- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.781
Hazırını nerden aldın cnm ? Ben de çok istiyorum bundan. Bi benzerini geliyore.com da gördüm ama bu kadar güzel diildi...evet.. hele ilk beyaz örgü olan. bende bugün hazırından aldım. ama bu beyaz çok güzel.
keşke benim olsa.. (güldür güldür şovdan replik)
iyi akşamlar hepinize güzel anneler..
sıcak basmaları geceleri banada oluyor ama hala yorgan üstümde oluyor. eşim sabah namazına kalkıp geldiğinde soba niyetine sarılıp ısındığını söylüyor. soba gibiymişim..
Bunlara ütüyü bastırıp çeksek yetmez mi ki. Ütü ile aynı boydalar zaten :))Basladinmi sonunda yikamaya.yikamam bisey degil utude gorucem seni.gerci esin yardimci olacakdi dimi sana
benim de sünnet diye dikkatimi çekmişti hurma. çok da faydası varmış dergilerde okudum. o yüzden bi onu yapıcam.onu da duymadim :) bakim bi ama sanmiyorum bise yapmicam bebise sanirm:) tek olcam zaten dogumdan sonra
valla beni normal kıyafetten daha çok zorladı. her yerinde çıt falan var malum. bi de küçücük. öldüm bittim resmen 2 gün. çok şükür bitti hurca koydum kaldırdım. daha da ütü yüzü görmek istemiyorum bi süre :)Bunlara ütüyü bastırıp çeksek yetmez mi ki. Ütü ile aynı boydalar zaten :))
ben de hem hemen doğsun diyorum hem de lohusalık gözümü korkutuyo uykusuzluk süt emzirme stresi aileler gelecek her kafadan bir ses falan. sonra vazgeçiyorum acelemiz yok. tüm sorunlara rağmen iyi böyle. belki kokusunu içime çekemiyorum öpüp sarılamıyorum ama karnımda dönüp duruyo oynuyorum gülüyorum günüm geçiyo stressiz bi şekilde :)Bende ocağın ilk haftasında doğurmaktadır istiyorum ama zamanin çabuk geçmesini istiyorum bende aynı duygular içindeyim yaa bide şu doğum olayını da atlatmis olurum offf normale donmeeek
sabrına hayran kaldım :)3 kere makıne açtım
4. yıkanıyor
ama elde yıkama programında yıkıyorum yenı ve pamuklu oldukları için.
sonra da ayrı olarak durulayıp yıkıyorum.
durulama kısmına gecınce sırken atıyorum içine.
çok yoruldum :=) hep 4-5 parça ayrı yıkadım.
ama yoruldum. bunlar kurusun yenılere devam edıcem sonra :=)
Yaaa yapacanmi peki dusunuyomusunn
Şurup kullanıyormusunMidem yanıyooo
elde yıkama bıtıncesabrına hayran kaldım :)
onu bende duydumBikac damla Limon kasik ucuyla az seker ve azcik ilik su karisimini biliyorum ben bide.ama bu nar icin bikere mahsus yapiyomussun hic gazi olmuyomus.ama narda dogar dogmaz bebise zarari olurmu bilemiyorum
yok canım yaa öyle fazla bişi yıkanmadı aslında.Bir başladın pir başladınkız hepsini birden nasıl kurutucaksin
başladım.Basladinmi sonunda yikamaya.yikamam bisey degil utude gorucem seni.gerci esin yardimci olacakdi dimi sana
erken dedıler bıraktım korkudanlansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya ne zaman başlayacaksınız ya da başladınız mı?
bi de göğüs kalkanı aldınız mı? avent almayı düşünüyorum ama emin de olamıyorum. internetten alışveriş yapıyorum ama görmeden almak da zor oluyor
minicik kavonaza 5-6 adet koymak lazım :=)unutmazsam yapmak isterim ama zor olur bence hastaneye nar suyu ya da nar tanesi taşımak.hurma sünnet olduğu için onu yapmayı daha çok istiyorum daha kolay hem.hatta şimdiden ayırdım hacdan gelen hurma.hemen ağzına değdiricem o kadar
Eee masaallah ben bunları 2 3 güne bölmüstum rahat kurutabileyim diye tabi bende bide uyku seti vardıyok canım yaa öyle fazla bişi yıkanmadı aslında.
nevresımler, yatak koruması, battanıyeler ve bir çamasırlık dolusu kıyafet
bır tane tulumuma renk gitmiş, neden acaba? beyaz dururken özellikle desenlı olanın boyanması garıp geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?