2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hangi bebek bezini tercih ettiniz
Sleepy diye bi marka varmış türk firması. Ona denk gelmiştim numune falanda gönderiyolar. Aldık çok şükür pişik falan olmamış kuzum hemşirelere soruyorum iyi bez dediler. Bilmiyorum bi deneyebilirsiniz. Hem uygun hem türk firması.

Hadi ya birde senin bebiş daha minnak ona zarar vermediyse düşünülebilir aslında...

O zaman bu tez baya baya doğrulandı
Benimki de kiz ama gunde iki kez progestana devam ettigim icin eski halime gire daha cabuk.cikiyor tuylerim( kuafor kiz bile dedi...beslenmis bunlar bayagi diye cunku lise 1 den agda yaptiririm cok cok azalmisti tuylerim

Benimki de kiz ama gunde iki kez progestana devam ettigim icin eski halime gire daha cabuk.cikiyor tuylerim( kuafor kiz bile dedi...beslenmis bunlar bayagi diye cunku lise 1 den agda yaptiririm cok cok azalmisti tuylerim
Canım tabi kullandığın ilaçların etkisi olur... Ben vitamini bile doğru düzgün kullanmıyorum... Bizde zaten doğumdan sonra eskiye dönüş yapcaz sanırım.. Ama ağdaya devam...

Cok kotu ya gecmis olsun canim. Allah'a emanetiz. Benimde 11. Haftamdayken arkadan carpmislardi cok fena. Bikac gun sonra kanamayla hasteneye yatmistim. Sonra evde 2 ay yatmak zorunda kaldim. O zamandan beri odum patliyor, arabalardan. Insallah bidaha oyle seyler yasamayiz.

Cok.gecmisolsun pikperest((ben.hic denk gelmemisim arada girince atlaya atlaya okuyorum sayfalari. Tez zamanda sifa bulursun, bebegini saglicakla kucagina al insallah.

Hadi ya birde senin bebiş daha minnak ona zarar vermediyse düşünülebilir aslında...
molfix ve primanın prematüre bezi var; ilk etapta göbeği düşene kadar onlardan kullandık sonra sleepy almıştım ben denemek için götürdüm hemşireler gözlemledi dokunmadı çok şükür. Şimdi onu kullanıyoruz. 2.paket bitmek üzere. 3.paketi götürücem bu akşam. Bide 70 tane var bi pakette uzun süre dayanıyo iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…