2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar göğüsleri korumak için aventin göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu diye iki urunu var hangisini alacaz kafam karisti
Bide şampuan mustela alanlar konak önleyici olanimi aldiniz

ben ikisini de aldım hem kelebek koruyucu hem kalkan.çünkü koruyucu böyle göğse yapışan silikon bişey sadece.emzirirken göğüs tahriş olmasın diye ya da tahriş olursa onla emziriyosun.kalkan ise emzirmediğin zamanda sütünü biriktiriyo içinde.hem göğsü nemli de tutuyo tahriş olmuo.göğüs pedinin yerine kullanılıo desem daha iyi anlarsın.pedde süt boşa gitmiş oluo.kalkanda depolanıo.

şampuan da yenidoğanlar için konak önleyici aldım

Annem de oyle dedi o yuzden premium care degil normal olani aldim.. Daha uygun geldi bana.
Sleepy ben de de var bu arada arkadasim verdi denemem icin. Hosuma gitti onu da denerim belki

Valla ben bu akşam yine sordum pişik falan var mı diye, çok şükür yokmuş.. İlk başta prima premium aldık molfix aldık 30lu prima 15-19 ₺. 2-3 saatte bezi kirlense de kirlenmese de değiştiriyolar sanırım bi paket prima 2 gün gidiyodu sleepy baya uyguna geldi o yüzden. Bide türk firması olması çok cazip geldi. İnşallah devam edebiliriz :)

Vaayy bilmiyodum bu göğüs kalkanındaki muhabbeti.. Çok iyiymiş :))

akıntısı olanlar bizim bugün doktor randevumuz vardı doktora söyledim su gibi akıntı oluo dedim normal demesini bekliyodum fitil kullanman lazım dedi yine fitil verdi.akıntı normal diye önemsememezlik etmeyin doktora söyleyin.burda çok konuşuluo akıntı olayı.sarı olmasa da önemliymiş enfeksiyon belirtisiymiş.bebek de doğum pozisyonunu almış çok şükür rabbime.maşallah her şeyi iyi.allah hepimize tamamına böyle ermeyi nasip etsin inşallah

Ya ben bu kalkan konusunda kararsız kaldım...sütü dökün diyende var ben şimdilik bir ped aldım ama ....bilemedim ki ...e

Hastane cantamı zı n büyük çoğunluğunu hazırladım, ufak tefek konulacaklar var o kadar, erken belki, gecelikler falan kırışabilir de aman hazır olsun dedim, kardeşim de doğumdan sonra emin ol hiç geceliginin kırışıklıgiyla uğraşacak enerjin kalmıyor diye bana kıs kıs gülüyor

maşallah
baya geç demiş, o zamana kadar dogurmazsan ıyı :=)

Bende oyle yapayim diyorum hakkatende hesapliymis. Sen netten mi aliyorsun yoksa marketten vs mi? Ama degistirince pisik vs olmadiysa o da guzelmiss
aynen baya hesaplı. Netten alıyorum çoklu alımlarda indirim de oluyo, o çok güzel.. Aslında bizim yavru alışmadı bi markaya.. Prematüre bezi heryerde olmadığı için nerden ne bulduysak aldık göbeği düşene kadar. İlk başta molfix aldık eczaneden, 2. yi akşam olmuştu eczane fln yoktu marketten prima premium aldık.. Değişimli kullandık yani..

Birde bez değiştirirken pişik olmaması için bir anda değiştirmemek gerekiyomuş. X markasını kullanırken Y markasına geçmek istediğimizde günde 2-3 kez X bağlayıp 3.-4. Yü Y bağlamak gerekiyomuş. Geçeceğimiz markayı aralara serpiştirmek lazımmış yani.. O zaman pişik olmuyomuş

napıyor senın bebiş? sen nasılsın?
Az önce gördüm yavrucuğumu iyi maşallah sübhanallah, oksijenden kurtulmaya, memeye alışmaya çalışıyor :) bende iyiyim şükür teşekkür ederim, bu aralar kontrole gidicem.bi kaç gündür epidural için iğne vurdukları yeri hissetmeye başladım, gerildikçe ağrıyo gibi oluyo. Bi sorucam doktoruma normal mi diye.. Sen nasılsın? Nasıl gidiyo son haftalar :)

Guzel haberler ne mutlu. Doktorun sanirim cok pimpirik. Normalde sezeryandan sonra herhangi bi sorun yoksa hemen odaya aliyorlar. Hemsireler yapiyor kanama takibi falan. Senin dr saglam adimlar seviyor demek :)
Aslında tam tersine çokta rahat bi doktor yaa :)) ama özel durumumdan dolayı sanırım doğum snrası riske atmak istemio :)

allah bi an önce düzene dönmeyı nasip etsın inşallah.
iyi diyelım iyi olsun.. bel agrım falan başladı. ee zorlastı tabii her sey.
hakkımızda hayırlsıı :=)
hissetmek derken, nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…