- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.801
e bebekten koyu turkuaz tulum aldımbenim de bi tulum öyle olmuştu boyasından olmuştur.iyi ki çok karışık renkli şeyler almamışım diye sevinmiştim =) açık pembe beyaz falan genelde.birkaç tane kırmızı var onları da anneme elde yıkatıcam
e bebekten koyu turkuaz tulum aldım
o boya vermıs. ama sadece o dedıgım tuluma :=)
bir sürü sade beyaz varken ona vermiş
ben bıraz tez canlıyımdırEee masaallah ben bunları 2 3 güne bölmüstum rahat kurutabileyim diye tabi bende bide uyku seti vardıgeçen gün ütü yapayım dedim hersey minik minik 10 parça birsey utuleyebildim çok yorucu valla biraz sevdim biraz utuledim
bende öyle düşündüm. diğer beyazlar varken ona halt yemek düşerdiilginç olmuş gerçekten boyayı emen bi yapısı mı vardı acaba?
Ahaaaaa evi deli evine çevirmişben bıraz tez canlıyımdır
eğer gündüz başlasaydım heralde yıkanmayan kalmazdı
nevresımlerı, yatak korumalarını kapıların üstüne falan astım.
çamasırlıktakıler harıç diğerleri yarın kurumus olur.
çok şekerler dimi, en keyıflı ütü
Ahaaaaa evi deli evine çevirmişvalla ütü keyiflide işte artık biz keyifli değiliz o yüzden zor çok dayanamadım kasık ağrısı mide yanmasi bulanmasi kendimi tam veremedim keyfe
bende öyle düşündüm. diğer beyazlar varken ona halt yemek düşerdi
Masallahhhh tü tü tüüüüüüüüaynen biraz öyle oldu.
benım tek şikayetım mide bulantısı
buna da şükür. maşallah de barı de mide yanmasını bana bulaştırma
Ahaaaaa evi deli evine çevirmişvalla ütü keyiflide işte artık biz keyifli değiliz o yüzden zor çok dayanamadım kasık ağrısı mide yanmasi bulanmasi kendimi tam veremedim keyfe
yok, bayıla bayıla almadımçok beğenerek aldığın birşey miydi?ben oturup ağladım da sinirimden.halbuki kaç paralık şey ama sinir oldum işte.bi iki tane kayıp vericez artık napalım.yapacak bişey yok...
aralık annelerıne bakıyorumMasallahhhh tü tü tüüüüüüüü
Valla en güzelini yapmışsın bundan 2 3 hafta önce gayet iyidim artık fenayim Toto kalkmiyo iş yapmayaerkenden yapıp bitirdiğime şükrediyom ben de.şimdi olsa yapamam şu halimle
Ayyy bende arada bakmaya çalışıyorum ama içim almiyo tirsip kapatıyorum hemenaralık annelerıne bakıyorum
doguran dogurana. benı heyecan basıyor
aynen. kimin ne zaman doguracagı da bellı degıl aslında.Ayyy bende arada bakmaya çalışıyorum ama içim almiyo tirsip kapatıyorum hemenhalbuki ne az günümüz kaldi
benımde belım agrıdı.Valla en güzelini yapmışsın bundan 2 3 hafta önce gayet iyidim artık fenayim Toto kalkmiyo iş yapmaya
akıntıdırKızlar benim suyummu sızıyor yaw habire camasirim islaniyo 3. Ye değiştim bildiginiz ıslak
2600 küsür de dogurmus dimi o az önce bakmistim ona....yaa bide onlar çok konuşuyor 3 gun bakmıyorum bi bakıyorum 300 sayfa gitmişler ben sadece son 5 sayfasına bakıp çıkıyorum takip edemiyorumaynen. kimin ne zaman doguracagı da bellı degıl aslında.
bırı 37. haftasında normal dogurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?