bulantım yok ama gögüslerimde müthiş bir ağrı var. senin içinde hayırlısı olsun inşallah..

kızlar benim sizlere bir sorum olacak. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kafama takılıyor. yarın doktorla konuşacağım. cuma gittiğim dr a sordum ama ilk defa böyle bir aşı kartı gördüğünü söyledi. ben sağlık ocağına normal grip olup ilaç yazdırmak için gittiğimde bana hemşire erişkinlerin vurulması gereken tetanoz aşı kartını verdi ve bu aşı 5 aşamadan oluşuyor. td1, td2, td3, td4 ve td5. ben bunların 4. olan td4 ü hamile olduğumu bilmeden 11 mayısta vurundum. hamileliğimin 3. haftasında oluyor. sizler böyle bir aşı vurundunuzmu? hamilelikte tehlikelimidir acaba? normalde gebe kadınlara 4. ayda vuruyorlarmış.

Ben bir onceki hamileligimde tamamlamustim hepsini nezamana denk geliyordu bilmiyorum ama hamileyken ve sonrasinda ve 2 sene sonra olarak tamamladim bence ebeyle konus bir sorun olacagini sanmiyorum

Canim nasilsin...Nasil gidiyor hamilelik...Seninde kanama olmusmuydu yanlismi hatirladim istirahat vermsti doktorun hatta...nasil gectimi

Iyiyim cnm sen nasilsin.kanaman devam mi ediyor.benim bir iki kez acik pudra rengi akintim olmustu.ilk adet zamanimda ama..sonra dr usg de kanama bolgesi gordum dedi.ama hic kanamam olmamisti.sonraki randevu da kanama yok dedi.ama gecen hafta pers tam adet gunumde kanamam oldu.dr korkma kalp atisini duyduk birsey olmaz dedi.gittim bakti.hersey yolunda.kanama bebekle alakali degil.bebek kok salmis damarina denk gelmis dedi.hatta ilk defa kendilerini net gorduk buyumus:) kolari bile var:)bir daha da gelmedi ama kanamam.pruloton igne yapti dr.tekrar kanaman olursa korkma normal dedi.saglikli gebeliklerde bile kanama olabiliyor yuzde 30 dedi. Senin nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…