- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.141
Ayni seyi bende cok merak ediyorum, her kontrolde doktoruma sorayim diyorum ama unutuyorum. Kismetse crs gunu kontrolde sorcam. Bana kafa kismi gibi geliyor, benim bebek basasagi duruyor ve hickiriginida hep alt bolgede kasiklarimda hissediyorum.
delik mi yani? benim kızımda da var ama çok minik birde karıncıkta.nadiren kaçırıyordu.o yüzden sordum.kapancak mıymış tamamen?Kalp kapakcıklarından biri kan kaçırıyordu fazlaca ama bebiş büyüdükçe kendini toparlamış
evetKızlar bağırsaklarim o kadar çok gurulduyor ki sesinden uyuyamadim bebek de duyuyor mudur acabavar mı bağırsaklari guruldayan
Idrar rengi normal her ay idrar ve kan testi yaptiriyorum iltihab vs. bir şey de çıkmıyor... evet kasilmalarim var ama sik değil gunde 2-3 kez falan...Cnm peki idrar rengin nasıl birde ara ara hafif kasinmalar oluyormu
Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Canım benim gözünüz aydın olsun. Umarım biran önce koynuna alırsın kuzucuğunuGünaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Allah sabırlar versin. Bir an önce kavuşursun inşallah.Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Allah saglikla hast cikmayi nasip etsin canimGünaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Rabbim yardımcın olsunn bebeğin de hemencecik toparlar evinize dönersinşz birlikte inşallahhh:) hikayeni bekliyorum:)Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Cok gecmis olsun, oglunda insallah saglikla en kisa zamanda annesine kavusur. Oglun biraz daha sabirli davranmis kizina gore, haftasida kilosuda iyi masallah. Daha cabuk toparlar. Cuma gununun hurmetine tum anneler saglikla evlatlarina kavussunlar insallah.Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
normal dimi çıkmaması bende de yok halaBende çıkmadı canım
yok canım ya kırmızı turuncu gibi ben kanamam oldu sanmıştım doktora sordum zaten bırakabilirsin dediilacın rengındendır o renk.
berrak sarı dımı?
çok güzelmiş canım ne kadara aldın bayıldımKizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Bebişin kilosu haftasına göre yine iyi maşallah. Inşallah da çabuk toparlanir, dönersiniz evinizeGünaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
gelmedi sıpa ama hâlâ hafif ağrım var düzensiz. Gaz değil sancı da değildir herhalde. Sağimda top gibi duruyor.alekta movik movik naptın kız haber ver. Merakta bırakma bu kadar hamileyi. Yoksa meraktan senden önce biz doğururuz
alekta movik movik kizz ne yaptinn merak ettikk
Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....
Maşallah arkadaşım taş gibisin yahuHuhuuuuuuubugun çektim taze taze
Aklima bisey takildi bu pişik kremini bebiktolar dogunca hemen kullanacaz dimi bi sakincasi yok.sadece islak mendille silmek yeterli gelmez gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?