- 17 Kasım 2015
- 612
- 291
- 23
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.021
yok canım, zipircik varamin canım , sanırım ocak annelerinden ilk doguran sen olucaksın...sağlıkla gelsin yavrucakların..dualarımız seninle
Benim 2750 normal doğum sezaryen biraz daha pahalıdırama hatırlamıyorum 4 yıl önce 1100 tl ye de aynı hastanede kızımı dogurdum ama sabah gazeteme kadar getirdiler çok memnun kalmıştık 1000tl gayet iyi bi fiyat eğer memnunsaniz hastanedenbenik gittigim hastanede normal de sezeryan da 1000 tl
Ben de yanıyorum hem de o biçimAyyy şu hamilelikte yanarım diye düşünüyordum o zamanda üşüdüm hep bi yanamadım gitti... MaşAllah sana imrendim şimdi
Erkenn dogumlar harici ben olacam heralde saglikla gelsin butun kuzucuklarrramin canım , sanırım ocak annelerinden ilk doguran sen olucaksın...sağlıkla gelsin yavrucakların..dualarımız seninle
Aaaaaa çok heyecanlıKizlar bizim doğum tarihi belli oldu.Erkenden supriz yapmazlarsa 14.12.2015 sabah 8 de Allah nasip ederse.
Ay ne tesadüfYere düşünleri eğilip asla alamıyorumyatamıyom ,kakamıyom,oturamıyom,duramıyom ooooooooooooyyyyyy nefes alamom
Canım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sen o tarihte tam kaç hafta oluyorsunKizlar bizim doğum tarihi belli oldu.Erkenden supriz yapmazlarsa 14.12.2015 sabah 8 de Allah nasip ederse.
Can'ım ben aldım avent in elektronik olanını aldım bütün aparatlarını kaynattım temizledim kaldırdım hazır ettim onun yanında biberon Bebek kaşıkları tabakları emziklerini hepsini kaynattım kaldırdımSut sagma isini ne yapacaksiniz kizlar makine falan alan oldumu? Benim memeler babane memesi oldugu icin makine al yoksa agridan cok cekersin diyolar, pompa mi makinemi? Yoksa hicbiseymi? Kafamda deli sorular
ben aldım elektrıklı avent.Sut sagma isini ne yapacaksiniz kizlar makine falan alan oldumu? Benim memeler babane memesi oldugu icin makine al yoksa agridan cok cekersin diyolar, pompa mi makinemi? Yoksa hicbiseymi? Kafamda deli sorular
Kampanya koşullarını okudum da... Herşeyi hariç tutmuşlarşu marka hariç, bu marka hariç, mama, bez hariç :) bi de 50 tl hediye çekini hemen kullanamıyorsun. Ertesi gün kullanabiliyorsun. O 50 tl yi harcarken de istediğini alamıyorsun. Reklamı görünce çok heveslenmiştim ama bunları okuyunca vazgeçtim...
Evet canimmmmAaaaaa çok heyecanlı
Amin canim hepimiz insallah.37+3 oluyorum canimCanım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah sen o tarihte tam kaç hafta oluyorsun
Her yeni güne bugün şunlar kesinlikle yapılmalı diyerek uyanıyor fakat yatak odasınsan salona gelip koltuğa uzanıyor kalıyorum kalkışım ya çiş için yada tekrar yatağa gitmek içinbizim adam mutfağı kendine göre çoktan dizayn etmiş bile
Amin canimmm insallah cumlemize kolay saglikli dogumlar olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?