2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrasonda niye bakmiyolar anlamiyorum yaa.insan ozluyo gormek istiyo yani.bide karin olcusuyla nasil belli oluyo suyu bilmem neyii.

Kızlar 2014 aralık annesiyim ankarada zekai tahir burak hast doğum yapacaklar için bi tavsiyem var orda vip doğum var 500 lira veriyosun sancını özel bi odada çekiyosun eşin annen yanında oluyo diğer türlü ne biri oluyo yanında nede telefon falan ben o hatayı yaptım son anda para vermeyelim boşuna dedim ama ailem 17 saat boyunca haber alamadı sadece ekrandan isim çıkmasını beklediler yazık onlarada sadece aklım geldi fikir veriyim dedim hayırlı doğumlar

1. Canim niye ultrasonla bakmiyorlarki? Bende Hollandada yasiyorum benim doktor simdiye kadar her gittigimde ultrasonla bakti. Eskiden zararli diye her randevuda bakmiyorlarmis ama artik öyle degil..

Allâh tez zamanda kucağına kavuştursun canım..sabırlı ol ki oğluş güç kuvvet bulsun ..

iki ayakta dursam belim çok ağrıyo çok nefes darlığı çarpıntım var gece uyuyamayınca gündüz uyuyorum dışarı çıkıp hava almak istiyorum çarşıda falan dolanmak ama hem bel ağrısı hem gündüz uykulu olmaktan çıkamıyorum çıksam akşam eve gelnce yemeği kim yapçak o halde üff çok sıkıldım şu aralık ayı da bi bitse ya

aile çapında ufak bir araştirma yaptım kızlar bizimkiler genelde 9.ay bitmiş doğurmuş. eğer öyle olursa bende aralık sonu gibi doğurabilirim. belkide yılbaşında olur bizim kız bi sürprizli çünkü ama yılbaşında olmasın ya kimse olmaz hastanede doktorum alkollu fln olur bin tane şey geliyo aklıma sanırım ben kafayı yedim

ic karin meselesi sanirmgerci ben genc kizligimdan beri su icsem dhi karnim kocaman siserdi..azcik yemekte siserdim.. hamileligin ilerki 2.5 ayini dusunemiyorun bakalim nasi siscek daha
Ben fazla kilo almadim canım minnosta almadı ben şuan 33teyim kimse inanmiyo ben kilo alalım istyrum ama mide bulantısı ilaçlar akıntılar sağlıklı olsunda önemli değil :))

Niye ultrason yapmiyorlar. Abd de ark var o da hamileligi boyunca.sadece 3 kere girdi.ultrasona... bebegin.ozel hayatina cok saygililarsaka.bi yana niye herseferinde bakmiyorlar acaba

Benimki çok farklı bir şey canım riskliydi baya o yüzden şimdi iyileşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…