- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.741
özellikle bunun için diyorlar. bu degıl dimi?Benim evdede boyle buyuk bi bitki var ama adini bile bilmiyorum yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özellikle bunun için diyorlar. bu degıl dimi?Benim evdede boyle buyuk bi bitki var ama adini bile bilmiyorum yahu![]()
orayada bakıyorum daBende bi aralık anacıklarına girim uykusuzluk şikayetlerini okuyunca uykum geliyor![]()
Bende de deve tabanı var zararı olsada atamam rahmetli babacığım daha yaprak açmadan bana verdiydiBenim evdede boyle buyuk bi bitki var ama adini bile bilmiyorum yahu![]()
Yok bu degildeee, bakiniyorum gorsellere ama bulamadimki benimkini gostereyimözellikle bunun için diyorlar. bu degıl dimi?
isimlerden hiç anlamamBende de deve tabanı var zararı olsada atamam rahmetli babacığım daha yaprak açmadan bana verdiydi![]()
Gecici bi yere koyulabilir tabiBende de deve tabanı var zararı olsada atamam rahmetli babacığım daha yaprak açmadan bana verdiydi![]()
orayada bakıyorum da
bir muddet sonra basım dönüyor sayfalardan![]()
bazen senı anlamıyorumağır şikayetleri bir nebze olsun hala doğuramadım be aaaaa diye cıngırdamamın önüne geçiyo
ayrıca sabaha herkes çiçek atacak evden bak gör
![]()
ayyy ne guzelde açmış
Kiz salona gidip fotografini cektim valla bu ne biliyonuzmu
Ondan yokayyy ne guzelde açmış
özellikle o bitkiymiş canım. nette dolanıp duruyor
pek benzetemedim kendilerinibu mu ki![]()
bu daha güçlü tabii. senınkı zayıf
avize çiçeğiymiş adı
pek benzetemedim kendilerini![]()
Annemde var bundan ama adını bilemiyom zararı yokKiz salona gidip fotografini cektim valla bu ne biliyonuzmu
Evet bu cosmus hali adi neki bununbu? bu da aynısı :=)![]()