- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.101
dahil canım.listeni beğendim not aldım... Teşekkürler... Bu listeye hastane çıkışı dahil mi hariç mi...
ben yeni doğan bebeği kucağıma almaya çekinirim değil ki öpmek... insanlar çok bilinçsiz ve rahat .. ben söylerim valla kırılmış üzülmüş umrumda değilcanım kimisi bilmiyor uçuğun bulaşıcı olduğunu bir de bazıları maalesef bişey olmaz kafasıyla yaşadığı için
aaa olur tabii ki..alacakaranlık da olduhehe hamile vampir oluyo muydu yaa
Canım prima premium care aldım benKızlar hangi bebek bezini tercih ettiniz
ben de ondan aldım.Canım prima premium care aldım ben
aaa olur tabii ki..alacakaranlık da oldu
melek gibi bir surat cıktı hatta o tiplerden
Bende oyle yapayim diyorum hakkatende hesapliymis. Sen netten mi aliyorsun yoksa marketten vs mi? Ama degistirince pisik vs olmadiysa o da guzelmissmolfix ve primanın prematüre bezi var; ilk etapta göbeği düşene kadar onlardan kullandık sonra sleepy almıştım ben denemek için götürdüm hemşireler gözlemledi dokunmadı çok şükür. Şimdi onu kullanıyoruz. 2.paket bitmek üzere. 3.paketi götürücem bu akşam. Bide 70 tane var bi pakette uzun süre dayanıyo iyi oluyor.
aa kesınlıkle izleizlemem lazım o zaman
Hqkkaten pek rahattim ben yaaaa cok aricam bugunlerimi:)Oo sen baya baya rahatmışsın yaa :) :)
ben de hareketlenince akıntım fazla oluyo kim bilir sudan mı eksiliyo o sırada artık..azar azar toparlanıyorum şimdi kendim. taşındıktan sonra da kv yardım edicek zaten acelesi yok yavaş yavaş yerleşir ya dimivalla çok yorma kendini çünkü bende taşınmıştım geçen ay ve çok yordum kendimi suyum azaldı resmen az daha doğum olucaktı, yavaş yavaş yormadan yap canım Allah korusun
sleepy ben netten numune ıstemıstımmolfix ve primanın prematüre bezi var; ilk etapta göbeği düşene kadar onlardan kullandık sonra sleepy almıştım ben denemek için götürdüm hemşireler gözlemledi dokunmadı çok şükür. Şimdi onu kullanıyoruz. 2.paket bitmek üzere. 3.paketi götürücem bu akşam. Bide 70 tane var bi pakette uzun süre dayanıyo iyi oluyor.
Sor bakalim ne diyecek doktorun bizide bilgilendir:))Aynen devam. Ama kuafordeki kiz sezeyandan sonra 2 ay gelme dedi. Dikisler.tam.iyilesene kadar almam dedi. Ben de doktoruma soracagim 2 ay olurum kasintidan
Kızlar idrarın da protein çıkan var mı hiç bende 2+ çıktı. Doktor tansiyonu da haftada 3 kere ölçtür dedi. Tansiyon ve protein preeklampsi belirtisi diyor internette. Korkuyorum çok fena
CANIM YAA ÇOK DİKKAT ETMEN GEREKİYOR BEN AYNI ŞEYİ İLK KIZIMDA YAŞADIM PLEEKLEMSİ OLUŞTU BEBEĞİM BÜYÜYEMEDİ BEN ZEHİRLENMEYE BAŞLADIM HEMEN ALDILAR BEBEĞİMİ...37+2 DE...BENCE ÇOK ACİL DOKTORUNLA GÖRÜŞMELİSİN BU ÇOK CİDDİ BİR DURUM CANIM YA...BEN 16-10 TANSIYONLA ACİL SEZERYANA ALINMIŞTM...İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..KIZIM SAĞLIKLA DOĞDU ŞİMDİ İKİNCİ KIZIMA HAMİLEYİM İNŞALLAH...ALLLAH YARDIMCIN OLSUN
Iste biz soyluyoruz da sonrasinda verilen.tepkiler.beni daha cok uzuyor,ve sinirlendiriyor. O yizden gerginlik yaratacaklari yanimda.istemiyorum ama.secim sansim da pek yok gibi:_aynen canım isteyen alınsın benim de umrumda değil, 9 ay onları taşıyoruz her günümüz korkuyla geçiyor acaba bişey mi oldu diye, istediğini düşünsünler ben sallamıcam başta söylicem aynen, foto çekerlerse de flaşlı olmaması lazım, geçen haber okudum kör ediyormuş oda bebekleri flaşlı olunca
hemen başlaMerhabalar herkes doğurmaya başlayacak nerdeyse ben daha çantamizi hazırlamadım. ...yikandi utulenecek bekliyor beni......Bugün ütüyu baslayim yavaştan. .....
İlk başta çıkmıştı ama bi sıkıntı olusturmadi. Doktor su an üstünde durdu hem gelişim geriliği oluncaSonradan cikabiliyor mu yeni mi yaptirdin cnm ben baslarda tahlil yaptirmistim bisey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?