- 23 Haziran 2012
- 437
- 353
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.201
Ben aldım internetten haftaya gelirBirde aranızda lansinoh Manuel göğüs pompası alan varmı
o zmn buraya koyunca nazaramı geliyoruz... :))))Canım bende senin gibiydim hatta atmıştım buraya küçük demişlerdi ama 2hafta sonra bianda sisecek
O minnicuk ökçeler o yumruklar o nerde ayak nerde el bilmediğim tekmecikler.....çıkınca totosuna yapıştır iki tane
Aynen ben de sizdenim kızlarYanlız değilsin ben de daha hazırlamadım
Hallettim canim bugun batan yeri torpulettim 2 dk. Geri kalani artik dogumdan sonra. Cok sukur agrim fln yok daha insallh olmaz.Ağrın var mı? Eğer çok ağrın yoksa idare et canım. Benim de disim kırıldı 4 aylikken. Idare ediyorum napim sürekli dişimi fırçaliyorum.. ağrıyınca tuzlu suyla calkaliyorum. Oyle öyle bugünü ettik.. doğumdan sonra da ne zaman giderim Allah bilir artık..
benimde çok fantezilerim var oğlum içinO minnicuk ökçeler o yumruklar o nerde ayak nerde el bilmediğim tekmecikler.....yicem ısırcam ısırcam totosunuda teyzesi
Bende bugün e bebekten aldım inşallah işimize yarar. Jokerde chicconun buldum alıcaktım üzerinde üretim tarihinden itibaren 4 yıl kullanım süresi vardır yazıyodu. Pakette üretim tarihini bulamadım. Çalışanlara sordum cevap veremediler. Eşim ne yapalım dedi almayalım o zaman dedim. Çalışanda ukala ukala bencede diyo çok sinir oldum.Ben aldım internetten haftaya gelir
Normal bence de cnm benim 33+1 de 2250 idi bu cuma gidicem yazarım sana kilosunuKızlar biz bugün doktora gittik 2600 kg olmuş bebişim doktor normal dedi ama biraz fazla gibi
Ben ikili elektrikli olanı aldım insallah iyi çıkarBirde aranızda lansinoh Manuel göğüs pompası alan varmı
Çok sinir oluyorum öyle densizlere ıyyy. Hiç duymamistim bu tür şeylerde kullanma tarihi ilginç.Bende bugün e bebekten aldım inşallah işimize yarar. Jokerde chicconun buldum alıcaktım üzerinde üretim tarihinden itibaren 4 yıl kullanım süresi vardır yazıyodu. Pakette üretim tarihini bulamadım. Çalışanlara sordum cevap veremediler. Eşim ne yapalım dedi almayalım o zaman dedim. Çalışanda ukala ukala bencede diyo çok sinir oldum.
A a.. o nasıl doktormus... erken doğum riski olan herkese yaparlar bebeğe de anneye de zarari yok dedi benim doktorum. Endişe ettim ama güvenmek zorundaydim vurdurdum... az da olsa kilo alıyor mu haftada?Bnm de 31+2 de 1300 gr. 3e kadar böyle devam ederse alırım dedi. Gelişmeyi bırakırsa daha da dusermis kilosu bu durumda alması daha iyi. Ama bana ciğer geliştirici iğne vurmuyor inatla. Bebek zaten durumun farkindaymis da savasiyormus falan filan
Guzel haberler ne mutlu. Doktorun sanirim cok pimpirik. Normalde sezeryandan sonra herhangi bi sorun yoksa hemen odaya aliyorlar. Hemsireler yapiyor kanama takibi falan. Senin dr saglam adimlar seviyor demek :)Slmmm kızlarrrr :)
Bgn doktorumıza gittik kızım 2700gr olmuş boyu 50cmanne babası gibi uzun olcak sanırım kızım :))
Herşey yolunda sancımda çıkmadı haftaya perşembe çağırdı tekrar nst'ye gircem birde kan değerlerine bakcaz dedi,ona göre sezeryan tarihini belirlicez..büyük ihtimal 28aralık dedi..
Birde strese girdim yaa normaldw sezeryanı 6-8saat yoğun bakım sonrası odaya çıkarıorum ama senin kalp rahatsızlığından dolayı 24saat kalmanı istiorum dedi..ayy ben napcam orda bebekle tek başıma ya hemsireler yardımcı olmazsa,ya sütüm gelmezse ya bebek sürekli ağlarsa ayyy kafamda deli sorularrr
o iyi.. ağrının olmadığına sevindim.Hallettim canim bugun batan yeri torpulettim 2 dk. Geri kalani artik dogumdan sonra. Cok sukur agrim fln yok daha insallh olmaz.
Ben ilk kızimda almıştım. Sonra bi akrabama verdim. Şimdi yine aynı marka aldım. Şahsen ben memnun kalmistimBirde aranızda lansinoh Manuel göğüs pompası alan varmı
kitabın yerını hiçbişi almaz, ama fantastık oldugu için izlemenı tavsıye ederım
2 haftada 250 gr almış. Haftada 1 istedi bakalım 1 haftada ne kadar artacakA a.. o nasıl doktormus... erken doğum riski olan herkese yaparlar bebeğe de anneye de zarari yok dedi benim doktorum. Endişe ettim ama güvenmek zorundaydim vurdurdum... az da olsa kilo alıyor mu haftada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?