- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.201
psikolojim bozulmadı değil.Masallah de tahtaya vursen cok iyi dinlendin dikkat ettin canim sabrettin sabrin sonu selamet
Canim niye ultrasonla bakmiyorlarki? Bende Hollandada yasiyorum benim doktor simdiye kadar her gittigimde ultrasonla bakti. Eskiden zararli diye her randevuda bakmiyorlarmis ama artik öyle degil..
Ben fazla kilo almadim canım minnosta almadı ben şuan 33teyim kimse inanmiyo ben kilo alalım istyrum ama mide bulantısı ilaçlar akıntılar sağlıklı olsunda önemli değil :))
Niye ultrason yapmiyorlar. Abd de ark var o da hamileligi boyunca.sadece 3 kere girdi.ultrasona... bebegin.ozel hayatina cok saygililarsaka.bi yana niye herseferinde bakmiyorlar acaba
Ultrasonda niye bakmiyolar anlamiyorum yaa.insan ozluyo gormek istiyo yani.bide karin olcusuyla nasil belli oluyo suyu bilmem neyii.
Bebişin kilosu nasıl? Doktor ne diyor durumunuzaBen fazla kilo almadim canım minnosta almadı ben şuan 33teyim kimse inanmiyo ben kilo alalım istyrum ama mide bulantısı ilaçlar akıntılar sağlıklı olsunda önemli değil :))
Benimde aynı, bulantı hala kusmayla beraber, bide üstüne mide yanması reflü, hiç yemekten zevk alamıyorumbi de üstüne mide yanması ve reflüyü kat benim şu anki durumum :s bebek saçlanıyoken oluyomuş diyolar benimkinin bu teoriye göre sırma saçlı olması gerekiyogörcez bakalım
Ben sebamed aldim sacina ama vucuduna bi sure surmeyim diyorum o sampuani.ayrica vucut sampuanida varmi bilmiyorumm
Ben sebamed aldim sacina ama vucuduna bi sure surmeyim diyorum o sampuani.ayrica vucut sampuanida varmi bilmiyorumm
hiç bilmiyorum canımMantar enfeksiyonu da mi erken dogumu tetikliyormus.
ne güzel yapmıslarkızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamamağla ağla bi hal oldum
hepımızın ayrı ayrı dertlerı oluyor işteallah seni benim bulantım yok sadece arada ekşime oluyo nane limonla geçiriyorumkıyamam size
amin inşallahSeni ben anlarım tatlımmmm, bendede geliyor bulantı... Gazdan dolayı şu anda, kız kardeşim dr, bacak hareketleri yaptırdı, gazım çıktıda rahatladım... Bağırsaklar sıkışmış durumda ya zorluyor... Yürüyüş yapıyorum sabahları stadda, o da rahatlattı tatlım... Allah yardımcımız olsun kaderdaşımmmmm
kobay eşim denesın bi bakalımsebamedin şampuanı göz yakıyomuş yaa gözüne değdirmeyin diyolar
Yaaaaa çok güzel ne kadar şanslısınkızlar yaaa benim bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum bana baby shower yapmışlar hiç anlamadım 2 gündür hazırlık yapıyolarmış o kadar mutlu oldum ki anltamamağla ağla bi hal oldum
13 ocak mı sezeryan olacaksın?Merhaba guzell anneler ben bayadır gıremıyorum telefonum pert oldu bu tellede gırmek zor oluyor benım hamılelıgım kasıklarıma gıren agrılarla devam.edıyor en son 3 kasımda gıtmıstım doktorum bebegın boynunda kordon dolanması var dedı sadece normal.dogumda sıkıntı yasarsın dedı zaten sezeryan düşünüyorum.ama cokda korkuyorum hareketlerını devamlı takıp et dedı eğer yavaslama olursa muhtemelen erken alcaklar 10 günde önden gıdıyor çok sağlıklı dedı nazar mı değdi ne oğluma su an doğum tarıhı 13ocak benım durumumda olan var mı çok opuyoruz teyzeleri
canım benimde ayrıntılıya girdiğimde bi kaç ay önce kordon dolanmış bir kere ama normal doğuma engel değil sadece doğum sırasında doktorun bilmesi gerekiyor dedi. ama sonra kendi doktoruma gittiğimde kordon çözülmüştü. merak etme korkulacak bişey değil bu.Merhaba guzell anneler ben bayadır gıremıyorum telefonum pert oldu bu tellede gırmek zor oluyor benım hamılelıgım kasıklarıma gıren agrılarla devam.edıyor en son 3 kasımda gıtmıstım doktorum bebegın boynunda kordon dolanması var dedı sadece normal.dogumda sıkıntı yasarsın dedı zaten sezeryan düşünüyorum.ama cokda korkuyorum hareketlerını devamlı takıp et dedı eğer yavaslama olursa muhtemelen erken alcaklar 10 günde önden gıdıyor çok sağlıklı dedı nazar mı değdi ne oğluma su an doğum tarıhı 13ocak benım durumumda olan var mı çok opuyoruz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?