2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

idrar tahlilimi yaptırdım enfeksiyon çıktı doktor monurol verdi toz halinde.kullanan var mı kızlar? doktordan gelirken de fenalaştım kendimi eve zor attım şimdi istifra ettim biraz rahatladım.hamilelik boyunca hiç kusmadım diye hava atıodum bi de.tansiyon da normal çıktı az önce ölçüldü ama neden oldum böyle bilmiyorum.ikinci kez böyle fena oldum.enfeksiyon mu yaptı acaba?

günaydınlarrrr kızlarrr :)
hayde bakalım çalışanlar sonnn günlere doğru gidioruzz dayanın azıcık daha :anneadayı:
Günaydın canım ay is yerine gidince yok yok dayanamam uzatmayayim iznini yatayim evde diyorum ama evde de biliyorum ki hiç boş durmayacagim temizlik yapacağım en iyisi son dakikaya kadar çalışıp doğum sonrasına bu günleri aktarmak oglenciyim ben öğlen kadar evi silip supurecem valla temizliğe gelen ablamizi aradım dün akşam açmadı telefonu ayyy onu mu beklicem dedim şimdi kahvaltı yapıyorum sonrasında ne kadar yapabilirsm yapayım

Canım
idrar tahlilimi yaptırdım enfeksiyon çıktı doktor monurol verdi toz halinde.kullanan var mı kızlar? doktordan gelirken de fenalaştım kendimi eve zor attım şimdi istifra ettim biraz rahatladım.hamilelik boyunca hiç kusmadım diye hava atıodum bi de.tansiyon da normal çıktı az önce ölçüldü ama neden oldum böyle bilmiyorum.ikinci kez böyle fena oldum.enfeksiyon mu yaptı acaba?
Geçmiş olsun enfeksiyondandir herhalde bende idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor diye sürekli camasirimi degistiroyorum çok korkuyorum hasta olmaktan şu aylarda çok zor hastalık sanki normalmisiz gibi

günaydın herkeseee :KK200: ben idrar yolu enfeksiyonu için olan ilacı bıraktım ergenlik sivilcesi döktüm bi günde zaten idrar rengi de beni korkuttu :KK43: bende haftaya son izne çıkıcam çalışır almıştım ama yeter dayanamıyorum. zaten çantamı filan hzırlamadım daha ütülerini yapamadım oğluımun çok iş var :KK1:
ben de hiç bişi yapmadım merak etme :KK55:hallederiiizzzz

enfeksiyondan olabilir cnm geçmiş olsun

Canım

Geçmiş olsun enfeksiyondandir herhalde bende idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor diye sürekli camasirimi degistiroyorum çok korkuyorum hasta olmaktan şu aylarda çok zor hastalık sanki normalmisiz gibi
ama dikkat et Canım.ben de ediyorum hatta genital bölge jellerinden vermişti doktorum ondan da kullanıyorum.ya normalde de oluodu bende idrar yolu enfeksiyonu hatta bir keresinde çok sğır geçirmiştim.ama hiç böyle kusma fenalaşma falan olmamıştı tırstım açıkçası.bebeğim çok şükür kıpır kıpır.artık tek başına dışarı çıkmaya korkuyorum valla.

ben de hiç bişi yapmadım merak etme :KK55:hallederiiizzzz
ay dimi ya sabah farklı departmandan bi kadın sinirlerimi bozdu. ne zaman çıkıyosun izne dedi bu hafta son dedim a a ben 37ye kadar çalışmıştım dedi. yaa ben çok yoruldum daha zaten işlerimi de bitiremedim rahat rahat ütüsünü yapmak odasını hazırlamak istiyorum dedim. nası yani daha yapmadın mı şimdiye kadar bitirmiş olman lazımdı çok geç kalmışsın dedi ayy sinir etti beni ya daha doğurmadan başarısız bi anne olucaksın demek istedi bana. pis mikrop dövmek istiyorum şu an onu:KK62:

