2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar anca işten ayırıldım bundan sonra aranizda olacam inşallah benım 4 gebelik olmasına rağmen sanki acemiyim sankı ilk Bebek çok ilginç ,o bır çoçukların doğum kiloları ıyıdı ama bu sanki bana da az geliyor 34 haftada 2400 gr olmuştu bakalım 36 da yine gidcem
4 mü :KK53: maşallah canım. Benim 3. 4 ü düşünemiyorum :KK57:

Kızlar şimdi hastaneden geldim yine detaylı baktılar ödem kalp çevresindede oluştu karındaki büyüdü biraz daha ciğer gwliştirici iğne yaptılar bugğn yarında olacak hastaneye her gün gittiğşm için yazamadım size 10 güne kadar doğum olacak sanırım
Allah yardımcınız olsun canım

Günaydın arkadaşlar, kk olmadan hayat duruyormuş resmen daha doğrusu sizler olmadan...bu göz değil de gönül bağı işte... Hepinize sağlıklı, Kazasız belasız, mutlu bi gün diliyorum...şaka maka dr nin söyledigine göre 22 gün kaldı ayy :KK66:
Belli mi tarihin resmen gün sayıyoruz yaa benim de 1 ay kaldı

Selam kizlar gunaydin hepinize. Gecmisi okuyamadim. InsaAllah hepiniz iyisinuzdir. Biz dun doktora gittik 32+1olarak bebgim 1750 gr cikti doktor bir hafta geride dedi kilosu. Ayrica suyu azalmis dedi sizma mi var dedi ben hic fark etmedim oyle birsey. Bir hafta once hersey yolundaydi. Nst ye bagladi o gayet iyi dedi. Yoruldun mu dedi. Haftaya bi daha gorelim. Kendini yormayacaksin tam istirahat dedi. 3 lt suyu mutlaka iceceksin. Bol bol besleneceksin dedi. Her ihtimale karsi ciger gelistirici igne verdi dun birini vuruldum bu aksam ikinciyi vurulucam 24 saat arayla oluyormus. Kizlar dua edin ne olur hersey normale dönsün.
Allah yardımcınız olsun. Yatıp dinlenmek en iyisi, Allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah. Üzülüp de strese sokmayın kendinizi. Kuzunuz da stres olmasın içerde

haha videoya cekcen karnini,al bak buyur dicen hahaha :) ben ne sagda ne solda ne uzanirken ne ayakta rahatim..hep uff pufff oyhhh.. bnm bebis ztn masallah yani %95uyur die yazio bnmki %5uyuyo galiba :KK70::KK70::KK48:
Benimki de öyle sürekli tekmeliyor hiç uyumuyor bu diyordum geçen kontrolde deli gibi tekme atarken doktorum uyuyor dddi uyurkende tekme atıyorlarmş yanı benimki uyurken üstünü basını açan bebelerden olacak :)))

Evet canim kaza esnasindaki travmaya bagli plasentada 2 cm ayrilma olmustu. Kazadan sonra kasik agrim oldu hep, bende normal sandidiydim, zaten 3 gun sonra cok yogun kanamayla hastaneye yattim, 4 gunde anca cikabildim. Cok sukur ki oglum bana sımsıkı tutundu, birakmadi beni.
O zamandan bi korku kaldi bende her an arkadan araba carpcak gibi, dortluleri falan yakiyoruz hep, farketsinler bizi diye. Insanlar ne bicim araba kullaniyor anlamis degilim. Allaha emanetiz.

Çok geçmiş olsun.. Travma dediğin sen darbe falan aldın mı? Yoksa korkudan falan mı öyle ayrılmış plesanta..

Kızlar ya kalçanızda ağrı var mı benim yaklaşık 2 aydır var halk arasında doğum yeli diyorlarmış eskiler magvital kullandım fayda etmeyince osteocare yazdı doktorum şimdi onunla biraz daha rahatım ama bazı zamanlarda desteksiz oldugum yerden kalkamıyorum
Benim de kalçalarım çok ağrıyor hergün magnezyum içiyorum. İçmeyi unutursam gece uyuyamıyorum ağrıdan, dün akşam olduğu gibi :mad:

aynen baya hesaplı. Netten alıyorum çoklu alımlarda indirim de oluyo, o çok güzel.. Aslında bizim yavru alışmadı bi markaya.. Prematüre bezi heryerde olmadığı için nerden ne bulduysak aldık göbeği düşene kadar. İlk başta molfix aldık eczaneden, 2. yi akşam olmuştu eczane fln yoktu marketten prima premium aldık.. Değişimli kullandık yani..

