- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.821
Ama akinti gibi bişi yok sanki su dökülmüş gibi sadece islakakıntıdır
bende gunde 2 tane degıstırıyorum. 3 de olabılır ama o kadarıyla ugrasamam
akıntı bu işte
ara sıra bende de oluyor.Ama akinti gibi bişi yok sanki su dökülmüş gibi sadece islak
Eee normal çok ugrasmissin bugün minik minik askıya dizmek bile yoruyor insanı uzaniyorsun dimi simdibenımde belım agrıdı.
evet o.2600 küsür de dogurmus dimi o az önce bakmistim ona....yaa bide onlar çok konuşuyor 3 gun bakmıyorum bi bakıyorum 300 sayfa gitmişler ben sadece son 5 sayfasına bakıp çıkıyorum takip edemiyorum
Hımm ok ozaman bendede bugün oldu sadece Ahaaaaa dedim buda yeni çıktıara sıra bende de oluyor.
arkama yaslandım oturuyorumEee normal çok ugrasmissin bugün minik minik askıya dizmek bile yoruyor insanı uzaniyorsun dimi simdi
ben de günlük ped üstüne kağıt havluyu katlayıp koyuyorum her lavaboda bi bakıom ıpıslak olmuş değiştiriom.ama suyum normal dedi doktor.bebek baskı yapıo ya akıntı artıo benceKızlar benim suyummu sızıyor yaw habire camasirim islaniyo 3. Ye değiştim bildiginiz ıslak
Onların altta yer alan haftalık bebek takvimlerinde bile bebekleri harika tombikkabına sığmıyolar bide bizimklier sinek gibi ya
Kesinlikle 2 ay daha sağlıklı olurdu ama bu durumda bizimki ocak Şubat olurduevet o.
aynen oku oku bitmıyoraslında ben de aralık annesıyım oraya takılmam lazım
yani, aralık anası olurum büyük ihtimalle.
ama işte burada haftalarımız aynı oldugu için buraya gelıyorum.
bence konular 2 şer aya bölünüp acılmalıydı.
aralık-ocak bir olmalıydı
arkama yaslandım oturuyorum
belımde destek olması çok önemlı
evet, iyi olurdu.Kesinlikle 2 ay daha sağlıklı olurdu ama bu durumda bizimki ocak Şubat olurduaralık ocak açan olsaydı kesin orayı takip ederdim hemde onların deneyimlerinden faydalanirdim
Heheheh kız bendeki bebik daha güzel profildekihamılelık takvımındekı bebık var ya
1 tane bebik hepımızde var
daha güzel bir bebik olaydı keşke
huysuz surat bu bıraz
burun da aborjin, shrek karsımı bi burun
sen aşmışsınben de ütüyü oturarak ve belime yastık koyup dayanarak yapabilmiştim.rahat oluo öyle.parti parti yıkayıp ütüledim çünkü çok eşyamız vardı bizim yıkancak.ilk önce 0- 3 ayları sonra 3-6 ayları en sonda 6-9 aylıkları diye ayırdım öyle hallettim.dolaba da ona göre dizdim iyi oldu
hahaha hey allahım neye dikkat etmiş şimdi ben de farkettim haklısın daha sevimli olabilirdihamılelık takvımındekı bebık var ya
1 tane bebik hepımızde var
daha güzel bir bebik olaydı keşke
huysuz surat bu bıraz
burun da aborjin, shrek karsımı bi burun
tipsiz yaaHeheheh kız bendeki bebik daha güzel profildekidediğin gibi ben o bebeğe sempati duyamiyom
bunun 7-8 haftalıgı var, gözünü kısık sekılde yan bakan..hahaha hey allahım neye dikkat etmiş şimdi ben de farkettim haklısın daha sevimli olabilirdi
sen aşmışsın
ben ayına göre degıl de, türüne göre yıkadım
tulumlar, badiler, battanıyeler...
Oooo sen baya alışveriş yapmışsın ozaman benim çok yoktu kıyafet anca 1 hurc doldu işte tamda dolmadi yaniben de ütüyü oturarak ve belime yastık koyup dayanarak yapabilmiştim.rahat oluo öyle.parti parti yıkayıp ütüledim çünkü çok eşyamız vardı bizim yıkancak.ilk önce 0- 3 ayları sonra 3-6 ayları en sonda 6-9 aylıkları diye ayırdım öyle hallettim.dolaba da ona göre dizdim iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?