- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.161
Benimki baya kaçırıyordu 2 farklı prof gördü moralim bozulmuştu çok doktorlar ciddi bir durum dedi düzelmiş artık (triküspit )kapakçık tam kapanıyormuş yoksa doğduktan sonra bakıp olmadı operasyon diyorlardı öyle yaşayan tanıdıklarım var tabi yakın ark aort kapakçığında kaçırma vardı seninkinin durumu ne ne dedilerdelik mi yani? benim kızımda da var ama çok minik birde karıncıkta.nadiren kaçırıyordu.o yüzden sordum.kapancak mıymış tamamen?
Çok geçmiş olsun cnm kilosu iyi umarım bir sorunu yoktur ne kadar kalacakmış kuvezdeGünaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
yaa çok tatlı göbüş. memişlerde büyümüş benimkide böyle iyi süt yapıcaz inşallahBuda bendeki 19 kilonun dagilimi
Tesekkurler canim 101 tlçok güzelmiş canım ne kadara aldın bayıldım
canımmm yüksek tabsiyon problemin mi var ikiside erken doğum olmuş kıyamam. allah yardımcın olsun en kısa zmanda toparlar inşallah yavrun. kilosu gayet iyi ama annesi bi an önce kucağına alıp kokusunu içine çekmek nasip olsun inşallahGünaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Tamam canim sagol.ilk tenine bisey surmeyin diyolarya.birde bebe yagi ve vucuduna sampuan kullanmayin ilk zamanlar diyolar dogrumuEvet canım doğar doğmaz başlayabilirsin, bir de ıslak mendil yerine sadece ıslatılmış pamukla silin diyolar ilk zamanlar, ıslak mendili sadece dışarı çıktığımda kullanmayı düşünüyorum ben..
Canim gecmis olsun hemde gözun aydin.erkenden kavusmussun.masallah kilosuda iyi.haftasini tamamlamadigindan solunumdan dolayi tutuyolardir heralde.pramature bebekler cok guclu olur merak etme.Allah yardimcin olsnGünaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
geçmiş olsun gözünüz aydın inş oğlusuna kavuşursun evinize bir an önce çıkarsınız...Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Benimki baya kaçırıyordu 2 farklı prof gördü moralim bozulmuştu çok doktorlar ciddi bir durum dedi düzelmiş artık (triküspit )kapakçık tam kapanıyormuş yoksa doğduktan sonra bakıp olmadı operasyon diyorlardı öyle yaşayan tanıdıklarım var tabi yakın ark aort kapakçığında kaçırma vardı seninkinin durumu ne ne dediler
Insallah hayirlisiyla saglikla bebeginizi de alip cikarsiniz hastanedne. Neden erken dogum oluyorki bebeklerinizde. Yazinizi okurken cok duygulandim. Ama sukur ki saglikli.Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
canım, bebeğin toparlanıp en kısa zamanda evinizi şenlendirecektir. kilosu gayet iyi, haftası da çok erken sayılmaz.Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Seni ben anlarım tatlımmmm, bendede geliyor bulantı... Gazdan dolayı şu anda, kız kardeşim dr, bacak hareketleri yaptırdı, gazım çıktıda rahatladım... Bağırsaklar sıkışmış durumda ya zorluyor... Yürüyüş yapıyorum sabahları stadda, o da rahatlattı tatlım... Allah yardımcımız olsun kaderdaşımmmmmyok kusma yok şükür
midesi bulanmayan anlayamaz
bulanmıyorsa miden, yorum yapma
Tamam canim sagol.ilk tenine bisey surmeyin diyolarya.birde bebe yagi ve vucuduna sampuan kullanmayin ilk zamanlar diyolar dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?