2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki cok az bir zaman kaldi kizlar doguma :/ 2 ay sonra cogumuz dogum yapmis olacagiz mesela
Hem dogsun istiyorum bir an once hem de hayatimin degisecek olmasi beni biraz korkutuyor..
Cok mu bencilce dusunuyorum bilmiyorum
Bencilce düşünmüyosun canım
Ben sırf bu sebrpten ( istemimize,planlı bir brbek olmasına rsğmen )testte çift çizgiyi görüncr sevinmedim bile
İnsan ne hissedeceğini şaşırıyor :)

biz su agir göbüşleri tasimayi sag salim tamamlayalim da dubaisi kalsin kizbalkona rahat rahat cikmaya raziyim sahsen

Haha ayyy varyaaa hamile oldugumu ogrendigimden beri calismiyorum, tum gun evdeyim yat yat bi hal oldum hele su son donemlerde. Tatil yapmayi gezmeyi eglenmeyi okadar ozledimkiiii

Keçe siparişini de verdim oğluşuma kapı süsü yapıcam ama hastaneye götürüp mikrop kaptıramam zaten akrabalrım batıda ben doğuda annem ve kocam olcaa icin cikolata icin de sabirsizlanim

Canim.benim hastanemin fiyatida ayni senin gibi yanliz oda cok kucuk degil medicalparkta olacak ins beni rahatsiz eden oturacak yerin olmayisi sadece 1 adet tekli koltuk koymuslar
sen hangi ildesin bende medicale gidiyorum... Bende fotoğraf işini soracağım dışarıdan fotoğrafçı gelebilir mi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…