- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.861
Cnm idrara sıkışıkken mi gittin de görünmedi? Ilk aylarken ultrasona girerken biraz sıkışık olmak gerekiyorben yeni katıldım aranıza. benim muhtemel doğum tarihimde 20.01.2016. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.bebişim 5+3 haftalık. perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim ama kesem görünmedi. pazartesi başka bir doktora gideceğim. inşallah görünür.
Hayırlı olsun cnm son adetin nezman benimki 16 Nisan ,bende Perşembe gircem ilk ultrasonaben yeni katıldım aranıza. benim muhtemel doğum tarihimde 20.01.2016. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.bebişim 5+3 haftalık. perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim ama kesem görünmedi. pazartesi başka bir doktora gideceğim. inşallah görünür.
yok canım sıkışıktım ama doktor idrar kesen dolu tuvaletini yapıp gel dedi. keseyi göremiyorum dedi. yaptım geldim yine göremedi.Cnm idrara sıkışıkken mi gittin de görünmedi? Ilk aylarken ultrasona girerken biraz sıkışık olmak gerekiyor
benimkide 15 nisan cnmHayırlı olsun cnm son adetin nezman benimki 16 Nisan ,bende Perşembe gircem ilk ultrasona
benimkide 15 nisan cnm
Hayırlı olsun cnm son adetin nezman benimki 16 Nisan ,bende Perşembe gircem ilk ultrasona
Benimde ilk jan testimde negatif cikmisti 3 gun sonra yine yaptir oluyor oyle seyleAaa oyle mı ne guzel CNmbenim kan testim negatif cikti kızlar fkt 1.7 cikti idrar testi pozitif cikti halbu ki dun adet günümdu bugun hala olmadım baya okudum bazen kan testinde de gec olabiliyormuş pozitif sonuc beklicem hafta ici adet olmazsam hala tekrar kan testi yaptırıcam
Bulantın varmı cnm,veya herhangi bi belirtinsanada hayırlı olsun cnm
şaşırtıcı bir şekilde yokBulantın varmı cnm,veya herhangi bi belirtin
Merak etme cnm benimde hiç yok ama olmasında zaten burdaki arkadaşlar çok huzursuz o konuda belki sonra başlar ama başlamaması daha iyi hayırlısı .şaşırtıcı bir şekilde yok
5 haftalikti ultrasonda gozukmedi ayni zamanda kistim varmis dr dis gebelik olabilir kist olmayabilir dedi alttan ultrasonla bakti keseyi gördü digerinin kist oldugu anlasildi hamilelikle bazen ayni anda kist olusabilir sorun yok dedi oyuzden cok kafana takma daha cok küçükler gozukmemeleri cok normal birde satla uyumlu olmamalari yumurtlama tarihiyle alakali belki gec yumurtlamissindir ben takilmiyorum boyle seylere 3. Hamileligim ilkinde kurtaj oldum kalbi atmadigi için kanamalarim vardi zaten bir oglum var 31 aylik bu 3 cü nasipte ne varsa o ki 3.cu korunurken oldu halada vok istediğimiz soylenemez ana gelecek olan geliyor zaten migde bulanilarina gelince hic yasamadim hayatimda herkez farkli yaşar kiyaslama yapmamak lazim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahyok canım sıkışıktım ama doktor idrar kesen dolu tuvaletini yapıp gel dedi. keseyi göremiyorum dedi. yaptım geldim yine göremedi.doktoru sevmedim mecburiyetten gittim. yarın başka bir doktora gideceğim inşallah..
amin canım inşallah hayırla kucağımıza alırız. benim ilk bebeğim olacak. 3 yıllık evliyim. artık bebek istiyorduk hem eşim hem ben. keseyi kafama takmıyorum inşallah yarın görünür. doktor kan aldırmamı söyleyince zaten sevmemiştim kendisini. bende kan adlırmak için yanından çıktım ve bir daha girmedim5 haftalikti ultrasonda gozukmedi ayni zamanda kistim varmis dr dis gebelik olabilir kist olmayabilir dedi alttan ultrasonla bakti keseyi gördü digerinin kist oldugu anlasildi hamilelikle bazen ayni anda kist olusabilir sorun yok dedi oyuzden cok kafana takma daha cok küçükler gozukmemeleri cok normal birde satla uyumlu olmamalari yumurtlama tarihiyle alakali belki gec yumurtlamissindir ben takilmiyorum boyle seylere 3. Hamileligim ilkinde kurtaj oldum kalbi atmadigi için kanamalarim vardi zaten bir oglum var 31 aylik bu 3 cü nasipte ne varsa o ki 3.cu korunurken oldu halada vok istediğimiz soylenemez ana gelecek olan geliyor zaten migde bulanilarina gelince hic yasamadim hayatimda herkez farkli yaşar kiyaslama yapmamak lazim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Ben bir onceki hamileligimde tamamlamustim hepsini nezamana denk geliyordu bilmiyorum ama hamileyken ve sonrasinda ve 2 sene sonra olarak tamamladim bence ebeyle konus bir sorun olacagini sanmiyorumkızlar benim sizlere bir sorum olacak. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kafama takılıyor. yarın doktorla konuşacağım. cuma gittiğim dr a sordum ama ilk defa böyle bir aşı kartı gördüğünü söyledi. ben sağlık ocağına normal grip olup ilaç yazdırmak için gittiğimde bana hemşire erişkinlerin vurulması gereken tetanoz aşı kartını verdi ve bu aşı 5 aşamadan oluşuyor. td1, td2, td3, td4 ve td5. ben bunların 4. olan td4 ü hamile olduğumu bilmeden 11 mayısta vurundum. hamileliğimin 3. haftasında oluyor. sizler böyle bir aşı vurundunuzmu? hamilelikte tehlikelimidir acaba? normalde gebe kadınlara 4. ayda vuruyorlarmış.
Alttan mi bakti peki¿yok canım sıkışıktım ama doktor idrar kesen dolu tuvaletini yapıp gel dedi. keseyi göremiyorum dedi. yaptım geldim yine göremedi.doktoru sevmedim mecburiyetten gittim. yarın başka bir doktora gideceğim inşallah..
yok cnm karnımdan baktı ultrasonlaAlttan mi bakti peki¿
teşekkür ederim cevap için canım inşallah bana da bir sorun çıkarmaz bu aşı.Ben bir onceki hamileligimde tamamlamustim hepsini nezamana denk geliyordu bilmiyorum ama hamileyken ve sonrasinda ve 2 sene sonra olarak tamamladim bence ebeyle konus bir sorun olacagini sanmiyorum
Canim nasilsin...Nasil gidiyor hamilelik...Seninde kanama olmusmuydu yanlismi hatirladim istirahat vermsti doktorun hatta...nasil gectimi
Aynen bu mide bulantısı çok kötümide bulantısı olmayan arkadaşlar mide bulantınız henüz yokken güzel güzel beslenin tavsiyem :) mide bulantısı başlayınca hiç bir şeyden zevk alamıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?