• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben de hep merak ediyorum nasıl bi şey olduğunu :kk77: benim de canım bi şeyler istiyo ama her zamanki halim de olabilir :oops: bi de acaba aşermem lazım diye zorluyo muyum kendimi :KK70:
Boşversene canin ne çekiyorsa iste keyfini çıkar:cool:
ya ben bi kere sabaha karşı uyandim burnuma ablamin yaptığı bir şey (adini söylemeyim cani çeken olur) ama ablamin yaptığından istedi ille o olacak başkasına razi değilim. Gun ağrinca hrmen haber ettim. Yapti getirdi nasil gömülmüsüm. :kk77:Normalde öyle sevdigim bir şey de değil haa :KK53:

aşerme 2 ayımda başladı sağolsun anlayışsız komşularım her gece ızgara yapınca aklımda bir türlü çıkmıyordu rüyalarımda yapmaya başladım artık o gecede kanama geçirip hastaneye gittiğimde doktor sormuştu bana canın ne çekti bu kadar neyi istedinde alamdın yada vermediler bende anlatmıştım sabah ilk işimiz pikniğe gidip ızgara yapmak oldu zaten sabha uyandığımda ağlayarak uyanmıştım

eşimin teyzesinin başında geçen bişeyi anlattığında durumun ne kadar vahim olduğunu iyi anladım almanyada komşusu malum baya kokan bir sebze yemeği yapmış balkondan komşuna demiş ay ne güzel koktu ne yaptın böyle kadın hiç cevap vermiyorgece yarısı ağrı sancı kanamayla birilikte hastaneye kaldırılıyor teyzesi sonuç ikiz bebekleri ölü dünyaya gelmiş her anlattığında kadın ağlar durur keşke gidip isteseydim diye o yüzden hep kulağıma küpedir ya arar bulurum yada yakınsam gidip isterim

bunlar kk'da denk geldiğim mesajlar. o yüzden biraz pimpirikliyim aşeriyosam üstüne düşüyüm. yoksa sallamıyorum normalde, zaten hep canım bi şeyler ister.

aşerme 2 ayımda başladı sağolsun anlayışsız komşularım her gece ızgara yapınca aklımda bir türlü çıkmıyordu rüyalarımda yapmaya başladım artık o gecede kanama geçirip hastaneye gittiğimde doktor sormuştu bana canın ne çekti bu kadar neyi istedinde alamdın yada vermediler bende anlatmıştım sabah ilk işimiz pikniğe gidip ızgara yapmak oldu zaten sabha uyandığımda ağlayarak uyanmıştım

eşimin teyzesinin başında geçen bişeyi anlattığında durumun ne kadar vahim olduğunu iyi anladım almanyada komşusu malum baya kokan bir sebze yemeği yapmış balkondan komşuna demiş ay ne güzel koktu ne yaptın böyle kadın hiç cevap vermiyorgece yarısı ağrı sancı kanamayla birilikte hastaneye kaldırılıyor teyzesi sonuç ikiz bebekleri ölü dünyaya gelmiş her anlattığında kadın ağlar durur keşke gidip isteseydim diye o yüzden hep kulağıma küpedir ya arar bulurum yada yakınsam gidip isterim

bunlar kk'da denk geldiğim mesajlar. o yüzden biraz pimpirikliyim aşeriyosam üstüne düşüyüm. yoksa sallamıyorum normalde, zaten hep canım bi şeyler ister.
Doğrudur ablam da hala bahseder komususunda pisen bir yenek nasil güzel kokmuş kendisi yapsa olmaz ille o olacak öyle birşey bu dayanamamis kapısını çalmış kadın nasil vereceğini bilememis. Insanlar birsey yasiyorki büyüklerimiz bu konuda hassas. Canın ne çekerse çeksin bir lokma da olsa tadına bakacan hamileyken. :D

Benimde canım bişey çekmiyor.ne istersem yiyorum.

Benim çin takviminde erkek gorunuyo .bende çok merak ediyorum acaba dogru mu çıkıcak.

Kaç sene oldu peki cnm en az 3 sene cekmezsen devletin eklediginide alırsın dedi bende 3 sene biriksin istiyorum zaten
Cnm ben bugun hesapladim hatta senden sonra 30 aydir oduyorum 190 5200 odemisim toplamda 7100 lira var suanda ama devlet katkisini alabilmen icin 10 sene duzenli odemen gerekli diyr biliyorum

Cnm ben bugun hesapladim hatta senden sonra 30 aydir oduyorum 190 5200 odemisim toplamda 7100 lira var suanda ama devlet katkisini alabilmen icin 10 sene duzenli odemen gerekli diyr biliyorum
Eee bugün bana en az 3 sene dedi....sonra istersen 10 sene dokunmazsan paraya 56 yaş emeklilik hakkı kazaniyorsun dedi senin hangi banka ben ing ye gittim....Perşembe aktif olacak dedi numara verdi arayip bilgi alabilirsin dedi cuma arayıp ne oluyor ne bitiyor iyice sorucam bide ben birazda para yatirdim ayrica

Kizlar bisey sorcam bende 4+2 hamileyim haftaya dr gitmeyi dusunuyorum, siz ilk ne zaman dr gittiniz we keseyigörmek icin wajinal ultrasonlami baktilar yoksa karindami

Eee bugün bana en az 3 sene dedi....sonra istersen 10 sene dokunmazsan paraya 56 yaş emeklilik hakkı kazaniyorsun dedi senin hangi banka ben ing ye gittim....Perşembe aktif olacak dedi numara verdi arayip bilgi alabilirsin dedi cuma arayıp ne oluyor ne bitiyor iyice sorucam bide ben birazda para yatirdim ayrica

2015 den itibaren 10 yıl şartı kaldırılacak demişti bir bankacı tanıdığım. Sanırım artık 10 yıl değil, 3 yıl olmuş. İyi de olmuş.

Kizlar bisey sorcam bende 4+2 hamileyim haftaya dr gitmeyi dusunuyorum, siz ilk ne zaman dr gittiniz we keseyigörmek icin wajinal ultrasonlami baktilar yoksa karindami

Geçen hafta senin gibiyken gittim, vajinal bakmadı doktor zaten karından da görünmedi tabii. Bana perşembe gel kese için dedi. Perşembe göreceğiz nasipse.

Kızlar bugün hafif bir bulantım var ama yemek yiyebiliyorum. Sabah mesela peynirin kokusundan tiksindim ama yiyebildim aynı zamanda. Ayrıca bulantı bu kadar erken başlar mı yaa:KK43: Yumurtlama tarihime göre 5+2 yim.

Back
X