2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni seyi bende cok merak ediyorum, her kontrolde doktoruma sorayim diyorum ama unutuyorum. Kismetse crs gunu kontrolde sorcam. Bana kafa kismi gibi geliyor, benim bebek basasagi duruyor ve hickiriginida hep alt bolgede kasiklarimda hissediyorum.

az önce ben de orda hissettim acaba dönmüş müdür bebeğim?sen bi sor bakalım canım ne dicek

Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 27 haftalık doğdu kızım 1000 gr diye bilmem hatırladınız mı beni... Ve oğlumda sabredemedi 18 kasım çarşamba günü 33 haftalık 2450 gr olarak dünyaya geldi şuan hastanedeyiz ben yine taburcu olacam miniğimi burda bırakıp ve yine bir camın ardından izliyorum onu,bağrıma basamadım hala içüm acıyor allah hiçbir anneyi evladından ayırmasın eve geçince daha detaylı yazacam sizlere doğum hikayesini şimdilik bizden haberler bu kadar hoşçakalın....

ah kıyamam. haftasına göre kilosu yerinde minişin.kendine iyi bak.allah yardımcınız olsun.

Canım benim gözünüz aydın olsun. Umarım biran önce koynuna alırsın kuzucuğunu

Allah sabırlar versin. Bir an önce kavuşursun inşallah.

Allah saglikla hast cikmayi nasip etsin canim

Rabbim yardımcın olsunn bebeğin de hemencecik toparlar evinize dönersinşz birlikte inşallahhh:) hikayeni bekliyorum:)

Cok gecmis olsun, oglunda insallah saglikla en kisa zamanda annesine kavusur. Oglun biraz daha sabirli davranmis kizina gore, haftasida kilosuda iyi masallah. Daha cabuk toparlar. Cuma gununun hurmetine tum anneler saglikla evlatlarina kavussunlar insallah.

Bebişin kilosu haftasına göre yine iyi maşallah. Inşallah da çabuk toparlanir, dönersiniz evinize

çok geçmiş olsun cnm..Allah analı babalı büyütsün. Oğlunu kucagına al toparlanınca inşallah. zaten kilosuda iyi dogmus.tez zamanda toparlansın yavrun. her işte bir hayır vardır..sakın ben niye kucagıma alamıyorum diye kötü şeyler aklına getirme.ne kadar zorda olsa bebeğini henüz kucagına almamış olman, bu işte de bir hayır var de sabret..sağlıkla al kucagına sonra cnm.

Aklima bisey takildi bu pişik kremini bebiktolar dogunca hemen kullanacaz dimi bi sakincasi yok.sadece islak mendille silmek yeterli gelmez gibime geliyo

Evet canım doğar doğmaz başlayabilirsin, bir de ıslak mendil yerine sadece ıslatılmış pamukla silin diyolar ilk zamanlar, ıslak mendili sadece dışarı çıktığımda kullanmayı düşünüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…