2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim üst komşu doğum yapmıştı demiştim ya., bugün bana hasta bezlerini getirmiş ama bantlı değil bez şeklinde.. kullanışlı olur mu sizce .. o kullanmamış fazladan almış.. bi de çocuk bezi getirdi.. daha 1 ay olmadan 2 numaraya geçmişler.. elinde kalmış yenidoğan bezleri saolsun bana getirdi

Kızlar idrarın da protein çıkan var mı hiç bende 2+ çıktı. Doktor tansiyonu da haftada 3 kere ölçtür dedi. Tansiyon ve protein preeklampsi belirtisi diyor internette. Korkuyorum çok fena
Sonradan cikabiliyor mu yeni mi yaptirdin cnm ben baslarda tahlil yaptirmistim bisey yoktu

Canım tabi kullandığın ilaçların etkisi olur... Ben vitamini bile doğru düzgün kullanmıyorum... Bizde zaten doğumdan sonra eskiye dönüş yapcaz sanırım.. Ama ağdaya devam...
Aynen devam. Ama kuafordeki kiz sezeyandan sonra 2 ay gelme dedi. Dikisler.tam.iyilesene kadar almam dedi. Ben de doktoruma soracagim 2 ay olurum kasintidan

valla bende muz kabızlık yapıyo... ben kadar seven olmasın bende kabızlık yaptığı için yiyemiyorum... hemen kayısıya talim hergun kayısı yyiyorum o rahatlatıyo beni...

Aynen ve her markaya olumlu olumsuz cok fazla yorum var, insanin akli karisiyor. Prima iyidir diye dusundum bakalim insallah bebis te sever
Evet her bebeğin teni farklı. Herkes farklı yorum yazmış.. Ama hangi markaya alıştırırsan onla gidiyomuş kuzenim öyle demişti bana

Evet her bebeğin teni farklı. Herkes farklı yorum yazmış.. Ama hangi markaya alıştırırsan onla gidiyomuş kuzenim öyle demişti bana
Annem de oyle dedi o yuzden premium care degil normal olani aldim.. Daha uygun geldi bana.
Sleepy ben de de var bu arada arkadasim verdi denemem icin. Hosuma gitti onu da denerim belki

Ben de opulmesine karsiyim. Hatta simdiden cok kucaga almayalim,falan diyorum ama buldumcuk olmakla sucluyorlar hemen insani....anne nasil istiyorsa oyle yetistirir cocugunu ama isanlarimiz cok tepki veriyor malesef...mesela kucuk bebekleri cocuklari isirarak acitarak veya zorla sevmeye de karsiyim. Cunku bilincaltinda aciyi ve sevgiyi eslestiriyor. Canini acitan kisileri sevmeye devam edebiliyor..... ama cevremde bazen ayy bir dogsun isiricam, oyle yapicam.biyle yapacam diyenlere rahatsiz oluyorum.... benim bebegime yapmadi,ama.yapma potansiyelinin oldugu insanlara.onceden.buna musade etmeyecegimi soyluyorum... isteyen.alinsin.isteyen darilsin....

canım ben dün gittim ağdaya özel bölge için, 5 dakka da aldılar ve o kadar da acımıyor, evde uğraşıyordum şekilden şekile giriyordum ağda yüzünden, son son jilete dönmüştüm ama dün dayanamadım, benim çok acımadı şaşırdım hatta

aynen canım isteyen alınsın benim de umrumda değil, 9 ay onları taşıyoruz her günümüz korkuyla geçiyor acaba bişey mi oldu diye, istediğini düşünsünler ben sallamıcam başta söylicem aynen, foto çekerlerse de flaşlı olmaması lazım, geçen haber okudum kör ediyormuş oda bebekleri flaşlı olunca

sağol canım azar azar işin ucundan tutarım ben de artık aynen taşınan çok kişi var dimi ocak annelerinde

valla çok yorma kendini çünkü bende taşınmıştım geçen ay ve çok yordum kendimi suyum azaldı resmen az daha doğum olucaktı, yavaş yavaş yormadan yap canım Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…