- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.081
Bencilce düşünmüyosun canımSanki cok az bir zaman kaldi kizlar doguma :/ 2 ay sonra cogumuz dogum yapmis olacagiz mesela
Hem dogsun istiyorum bir an once hem de hayatimin degisecek olmasi beni biraz korkutuyor..
Cok mu bencilce dusunuyorum bilmiyorum
Sağlıkla sıhatle gelsinler inşallah canm.çok heyecan verici haftaya kontrolüm var ne diyecek bende çok merak ediyorumEvet canimmmm
Sanada gun verir canim seninde bisey kalmamis.sorma cok heycanlandim bende tarihi duyunca.sayili gun oyle cabuk geciyokiSağlıkla sıhatle gelsinler inşallah canm.çok heyecan verici haftaya kontrolüm var ne diyecek bende çok merak ediyorum
biz su agir göbüşleri tasimayi sag salim tamamlayalim da dubaisi kalsin kizbalkona rahat rahat cikmaya raziyim sahsen
Bende inceledim hacı şerife karar verdim uygun fiyatlar bide fareden falan hep olumlu yorumlarAnnişler aralik anneleri topiğinde hacı şerif çikolatalrından bahsetmişler ...siteye baktim harikâaaaaaatadida güzelmiş
Bende inceledim hacı şerife karar verdim uygun fiyatlar bide faceden falan hep olumlu yorumlar
teşekkürler canım sizinki de güzelmişçok güzel güle güle kullan canım.biz de böyle bir şey yaptırıcaz kısmetse
Acılı ve dokunacak seyler yeme ve özellikle sırtını üşütme cok etkisi oluyor mide yanmasinaKıZlar mide yanmasıyla nasıl başa çıkıyorsununuz. Şurup içiyorum ama faydası yok gece kaç kere uyanıyorum
Yatmadan 2-3 saat önce hiç bişey yemiyorum ama üşütüyo olabilirimAcılı ve dokunacak seyler yeme ve özellikle sırtını üşütme cok etkisi oluyor mide yanmasina
Hic sormadim inan, kardesim ceker fotograflari maharetlidir o konuda diye. Ama sanmiyorum herhalde fotograf falan dahil degildir, p.tesi kontrolum var sorarim yinede neler dahil diye
Evet ben denedim sifir kollu gezdigimde midemin yanmasindan mafoluyorum ama sıcak tutunca kendimi sıkıntı olmuyor hiçYatmadan 2-3 saat önce hiç bişey yemiyorum ama üşütüyo olabilirim
İnşallahh hayırlısıyla bebeişlerini kucağına alırsın ve inşallahh sen doğuruncaya kadar hiçbirimiz doğurmayız:):):)Ayy canim sagol Allah razi olsun.artik sirayla kim dogum yaparsa ederiz hep birlikte hamilelerin duasi kabul olur derler
Hiç üşümüyorum ama yanıyorum hep tişörtle gezmek istiyorum :)Evet ben denedim sifir kollu gezdigimde midemin yanmasindan mafoluyorum ama sıcak tutunca kendimi sıkıntı olmuyor hiç
sen hangi ildesin bende medicale gidiyorum... Bende fotoğraf işini soracağım dışarıdan fotoğrafçı gelebilir mi diye...Canim.benim hastanemin fiyatida ayni senin gibi yanliz oda cok kucuk degil medicalparkta olacak ins beni rahatsiz eden oturacak yerin olmayisi sadece 1 adet tekli koltuk koymuslar
Bende öyle ama sonrasi cok berbat sonuclar çıkarıyor oyuzden ne kadar sıcak okadar iyi :)Hiç üşümüyorum ama yanıyorum hep tişörtle gezmek istiyorum :)
Lansor en iyisi.ac karnina bir tane iciyorum.birdaha yanmiyor.sonra yancak gibi olursa tekrar iciyorum.KıZlar mide yanmasıyla nasıl başa çıkıyorsununuz. Şurup içiyorum ama faydası yok gece kaç kere uyanıyorum
Amin canim insallah hepsi vakitli gelirr.İnşallahh hayırlısıyla bebeişlerini kucağına alırsın ve inşallahh sen doğuruncaya kadar hiçbirimiz doğurmayız:):):)
bende orada duydum bende yaptırmayı düşünüyorum...Annişler aralik anneleri topiğinde hacı şerif çikolatalrından bahsetmişler ...siteye baktim harikâaaaaaatadida güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?