2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK70: bende kitap almistim cift cizgi cikinca :KK70: dr bos keseyi gösterdi bos kesenin fotosunu verdi ...bi o gun eve gelip cok heyecanliyim yazdi daha da o :KK70: ah bizim heriff :KK70: yazdir yazdir
:D olsun o da bişi
o zaten bişiler yazmayı etmeyı cok sever.
babası öldüğü zaman günlükleri çıktı ortaya adamın. demek kı babadan ogula gecen bişi bu :KK48:

ben çok acıkıyom sabah kahvaltımı ediyorum sonra bi yatıyom bi kaç saat daha uyuyup işte öğlen biri ikiyi buluyo güne başlamam. annem uyu uyu çok ararsın bu uykuları diyo hep :KK43:
uyku maalesef stoklanmıyor
bu saatten sonra da pek uyunmuyor zaten. o kalıtelı uyku zamanlarımız geçti.
ben uykuda acıkınca bişiler içiyorum, ya da muz falan yıyorum.

:KK70: olsun o da bişi
o zaten bişiler yazmayı etmeyı cok sever.
babası öldüğü zaman günlükleri çıktı ortaya adamın. demek kı babadan ogula gecen bişi bu :KK48:
Harika birşeyyy...kesinlikle babasından böyle birşey kaldığı için çok mutludur ... Umarım o da yazar :KK69: bizimkinde safi laf söz ucar diyom amaa nerdeee ....el karnımda güya hissedecek hepte boş yerleri tutar bebek orda bile değil derim :KK70: oğluş baban geldi bak seni seviyor :KK70: çook işim var çokkkk

Harika birşeyyy...kesinlikle babasından böyle birşey kaldığı için çok mutludur ... Umarım o da yazar :KK69: bizimkinde safi laf söz ucar diyom amaa nerdeee ....el karnımda güya hissedecek hepte boş yerleri tutar bebek orda bile değil derim :KK70: oğluş baban geldi bak seni seviyor :KK70: çook işim var çokkkk
:D
'' senin sesini duyunca hareketlendı bak'' dıyorum
mutluluktan uçuyor :D:KK53:
sevınsın garıp

bır de benımkı cok duygusal bır tiptir
:KK53:
aman yapalım tabii sevınsınler
sonucta onlarda babiş olacaklar :KK48:
Ay güldürme ya :KK20: bak iki dakika aralık analarına girdim...farkımızı dim mi analar ve anneler gibiyiz :KK70: uyuyamamaktan yakınıyolar zombi olduk diiirler :KK70: sen burda benim altıma çiş yaptırtıyon ocak anası:KK70:

Ay güldürme ya :KK20: bak iki dakika aralık analarına girdim...farkımızı dim mi analar ve anneler gibiyiz :KK70: uyuyamamaktan yakınıyolar zombi olduk diiirler :KK70: sen burda benim altıma çiş yaptırtıyon ocak anası:KK70:
uyumak zorlaştı artık. ayyy o sağa sola dönüşler yok mu kavimler göçü yaaa resmen
:KK53: az kaldı dayanalım:KK16::KK48:
aralık analarına bakmadım konuyu bulamadım çünkü :D

uyumak zorlaştı artık. ayyy o sağa sola dönüşler yok mu kavimler göçü yaaa resmen
:KK53: az kaldı dayanalım:KK16::KK48:
aralık analarına bakmadım konuyu bulamadım çünkü :KK70:
Bakma bakmaaaa :KK8: bebeğin altını pamık ve su ile temizleme önerilmiş..ben zaten öyle yapıcam ıslak mendil ne plursa olsun asla :KK39: sıcak su pamuk mu yok en sağlıklısı :KK46::nazar::KK200:

Bakma bakmaaaa :KK8: bebeğin altını pamık ve su ile temizleme önerilmiş..ben zaten öyle yapıcam ıslak mendil ne plursa olsun asla :KK39: sıcak su pamuk mu yok en sağlıklısı :KK46::nazar::KK200:
ayyy hiç o kadarıyla uğraşamıycam
nasıl alıstırırsan öyle gıder. unı baby aldım daha da bişi yapamam :KK53:,
yerım onun popişini

Back
X