Birde bez değiştirirken pişik olmaması için bir anda değiştirmemek gerekiyomuş. X markasını kullanırken Y markasına geçmek istediğimizde günde 2-3 kez X bağlayıp 3.-4. Yü Y bağlamak gerekiyomuş. Geçeceğimiz markayı aralara serpiştirmek lazımmış yani.. O zaman pişik olmuyomuş
Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim.. Eşimde türk malı alalım deyip duruyordu bi önereyim bakalım :)

Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim.. Eşimde türk malı alalım deyip duruyordu bi önereyim bakalım :)
öner canım. Bende Türk malı olsun istiyodum buldum sonunda :) bide diğerlerine göre baayya uygun. Tekli alımda paketi 25 ₺ , 6lı paket alınca 20 ₺ye geliyo teki. :D

ya benim ufaklıkta mı sorun var yoksa sizinki de öyle mi sola yatıyorum her yeri kıpır kıpır tekmeliyo, sağa yatıyorum yine aynı tekmeliyo şu an da hıçkırıyo zavallım. ya rahatsız mı oluyo diyorum kendimce yoksa herkesin mi böyle anlamadım ?
Benimki de bu aralar aynı canım. Önceden sadece sola yatınca kıpır kıpır oluyordu şimdi sağ sol farketmiyor fıldır fıldır

Selam kizlar gunaydin hepinize. Gecmisi okuyamadim. InsaAllah hepiniz iyisinuzdir. Biz dun doktora gittik 32+1olarak bebgim 1750 gr cikti doktor bir hafta geride dedi kilosu. Ayrica suyu azalmis dedi sizma mi var dedi ben hic fark etmedim oyle birsey. Bir hafta once hersey yolundaydi. Nst ye bagladi o gayet iyi dedi. Yoruldun mu dedi. Haftaya bi daha gorelim. Kendini yormayacaksin tam istirahat dedi. 3 lt suyu mutlaka iceceksin. Bol bol besleneceksin dedi. Her ihtimale karsi ciger gelistirici igne verdi dun birini vuruldum bu aksam ikinciyi vurulucam 24 saat arayla oluyormus. Kizlar dua edin ne olur hersey normale dönsün.
İnşallah biran evvel normale dönersiniz canım

kızlar sağolun yararlı bılgıler ıcn,bende türk markaları diyorum kesinlikle bu yuzden de tum urunlerı dalin almıştım.Molfixin yeni doğan fiyatlarına baktımda şimdi unnudo da 40 lı paket 17.50 tl diyor.Fiyatlar nsl,hıc bakmadıgım ıcın aralıkları bılmıyorum,bileniniz alanınız varsa yazarsa sevınırım.Benimde artık bı ıkı paket almam lazım.

Ben de 10 günde bir gidiyom iki seferdir 1,5 kilo almışım her seferinde. Ctesi de kontrolüm var bu seferde 1,5 kilo almışsam düşüp bayılıcam oracıkta
Ya ama dr odasında pantalonla ayakkabıyla felan cıkıyoruz,bırde ben hep ogleden sonra randevu almış oluyorum o saate kadar cay su yemek vs. yemiş oluyoruz ıster ıstemez.Aç karnına evde iç çamaşırınla tartıldıgının yerını tutmuyor kı zaten.Ben dr olcumunu cok sallamıyorum acıkcası,kışlık ayakkabılar zaten 1 kg gelyor.

Allah yardımcınız olsun. Yatıp dinlenmek en iyisi, Allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah. Üzülüp de strese sokmayın kendinizi. Kuzunuz da stres olmasın içerde
Amin. Allah razi olsun. Asil nda hep dinleniyorum ama haftasonu cikiyorum disari artik cikmiycam. Tam bir istirahat istiyorum dedi doktor. Kafama takmasamda yine de beynimin bi kosesinde. Haklisiniz.

Back
X