- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.061
Sagol canimmmHadi gözün aydııın :)
Insallah canim agzin duali olsun.Hiç korkma cnm 3 hafta erken alacak erken gelme riski az diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım....sağlıkla kucağına almak nasip llsun inşallah.....benim de 5 hafta kaldı hemen hemenSagol canimmm
Insallah canim.seninde sezeryanmi.saglikla bi alaydik kucaklarimizaHayırlı olsun canım....sağlıkla kucağına almak nasip llsun inşallah.....benim de 5 hafta kaldı hemen hemen
Evt hemde ne heyecan nasıl geçti bukadar günAmin canm inşallah, benımki de manuel, tavsiye ettiler aventle ikisi arasnda kaldım bunu aldm inşallah memnun kalırız, inşallah sağacak kadar da sütümüz olur
çok heyecanlı ya artık günler belli oluo sona yaklasıoruz
Evet canım benim de sezeryan olacak.....Insallah canim.seninde sezeryanmi.saglikla bi alaydik kucaklarimiza
Her doğum zamanı gelene dua edicez Allahın izniyle kocam laInsallah canim agzin duali olsun.
Hayirlisi insallah bi solukta anlamadan aliriz minnoslar kucagimizaEvet canım benim de sezeryan olacak.....
Ayy canim sagol Allah razi olsun.artik sirayla kim dogum yaparsa ederiz hep birlikte hamilelerin duasi kabul olur derlerHer doğum zamanı gelene dua edicez Allahın izniyle kocam la
bgn kocişle bana doğum hediyesi beğenip aldık sizce de güzel mi kızlar ?
Hayirlisi insallah bi solukta anlamadan aliriz minnoslar kucagimiza
Annişler aralik anneleri topiğinde hacı şerif çikolatalrından bahsetmişler ...siteye baktim harikâaaaaaatadida güzelmiş
Insallah canimm hep birlikde saglikla atlatiriz insallah.dogumdan firsat buldugum herzaman yazacam.sonrasinda daha cok ihtiyacimiz olacak birbirimizecanım hayırlı olsun tarihin belli olmuş.az kaldı yaa rabbim hepimizi hayırlısıyla kolaycacık kurtarsın inşallah.biz sizden sonra doğum yapıcaz büyük ihtimal
tabi rabbim bilir de...sizin tecrübelerinizden faydalanırız burdan artık...
burda herkesn bebeginin kilosu haftasina gore fazla degil ki..az biraz daha geriden gelen dahi var ki seninki masallah alttaki kilodan fazla duruyor. hem saglikli olsun 100 200 gr sorun degilHayırlı akşamlar arkadaşlar bizde bügün kontorola gittik 2400 gr bebiş az geldı kilosu sizinkilere göre nedersiniz?
Doğru söylüyorsun canımburda herkesn bebeginin kilosu haftasina gore fazla degil ki..az biraz daha geriden gelen dahi var ki seninki masallah alttaki kilodan fazla duruyor. hem saglikli olsun 100 200 gr sorun degil
kaçıncı haftadasınız ki canım Siz kılosu gayet iyi gibi bizde 31+ 5 te 2022 gr gelmiştik doktorumuz gayet iyi demiştiHayırlı akşamlar arkadaşlar bizde bügün kontorola gittik 2400 gr bebiş az geldı kilosu sizinkilere göre nedersiniz?
biz su agir göbüşleri tasimayi sag salim tamamlayalim da dubaisi kalsin kizKizlar esimden dogum hediyesi olarak takı toka istemedim, suan tek istedigim uzak sicak gunesli yere tatile gitmek :) ayy dogursamda soyle malezya yada nebilim dubai yapsak yaaa 4 gozle eski enerjik halimi bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?