2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ebebeğe bende baktım ama satılan şekerden kaç litre çıkar yazmıyor göremedim ben bilene var mı?

selam anneler, dün hafif adet agrısı seklınde agrım oldu
bir de sırtım agrıdı. tırstım gercekten
annem der hep ama ben pek inanmam, kız da 1 ay önceden bu sekılde hafıf sancılar olurmuş.

Günaydın annişler siz hastane çantasının içine süt sağma makinesini koydunuz mu? Birde bebeğe kaç tane bez koydunuz?
Benim sezaryen olduğu için hem bebeğim erken dogacak hemde sütüm geç geleceği için süt sağma mak.sini koydum ben. Bi pakette bez götürcem. Bi gece kalcam ama ne olur ne olmaz :)

Son düzenleme:
selam anneler, dün hafif adet agrısı seklınde agrım oldu
bir de sırtım agrıdı. tırstım gercekten
annem der hep ama ben pek inanmam, kız da 1 ay önceden bu sekılde hafıf sancılar olurmuş.
Canim benimde 3 yasinda bi kızım var 41+2 de dogurdum. O zamana kadar hiç sancı çekmedim hatta suyum geldi yine de sancim olmadı. Bebekte iri olunca ve açılma olmayınca direk sezaryene aldilar. Yani kız ama sıfır sancı

bende pek inanmamıstım acıkcası
ayy maşallah sancisiz olmus her seyın

Slm hamişlerimmm
nasıl gidiyor bi kaç gündür giremiyorum sayfalar da ilerlemiş bizim hamilelikler gibi bizde oğlusumla kontrolumuze gittik 2022 gr olmus kendileri doktorumuz iyi dedi 32 raporumu da aldm çalışmaya devam bakalm ne kadar dayanabileceğiz şimdilik idare eder öğlene kadar iyi dw öğleden sonra biraz zor gelıo ya

ayyy çok duygulandım.ilk defa mı aldın kucağına? nasıl büyümüş mü? ele avuca geliyor mu kaç kilo?
Yok ilk defa değil ikinci oldu o gün :) allahım bi avuç ya. İki elimle kavradım tamamen, ki bnim elim küçüktür ufacık portakal kafalım

merhaba ocak annelerı
calısan annelere bırsey sorucaktım 32 den sonra calısmak nasıl oluyor acaba vucut kaldırıyormu zorlanma durumu nasıl
Sabah kalk ise git hazirlan sac bas yap bunlar beni cok yoruyo sirtim felaket gece uyuyamiyorum ama yinede gidoyorim demekki dayNiliyor diyorum ama dogum izni 6 ay olsaydi kesin gitmezdim

şimdi mesaj geldi ebebekte 29 kasıma kadar 150 tl ye 50 tl indirim çeki varmış alışveriş yapacaklara duyrulur
Kampanya koşullarını okudum da... Herşeyi hariç tutmuşlar şu marka hariç, bu marka hariç, mama, bez hariç :) bi de 50 tl hediye çekini hemen kullanamıyorsun. Ertesi gün kullanabiliyorsun. O 50 tl yi harcarken de istediğini alamıyorsun. Reklamı görünce çok heveslenmiştim ama bunları okuyunca vazgeçtim...

Kızlar bu arada benim hastanemde normal ya da sezaryan doğum farketmiyor, doğum 2750 tl, epidural ektra ücretli. Sizin doğum ücretlerini görünce çok pahalı geldi bizim hastaneninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…