- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.181
Ben sebamed aldim sacina ama vucuduna bi sure surmeyim diyorum o sampuani.ayrica vucut sampuanida varmi bilmiyorummEvet bebe yağı da sürmeyin diyolar ama Mustela'nın şampuanını alıcam ben onu kullanabiliriz sanırım doğumdan itibaren..
Ultrasonda niye bakmiyolar anlamiyorum yaa.insan ozluyo gormek istiyo yani.bide karin olcusuyla nasil belli oluyo suyu bilmem neyii.doktordan geldik,ultrason yok sadece karnimi olcuyorlar o da gayet iyi cikti cok sukur.. kansizlik cikti,kan verdim baska seylerde de bi sorun var mi yok mu ogrencez. kasilmalar agri vs hepsi normal dedi..cok is yapma kendini yorma dinlen dedi bu kadar..
Icimden hep bu kadar buyudu ama sut olmayacakmis gibime geliyoyaa çok tatlı göbüş. memişlerde büyümüş benimkide böyle iyi süt yapıcaz inşallah
Sakin efendi bi oğluş olacaktır diye düşünüyorum ama ergenlikten sonra balık erkeği hassas olur :) duygusal olur ay ne olur amaaaaa..Ayyyy ne guzel olur gerçekten
doktordan geldik,ultrason yok sadece karnimi olcuyorlar o da gayet iyi cikti cok sukur.. kansizlik cikti,kan verdim baska seylerde de bi sorun var mi yok mu ogrencez. kasilmalar agri vs hepsi normal dedi..cok is yapma kendini yorma dinlen dedi bu kadar..
kız giremiyom evi yerleştirdimde kendimi yerleştiremiyorum şimdiNerdesin kiz sen kayipp.yerlestirdinmi evi iyice..
allah seni benim bulantım yok sadece arada ekşime oluyo nane limonla geçiriyorumyok kusma yok şükür
midesi bulanmayan anlayamaz
bulanmıyorsa miden, yorum yapma
Allâh tez zamanda kucağına kavuştursun canım..sabırlı ol ki oğluş güç kuvvet bulsun ..Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Ben fazla kilo almadim canım minnosta almadı ben şuan 33teyim kimse inanmiyo ben kilo alalım istyrum ama mide bulantısı ilaçlar akıntılar sağlıklı olsunda önemli değil :))ic karin meselesi sanirmgerci ben genc kizligimdan beri su icsem dhi karnim kocaman siserdi..azcik yemekte siserdim.. hamileligin ilerki 2.5 ayini dusunemiyorun bakalim nasi siscek daha
Sonunda cikti yani gobekkız giremiyom evi yerleştirdimde kendimi yerleştiremiyorum şimdigöbeğim çok fena oldu iyice ördek gibi yürüyom :)
Mantar enfeksiyonu da mi erken dogumu tetikliyormus.ben de hiç sarı akıntı olmadı kızlar, hep beyaz kremsı akıntı oldu
ama enfeksıyon var
Niye ultrason yapmiyorlar. Abd de ark var o da hamileligi boyunca.sadece 3 kere girdi.ultrasona... bebegin.ozel hayatina cok saygililarsaka.bi yana niye herseferinde bakmiyorlar acabadoktordan geldik,ultrason yok sadece karnimi olcuyorlar o da gayet iyi cikti cok sukur.. kansizlik cikti,kan verdim baska seylerde de bi sorun var mi yok mu ogrencez. kasilmalar agri vs hepsi normal dedi..cok is yapma kendini yorma dinlen dedi bu kadar..
Benimki çok farklı bir şey canım riskliydi baya o yüzden şimdi iyileşmişevet o şekilde tüm hayatını devam ettirenler varmış. benimki hiç önemsenmedi cnm. kas dokusunda olanların önemi yokmuş. ayrıca karıncıkta olduğu için bir riski de yokmuş.kapakçıklardaki delikler daha önemliymiş. %99 kapancak dediler. kapanmasa bile herhangi bir ameliyat felan gerektircek sağlığını riske atcak bir durum yoktu.umarım öyle olur.arada kafamı kurcalıyor.ama normal doğum yaptırmazdım önemli olsaydı dedi dr um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?