2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bizim doğum tarihi belli oldu.Erkenden supriz yapmazlarsa 14.12.2015 sabah 8 de Allah nasip ederse.
ayyy canım çokk heyecanlı yaa
sağlıkla gelsinler inşallah çok az kalmıs ya sayılı günler artık çabuk geçer
Sut sagma isini ne yapacaksiniz kizlar makine falan alan oldumu? Benim memeler babane memesi oldugu icin makine al yoksa agridan cok cekersin diyolar, pompa mi makinemi? Yoksa hicbiseymi? Kafamda deli sorular
canım ben pompa aldım lansinoh şimdilik onla idare edicem cok gerek olursa sonra makine de alırım şimdilik en azından elimin altında olsun dedim

Evet canim artik gunler kaldi.saglikla huzurla gelsinler insallah hepsi canim.buarada bende lansinoh manuelini aldim.

Cok beğendim canım güzel günlerde kullan Bende bileklik istiyorum bakalım daha bakmaya başlamadık kendim karar veremıyorum sen beğen dedi bakıcAz biraz daha yaklassın da
sağol canım bi sürü model vardı taşlı şeyleri beğendim ben kibar ama kuyumcu tanıdıktı taşı düşer alma dedi bunlardan. ben de böyle aldım pırıl pırıl duruyo yakından

Evet canim artik gunler kaldi.saglikla huzurla gelsinler insallah hepsi canim.buarada bende lansinoh manuelini aldim.
Amin canm inşallah, benımki de manuel, tavsiye ettiler aventle ikisi arasnda kaldım bunu aldm inşallah memnun kalırız, inşallah sağacak kadar da sütümüz olur

Günlerimiz aynı sayılır banada 3 ocak dedi doktor
çok heyecanlı ya artık günler belli oluo sona yaklasıoruz

Ay insallah canimmm.bebiktolara yetsinde artik fazlasinida istemiyorumm.

Canim.benim hastanemin fiyatida ayni senin gibi yanliz oda cok kucuk degil medicalparkta olacak ins beni rahatsiz eden oturacak yerin olmayisi sadece 1 adet tekli koltuk koymuslar

Sut sagma isini ne yapacaksiniz kizlar makine falan alan oldumu? Benim memeler babane memesi oldugu icin makine al yoksa agridan cok cekersin diyolar, pompa mi makinemi? Yoksa hicbiseymi? Kafamda deli sorular
Ben aventin otomatik olanindan aldim, hastaneyede goturcem. Sezeryan olacagi icin sut hemen gelmiyor, uyarmak lazimmis biraz. Sonrasinda gerek kalmaz insallah ama calismaya baslayinca mecbur kullancam zaten.

Kizlar bide arkadasim biberon yerine Medelanin kasik biberonunu tavsiye etti. Baslarda sut gelmedigi icin ememis bebek, oda sagip kasik biberonla vermis, 1ay sonra cok rahat anne memesine donmus bebek. Bende hepsiburadada buldum bitek ordan aldim. Aklinizda bulunsun. Resmini yuklemeye calistim ama beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…