2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım kimisi bilmiyor uçuğun bulaşıcı olduğunu bir de bazıları maalesef bişey olmaz kafasıyla yaşadığı için
ben yeni doğan bebeği kucağıma almaya çekinirim değil ki öpmek... insanlar çok bilinçsiz ve rahat .. ben söylerim valla kırılmış üzülmüş umrumda değil

Hacışakir toz sabunu aldım lavantalı diyor başka da bulamadım, makinada bebek alergy plus seçeneği var 40 derece 1000 devir 2bucuk saat, cok uzun ve devirdi yüksek geldi bana, bu programda yıkamayacağım sanırım, bir de hassas var 1 saat 30 derece 800 devir. Bosch makinesi olanlar hangi programda yıkadınız yardım edin

Bende oyle yapayim diyorum hakkatende hesapliymis. Sen netten mi aliyorsun yoksa marketten vs mi? Ama degistirince pisik vs olmadiysa o da guzelmiss

valla çok yorma kendini çünkü bende taşınmıştım geçen ay ve çok yordum kendimi suyum azaldı resmen az daha doğum olucaktı, yavaş yavaş yormadan yap canım Allah korusun
ben de hareketlenince akıntım fazla oluyo kim bilir sudan mı eksiliyo o sırada artık..azar azar toparlanıyorum şimdi kendim. taşındıktan sonra da kv yardım edicek zaten acelesi yok yavaş yavaş yerleşir ya dimi

sleepy ben netten numune ıstemıstım
elımdekı paketım bıtsın. onu da denıycem
belkı bende memnun kalırım.

Kızlar idrarın da protein çıkan var mı hiç bende 2+ çıktı. Doktor tansiyonu da haftada 3 kere ölçtür dedi. Tansiyon ve protein preeklampsi belirtisi diyor internette. Korkuyorum çok fena

Canım tansiyonunu düzenli olarak ölçtün mü kaç çıkıyor. Ben preeklampsi yim, hastanede yattım 4 gün toplamda ben de protein kaçağı var. Kusma, gözlerde şimşeklenme, tansiyonunun 15/9 gibi olursa acilen hastaneye gitmen gerek.

Gün içinde 14/9 olursa sınır buda.

Kuzum ne yazık ki ben de preeklampsi yim sık sık kan ve idrar veriyorum. Sıkı takip altındayım. En ufak şikayette acildeyim ne yazık ki. 37 gibi muhtemelen alırlar ama perşembe netleşir artık. Günde 4 tane tansiyon hapı içiyorum ama hala da yüksek. Çok şükür karaciğer enzimlerim iyi ama protein kaçağı var. Hafif gebelik zehirlenmesi geçirmişim şimdilik. Şu haftada bitse rahatlıycam psikolojik olarak...

Iste biz soyluyoruz da sonrasinda verilen.tepkiler.beni daha cok uzuyor,ve sinirlendiriyor. O yizden gerginlik yaratacaklari yanimda.istemiyorum ama.secim sansim da pek yok gibi:_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…