2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hazırını nerden aldın cnm ? Ben de çok istiyorum bundan. Bi benzerini geliyore.com da gördüm ama bu kadar güzel diildi...

onu da duymadim :) bakim bi ama sanmiyorum bise yapmicam bebise sanirm:) tek olcam zaten dogumdan sonra
benim de sünnet diye dikkatimi çekmişti hurma. çok da faydası varmış dergilerde okudum. o yüzden bi onu yapıcam.
bi de geçenlerde bi tanıdığım doğum yaptı. ne kadar uğraştıysa bebek memeyi almadı. ucuna biraz hurma sürdü bebek öyle aldı. belki ilk emzirme için göğsü cazip hale getirmek gerekebilir :) hiç aklıma gelmezdi benim. ki ondan sonra araştırdım ve sünnet olduğunu öğrendim zaten

Bende ocağın ilk haftasında doğurmaktadır istiyorum ama zamanin çabuk geçmesini istiyorum bende aynı duygular içindeyim yaa bide şu doğum olayını da atlatmis olurum offf normale donmeeek
ben de hem hemen doğsun diyorum hem de lohusalık gözümü korkutuyo uykusuzluk süt emzirme stresi aileler gelecek her kafadan bir ses falan. sonra vazgeçiyorum acelemiz yok. tüm sorunlara rağmen iyi böyle. belki kokusunu içime çekemiyorum öpüp sarılamıyorum ama karnımda dönüp duruyo oynuyorum gülüyorum günüm geçiyo stressiz bi şekilde :)

sabrına hayran kaldım :)

lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya ne zaman başlayacaksınız ya da başladınız mı?
bi de göğüs kalkanı aldınız mı? avent almayı düşünüyorum ama emin de olamıyorum. internetten alışveriş yapıyorum ama görmeden almak da zor oluyor

Basladinmi sonunda yikamaya.yikamam bisey degil utude gorucem seni.gerci esin yardimci olacakdi dimi sana
başladım.
2 gün sonra
devamını atarım . ütüde yardımcı olur, ama evde tek yapmadıgı iş ütü
hiç yaptırmadım o yuzden ben yapıcam
oturdugum yerden
hem keyıfle ütülerim ben minnak kıyafetlerı.

erken dedıler bıraktım korkudan
kalkan almadım daha. çok gereklı mı kı? göğüs pedı aldım

yok canım yaa öyle fazla bişi yıkanmadı aslında.
nevresımler, yatak koruması, battanıyeler ve bir çamasırlık dolusu kıyafet
Eee masaallah ben bunları 2 3 güne bölmüstum rahat kurutabileyim diye tabi bende bide uyku seti vardı geçen gün ütü yapayım dedim hersey minik minik 10 parça birsey utuleyebildim çok yorucu valla biraz sevdim biraz utuledim

bır tane tulumuma renk gitmiş, neden acaba? beyaz dururken özellikle desenlı olanın boyanması garıp geldı

benim de bi tulum öyle olmuştu boyasından olmuştur.iyi ki çok karışık renkli şeyler almamışım diye sevinmiştim =) açık pembe beyaz falan genelde.birkaç tane kırmızı var onları da anneme elde yıkatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…