- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.081
Aynen canım sadece bir kere aldım bacaklarımı daha da çıkmadı... Koltuk altı ve bikini bölgesini de toplasan 2 kere anca almışımdırÇok arıcam bugünlerimi çoooookkkk :)
Sonradan cikabiliyor mu yeni mi yaptirdin cnm ben baslarda tahlil yaptirmistim bisey yoktuKızlar idrarın da protein çıkan var mı hiç bende 2+ çıktı. Doktor tansiyonu da haftada 3 kere ölçtür dedi. Tansiyon ve protein preeklampsi belirtisi diyor internette. Korkuyorum çok fena
Aynen devam. Ama kuafordeki kiz sezeyandan sonra 2 ay gelme dedi. Dikisler.tam.iyilesene kadar almam dedi. Ben de doktoruma soracagim 2 ay olurum kasintidanCanım tabi kullandığın ilaçların etkisi olur... Ben vitamini bile doğru düzgün kullanmıyorum... Bizde zaten doğumdan sonra eskiye dönüş yapcaz sanırım.. Ama ağdaya devam...
ben doktordan hariç ebeye sormuştum. eğer önceden o bölgeye hiç ağda yapmadıysan sorun olur dedi. şimdi daha hassas ya. bende hiç yaptırmadığım için denemeyi bile düşünmedim şahsen. riski göze alamadım. tüy dökücü kremi, doktorum ve ebem kullan bişey olmaz dediler.
neyse riske atmamak gerek... böyle devam... :)
muz hergün yendiğinde kabızlık yapmıyor. doktor onaylı. üstelik hergün yemek kalbe iyide geliyormuş.
Rabbim cümlemize sağlıcakla, hayırlısıyla doğumlar nasip etsin.
gün geçtikçe sancı çekenler artıyor.
Evet her bebeğin teni farklı. Herkes farklı yorum yazmış.. Ama hangi markaya alıştırırsan onla gidiyomuş kuzenim öyle demişti banaAynen ve her markaya olumlu olumsuz cok fazla yorum var, insanin akli karisiyor. Prima iyidir diye dusundum bakalim insallah bebis te sever
bana kalsa canbebe alalım diyodum yada molfix... bizimki olmaz kaliteli olsun dedi... prima premium care aldık...Kızlar hangi bebek bezini tercih ettiniz
Annem de oyle dedi o yuzden premium care degil normal olani aldim.. Daha uygun geldi bana.Evet her bebeğin teni farklı. Herkes farklı yorum yazmış.. Ama hangi markaya alıştırırsan onla gidiyomuş kuzenim öyle demişti bana
demek ki bünyeye de bağlı. ben hergün yiyorum. sıkıntı yaşamadım.valla bende muz kabızlık yapıyo... ben kadar seven olmasın bende kabızlık yaptığı için yiyemiyorum... hemen kayısıya talim hergun kayısı yyiyorum o rahatlatıyo beni...
Cok kotu yaa
sağol canım. ay hareketlerini fena hissediyorum canım ben kıpır kıpır hepHayırlı olsun canım güle güle oturun evet doktor bana dedi canım ondan zorlaniyosun dedi hareketlerini de ck hissetmzsin dedi
sağol canım azar azar işin ucundan tutarım ben de artık aynen taşınan çok kişi var dimi ocak annelerindeKolay gelsin canım. Bu ocak anneleri boya badana inşaat taşınma işini bitiremediyorma kendini bırak diğerleri yapsın
Ben diyeceğim artık özel bölgeyi almak zor oluyo... Ben hiç ağda yapmadım yaptırmadım da hep makine ile yaptım... Şimdi kuaförde yaptırsam çekiniyorum... Bide kuaförde ağda mı yapıyorlar... Çok acıyo mu... Bacak neyse de bikini bölgesi çok acımıyor mu...
Ben de opulmesine karaiyim. Hatta sindiden.cok kucaga almayalim.falan.filan.diyorum.ama buldumcuk olmakla sucluyorlar.... herkesi nasil.istiyorsa.oyle.yetistirir coxugunu ama.insanlarimiz cok tepki veriyor malesef.mesela kucuk bebekleri cocuklari isirarak acitarak veya zorla sevmeye de karsiyim. Cunku bilincaltinda aciyi ve sevgiyi eslestiriyor. Canini acitan.kisileri sevmeye devam.edebiliyor..... ama cevremde bazen ayy bir dogsun isiricam, oyle yapicam.biyle yapacam diyenlere rahatsiz oluyorum.... benim bebegime yapmadi,ama.yapma potansiyelinin oldugu insanlara.onceden.buna musade etmeyecegimi soyluyorum... isteyen.alinsin.isteyen darilsin....
sağol canım azar azar işin ucundan tutarım ben de artık aynen taşınan çok kişi var dimi ocak annelerinde
Cok kotu yaa
Ama anneyi de anlayamadim, ucuklu agizyla neden opmus minicik bebegi.. Ucuk bulasici bisey sonucta, ben de olsa esimi falan bile opmezdim sanirim bir sure
ben alacakaranlığı izlemedim ama izlediğim vampir dizilerinde ve filmlerinde çocukları olmuo çünkü teknik olarak ölülerAlacakaranlik serisi filimlerin de vardi
bende kosuyolu medipole gidiyorum her ayin son persembesi oluyornus buradakindeMedipol mega ya gidiyorum bağcılarda bizim eve biraz ters ama büyük hastane annemlere yakın o avantajlı o yüzden wğitimi çok beğendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?