Geçmiş olsun canım

benimm o talihsiz :KK43: kanlı değil kuzucum idrar ama kırmızı koyu portakal rengi gibi bide yüzüm inanılmaz sivilcelendi. döküntü gbi oldu bugün doktora sorucam. 10du üst sınır lökositte 10,38 çıktı benim azıcık yüksek yani ya başka bişey yazsın yada hiç kullanmıyım. zaten deri döküntüsü yazıyo yan etkilerde doktora danışın diyo alerjik oldum heralde bn :KK43:
Tekrardan çok geçmiş olsunn bakalım doktor ne diyecek hadi hayırlısı:)

Günaydın canım ay is yerine gidince yok yok dayanamam uzatmayayim iznini yatayim evde diyorum ama evde de biliyorum ki hiç boş durmayacagim temizlik yapacağım en iyisi son dakikaya kadar çalışıp doğum sonrasına bu günleri aktarmak oglenciyim ben öğlen kadar evi silip supurecem valla temizliğe gelen ablamizi aradım dün akşam açmadı telefonu ayyy onu mu beklicem dedim şimdi kahvaltı yapıyorum sonrasında ne kadar yapabilirsm yapayım
ayy valla bravo yaa ben evde ne temizlik ne bişi hiçbişi yapmıorum 1 aralıkta ayrılıcam izne paso yatıcam valla hiççç bişi yapamam :))

ay dimi ya sabah farklı departmandan bi kadın sinirlerimi bozdu. ne zaman çıkıyosun izne dedi bu hafta son dedim a a ben 37ye kadar çalışmıştım dedi. yaa ben çok yoruldum daha zaten işlerimi de bitiremedim rahat rahat ütüsünü yapmak odasını hazırlamak istiyorum dedim. nası yani daha yapmadın mı şimdiye kadar bitirmiş olman lazımdı çok geç kalmışsın dedi ayy sinir etti beni ya daha doğurmadan başarısız bi anne olucaksın demek istedi bana. pis mikrop dövmek istiyorum şu an onu:KK62:
Ay aman çok biliyor valla doğur bebeği al gel eve o sürekli uyuyor zaten bi günde yaparsın hiç stres yapma gelen giden de sen azıcık toparlan diye bekliyor zaten ama tabi öncesinde yapmakta fayda var da ne telaşa sokuyor seni valla ben de hazır mıyım bilmiyorum istediğin kadar hazır ol yine bişeyler çıkıyor

ayy valla bravo yaa ben evde ne temizlik ne bişi hiçbişi yapmıorum 1 aralıkta ayrılıcam izne paso yatıcam valla hiççç bişi yapamam :))
Ay gözüme gözüme batıyor evin her yeri toz e bi de kızım var haliyle hasta olmamaliyiz şu günlerde abla da gelmicek galiba mecbur yapacağım da su telefonu elimden birakirsam:))))

Ay aman çok biliyor valla doğur bebeği al gel eve o sürekli uyuyor zaten bi günde yaparsın hiç stres yapma gelen giden de sen azıcık toparlan diye bekliyor zaten ama tabi öncesinde yapmakta fayda var da ne telaşa sokuyor seni valla ben de hazır mıyım bilmiyorum istediğin kadar hazır ol yine bişeyler çıkıyor
Ay aynen ya eksik hissettiriyo bana kendimi. herşeyin hazır olur başka aksilik olur allah korusun annem hep bişeylerin eksik olsun nazar boncuğun olsun kızım der moralimi bozdu valla sabah sabah

kızlar günaydın :)) dün yine dip köşe temizliğe girdim birazını da bugüne bıraktım evde kalmak bana yaramıyor :)) kızlar bişey sorcam dün karnımda bebeğim oynarken izlerken çıt diye ses geldi karnımdan geldi sanırım bebeğimden, sesten sonra bir iki dakka hareket etmedi sonra tekrar başladı harekete ama o sesten sonra göbek deliğimin sağ tarafında biraz acı var :( burda okumuştum bazı arkadaşlarda da çıt sesi duyuyorlardı o yüzden çok takmak istemedim

ne alakası varsa sanki, sinir oluyorum böyle insanlara, sanane yani

Back
X