2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi tane seyyar beşik aldık yatak odasına koymayı düşünüyordum.. sonra bebeği görmek isteyen olacak diye oturma odasına koymaya karar verdim .. en azından ilk 1 ay kadar.. sonra gelen giden azalınca yatak odasına koyacam.. yatak odasına sokmam kimseyi

Ağrın var mı? Eğer çok ağrın yoksa idare et canım. Benim de disim kırıldı 4 aylikken. Idare ediyorum napim sürekli dişimi fırçaliyorum.. ağrıyınca tuzlu suyla calkaliyorum. Oyle öyle bugünü ettik.. doğumdan sonra da ne zaman giderim Allah bilir artık..

ilk 1 ay oturma odasında mı yatacaksın sen de?
yoksa sen nereye bebek oraya mı :)

Yarın ölçtürücem. Hem 2 haftadir gelişim geriliği hem protein kaçağı var bi de tansiyon çıkarsa kesin var mı demek bu hastalık. Sende de gelisimle ilgili sıkıntı var mı

Bende de malesef gelişim geriliği var haftada iii gun doktora gidiyorum. Minik bebislerin erken dogum riski varmıs ciger gelistirici igne vurunduydum geçtigikiz hafta.. Bugun yine kontrolüm vardı. Bebis 1550 gr. (32+5teyim) Doktor hareketlerini kontrol et hareketlerinde zayiflama varsa haberim olsun gel hemen dedi. Bi ara pek hareketsizdi. Bu aralar fena değil.
Süt yumurta peynir balık ne bulursam yiyorum.. anca haftada 100 gr alıyor. Yapısal da olabilirmiş. Elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmış. Dua et kötu şeyler düşünmemeye çalış...

SORMA hamile fotografları çektirelim diyoruz bişey belli değil... anlaşılmıyo... arabada kimse yer vermiyo... :)
Canım bende senin gibiydim hatta atmıştım buraya küçük demişlerdi ama 2hafta sonra bianda sisecek
Yok canım onlar turkuaz ismini değiştirmişti turkuaz nerdesn doğum yapan 2 kişi var cupcake ve zipircik..sağol kuzum yiyom ama ceviz fln yiyemiom 4diaim curudu zaten isiramiyom bise doğumdan sonra cektircem hepsini

Evet araştırma Hastanesi en iyisi galiba bu durumda. 1 saat arayla 12 ve 11 çıktı su an iyi bakalım umarım sonra da böyle çıkar

normalde cok hareketli mi peki evde hani anneye çektirip baskasinin yaninda kuzu olan cocuklar olur ya yoksa ondan olmasin seninki de
Evet şekerim numra yapi veled annesi baksana uyuyo bebeğin nnn diyo tatlı tatlı drumuz...nası ya dedim ne uyuması geceleri o ökçelerini artuk dounca napicim bennnnn

Bnm de 31+2 de 1300 gr. 3e kadar böyle devam ederse alırım dedi. Gelişmeyi bırakırsa daha da dusermis kilosu bu durumda alması daha iyi. Ama bana ciğer geliştirici iğne vurmuyor inatla. Bebek zaten durumun farkindaymis da savasiyormus falan filan

İdrar kültürü istedi daha çıkmadı yarın çıkacak bakalım. Nst de sıkıntı çıkmadı ama evdeki gibi kasılma olsa kesin sancı çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…