- 27 Ekim 2012
- 432
- 425
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.221
Şikayet edicem onlari. Plâstik sonucta belki suresi dolunca süte bi zarar vericek.Çok sinir oluyorum öyle densizlere ıyyy. Hiç duymamistim bu tür şeylerde kullanma tarihi ilginç.
Arkadaşlar göğüsleri korumak için aventin göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu diye iki urunu var hangisini alacaz kafam karisti
Bide şampuan mustela alanlar konak önleyici olanimi aldiniz
Annem de oyle dedi o yuzden premium care degil normal olani aldim.. Daha uygun geldi bana.
Sleepy ben de de var bu arada arkadasim verdi denemem icin. Hosuma gitti onu da denerim belki
Vaayy bilmiyodum bu göğüs kalkanındaki muhabbeti.. Çok iyiymiş :))ben ikisini de aldım hem kelebek koruyucu hem kalkan.çünkü koruyucu böyle göğse yapışan silikon bişey sadece.emzirirken göğüs tahriş olmasın diye ya da tahriş olursa onla emziriyosun.kalkan ise emzirmediğin zamanda sütünü biriktiriyo içinde.hem göğsü nemli de tutuyo tahriş olmuo.göğüs pedinin yerine kullanılıo desem daha iyi anlarsın.pedde süt boşa gitmiş oluo.kalkanda depolanıo.
şampuan da yenidoğanlar için konak önleyici aldım
Ya ben bu kalkan konusunda kararsız kaldım...sütü dökün diyende varben ikisini de aldım hem kelebek koruyucu hem kalkan.çünkü koruyucu böyle göğse yapışan silikon bişey sadece.emzirirken göğüs tahriş olmasın diye ya da tahriş olursa onla emziriyosun.kalkan ise emzirmediğin zamanda sütünü biriktiriyo içinde.hem göğsü nemli de tutuyo tahriş olmuo.göğüs pedinin yerine kullanılıo desem daha iyi anlarsın.pedde süt boşa gitmiş oluo.kalkanda depolanıo.
şampuan da yenidoğanlar için konak önleyici aldım
Anladim cnm ins sıkıntı olmaz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimizaİlk başta çıkmıştı ama bi sıkıntı olusturmadi. Doktor su an üstünde durdu hem gelişim geriliği olunca
almadım şuan kalkanArkadaşlar göğüsleri korumak için aventin göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu diye iki urunu var hangisini alacaz kafam karisti
Bide şampuan mustela alanlar konak önleyici olanimi aldiniz
maşallahSlmmm kızlarrrr :)
Bgn doktorumıza gittik kızım 2700gr olmuş boyu 50cmanne babası gibi uzun olcak sanırım kızım :))
Herşey yolunda sancımda çıkmadı haftaya perşembe çağırdı tekrar nst'ye gircem birde kan değerlerine bakcaz dedi,ona göre sezeryan tarihini belirlicez..büyük ihtimal 28aralık dedi..
Birde strese girdim yaa normaldw sezeryanı 6-8saat yoğun bakım sonrası odaya çıkarıorum ama senin kalp rahatsızlığından dolayı 24saat kalmanı istiorum dedi..ayy ben napcam orda bebekle tek başıma ya hemsireler yardımcı olmazsa,ya sütüm gelmezse ya bebek sürekli ağlarsa ayyy kafamda deli sorularrr
aynen baya hesaplı. Netten alıyorum çoklu alımlarda indirim de oluyo, o çok güzel.. Aslında bizim yavru alışmadı bi markaya.. Prematüre bezi heryerde olmadığı için nerden ne bulduysak aldık göbeği düşene kadar. İlk başta molfix aldık eczaneden, 2. yi akşam olmuştu eczane fln yoktu marketten prima premium aldık.. Değişimli kullandık yani..Bende oyle yapayim diyorum hakkatende hesapliymis. Sen netten mi aliyorsun yoksa marketten vs mi? Ama degistirince pisik vs olmadiysa o da guzelmiss
Aynen denemek lazım :)sleepy ben netten numune ıstemıstım
elımdekı paketım bıtsın. onu da denıycem
belkı bende memnun kalırım.
Benim doktorum da dikişlerden 1-2 parmak aşağısına yapabilirsin ağda ama dikişlerin olduğu bölgeyi uzunca bi süre kremle jiletle hallet dediSor bakalim ne diyecek doktorun bizide bilgilendir:))
Az önce gördüm yavrucuğumu iyi maşallah sübhanallah, oksijenden kurtulmaya, memeye alışmaya çalışıyornapıyor senın bebiş? sen nasılsın?
Aslında tam tersine çokta rahat bi doktor yaa :)) ama özel durumumdan dolayı sanırım doğum snrası riske atmak istemio :)Guzel haberler ne mutlu. Doktorun sanirim cok pimpirik. Normalde sezeryandan sonra herhangi bi sorun yoksa hemen odaya aliyorlar. Hemsireler yapiyor kanama takibi falan. Senin dr saglam adimlar seviyor demek :)
allah bi an önce düzene dönmeyı nasip etsın inşallah.Az önce gördüm yavrucuğumu iyi maşallah sübhanallah, oksijenden kurtulmaya, memeye alışmaya çalışıyor:) bende iyiyim şükür teşekkür ederim, bu aralar kontrole gidicem.bi kaç gündür epidural için iğne vurdukları yeri hissetmeye başladım, gerildikçe ağrıyo gibi oluyo. Bi sorucam doktoruma normal mi diye.. Sen nasılsın? Nasıl gidiyo son haftalar :)
Aman canım sen dikkat et sürekli dinlen yat. Tansiyonunu da sıkı takip etİdrar kültürü istedi daha çıkmadı yarın çıkacak bakalım. Nst de sıkıntı çıkmadı ama evdeki gibi kasılma olsa kesin sancı çıkardı.
Bencedeee :)) 38+5 oluorum dediği tarihte bakalım :)maşallah
baya geç demiş, o zamana kadar dogurmazsan ıyı :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?