- 16 Eylül 2015
- 66
- 30
- 3
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.981
ebebeğe bende baktım ama satılan şekerden kaç litre çıkar yazmıyor göremedim ben bilene var mı?Ebebek te satiliyor canim, guzel oluyormus bende hic denemedim ama tarifi falanda var. Bende ordan alip yapmayi dusunuyorum. Serbet bardagi almayi dusunenler icinde instagramda buluttasarim var, 1.75 den veriyorlar. En uygun orayi buldum. Suslemeside guzel. Ordan siparis vercem sanirim.
sticerı nerede yaptrıdın?Ben lohusa şerbeti için bardaklarımı kullanatmarket.com'dan aldım. Tanesi 1 tl ye geliyor. 50 ve üzeri alırsanız da baya bir indirim uyguluyorlar. Sonradan da üzerine sticker bastırdım..güzel oldu bence..
Eki Görüntüle 1701184
Yok stikerlar tasarımsensin.com diye bir siteden. Onlar da baya uyguna geldi. Ayrıca aynı siteden su şişesi stickerı da yaptırdım.Evet guzel olmus gercektenstickerlarda o sitedenmi?
Benim sezaryen olduğu için hem bebeğim erken dogacak hemde sütüm geç geleceği için süt sağma mak.sini koydum ben. Bi pakette bez götürcem. Bi gece kalcam ama ne olur ne olmaz :)Günaydın annişler siz hastane çantasının içine süt sağma makinesini koydunuz mu? Birde bebeğe kaç tane bez koydunuz?
Canim benimde 3 yasinda bi kızım var 41+2 de dogurdum. O zamana kadar hiç sancı çekmedim hatta suyum geldi yine de sancim olmadı. Bebekte iri olunca ve açılma olmayınca direk sezaryene aldilar. Yani kız ama sıfır sancıselam anneler, dün hafif adet agrısı seklınde agrım oldu
bir de sırtım agrıdı. tırstım gercekten
annem der hep ama ben pek inanmam, kız da 1 ay önceden bu sekılde hafıf sancılar olurmuş.
bende pek inanmamıstım acıkcasıCanim benimde 3 yasinda bi kızım var 41+2 de dogurdum. O zamana kadar hiç sancı çekmedim hatta suyum geldi yine de sancim olmadı. Bebekte iri olunca ve açılma olmayınca direk sezaryene aldilar. Yani kız ama sıfır sancı
bana da geldışimdi mesaj geldi ebebekte 29 kasıma kadar 150 tl ye 50 tl indirim çeki varmış alışveriş yapacaklara duyrulur
Yok ilk defa değil ikinci oldu o gün :) allahım bi avuç ya. İki elimle kavradım tamamen, ki bnim elim küçüktürayyy çok duygulandım.ilk defa mı aldın kucağına? nasıl büyümüş mü? ele avuca geliyor mu kaç kilo?
Sabah kalk ise git hazirlan sac bas yap bunlar beni cok yoruyo sirtim felaket gece uyuyamiyorum ama yinede gidoyorim demekki dayNiliyor diyorum ama dogum izni 6 ay olsaydi kesin gitmezdimmerhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl
Kampanya koşullarını okudum da... Herşeyi hariç tutmuşlarşimdi mesaj geldi ebebekte 29 kasıma kadar 150 tl ye 50 tl indirim çeki varmış alışveriş yapacaklara duyrulur
aynen. şükürler olsun bize de nasip ettiği için.ben cidden sıkıldım ya,isyan gibi gelmesin de Allaha. valla millet doguruyo ne guzel,biz ne zaman doğurcazagir geliyor artık oyhh oyhh
Cok basarili olmusYok stikerlar tasarımsensin.com diye bir siteden. Onlar da baya uyguna geldi. Ayrıca aynı siteden su şişesi stickerı da yaptırdım.Eki Görüntüle 1701213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?