2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1. Canim niye ultrasonla bakmiyorlarki? Bende Hollandada yasiyorum benim doktor simdiye kadar her gittigimde ultrasonla bakti. Eskiden zararli diye her randevuda bakmiyorlarmis ama artik öyle degil..

benim ozel durumum yok yani hastalik vs gbi ,ozel jinekologa gitmiyorum. belki onlar bakiodur ama verloskundige bakmiyot uzun bi suredir. sadece 1 ultrasonum var o da sanirm 35.hafta civarinda olacak.ben kimle konustuysam aynini dedi bana,sasirdim elbette ve azcik sacma da gelio ama yapcak bisi yok

Ben fazla kilo almadim canım minnosta almadı ben şuan 33teyim kimse inanmiyo ben kilo alalım istyrum ama mide bulantısı ilaçlar akıntılar sağlıklı olsunda önemli değil :))

banada inanmıyorlar pek canm bu kadarlık hamile olduğumu :) iç karnım geniş diyorum aslında kilo aldım ama belli etmiyor heralde :)

Niye ultrason yapmiyorlar. Abd de ark var o da hamileligi boyunca.sadece 3 kere girdi.ultrasona... bebegin.ozel hayatina cok saygililarsaka.bi yana niye herseferinde bakmiyorlar acaba

saglikli degil diyorlar,ondan 3-4 kez girdiriyorlar yani oyle duymustm bende de oyle oldu. tabi sinir bozucu biraz ama alistim yani :)

Ultrasonda niye bakmiyolar anlamiyorum yaa.insan ozluyo gormek istiyo yani.bide karin olcusuyla nasil belli oluyo suyu bilmem neyii.

ters bi durum olursa ara hemen gel bakariz demislerdi,karin buyuyosa iste rutinse iyidir mantigi var bunlarda. aynen ozluyorum gormek istiyorum ama malesef boyle boyle 30 hafta gecti nerdeyse :/ simdi gidyorum tansiyona bakio iyi,karin buyuyo iyi.. sonra eve.. bgn ilk kez kan aldi bakti dusuk cikti gttm kan vermeye. bakalm nolcak

kızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamam ağla ağla bi hal oldum

Eklentiler

• IMG_7116.webp
    30 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_7259.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_7247.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 157
  • 20151120_105622.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 153
  • 20151120_121142 jpg.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 145
selam kızlar, dün gece garip bi sancım oldu
sankı minnoş ayaklarını vajinama dayamıs ittiriyormus gibi 3-4 sanıyelık sancı girdi.
garipti yani
2 kere tekrarladı
korktum len

amin inşallah

Merhaba guzell anneler ben bayadır gıremıyorum telefonum pert oldu bu tellede gırmek zor oluyor benım hamılelıgım kasıklarıma gıren agrılarla devam.edıyor en son 3 kasımda gıtmıstım doktorum bebegın boynunda kordon dolanması var dedı sadece normal.dogumda sıkıntı yasarsın dedı zaten sezeryan düşünüyorum.ama cokda korkuyorum hareketlerını devamlı takıp et dedı eğer yavaslama olursa muhtemelen erken alcaklar 10 günde önden gıdıyor çok sağlıklı dedı nazar mı değdi ne oğluma su an doğum tarıhı 13ocak benım durumumda olan var mı çok opuyoruz teyzeleri

13 ocak mı sezeryan olacaksın?
sanırım şeker gibi bişi olunca bebegın gelişimi 2 veya 2 den fazla hafta önden gıdıyor
burada bırının doktoru öyle demıstı sanırım

canım benimde ayrıntılıya girdiğimde bi kaç ay önce kordon dolanmış bir kere ama normal doğuma engel değil sadece doğum sırasında doktorun bilmesi gerekiyor dedi. ama sonra kendi doktoruma gittiğimde kordon çözülmüştü. merak etme korkulacak bişey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…