- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.361
Aserenler var mi aranizda? :) asermeyi normal can cekmesinden nasil ayiriyorsunuz? :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim cnm bu aralar tatlı bişiler istiyor ama bu asermemi oluyor bilemiyorum herzamanki ben yani normal istiyor cnm bilemedimAserenler var mi aranizda? :) asermeyi normal can cekmesinden nasil ayiriyorsunuz? :))
Canim benim kagitta oyle bir rakam yazmiyor 8.3cm/28Hz var ama sanirim bu degilCihazdan cihaza da fark ediyo canım ama sağ alt köşede yazıyo benimkinde. 0.86 cm yazıyo.
Asermede birden kokusu burnuna geliyo o anno dakka yiyesin geliyor ben de bi kac kez olduAserenler var mi aranizda? :) asermeyi normal can cekmesinden nasil ayiriyorsunuz? :))
ya ben de hep merak ediyorum nasıl bi şey olduğunuAsermede birden kokusu burnuna geliyo o anno dakka yiyesin geliyor ben de bi kac kez oldusoylemiyim caniniz çekmesin :)
Boşversene canin ne çekiyorsa iste keyfini çıkarya ben de hep merak ediyorum nasıl bi şey olduğunubenim de canım bi şeyler istiyo ama her zamanki halim de olabilir
bi de acaba aşermem lazım diye zorluyo muyum kendimi
![]()
Doğrudur ablam da hala bahseder komususunda pisen bir yenek nasil güzel kokmuş kendisi yapsa olmaz ille o olacak öyle birşey bu dayanamamis kapısını çalmış kadın nasil vereceğini bilememis. Insanlar birsey yasiyorki büyüklerimiz bu konuda hassas. Canın ne çekerse çeksin bir lokma da olsa tadına bakacan hamileyken.aşerme 2 ayımda başladı sağolsun anlayışsız komşularım her gece ızgara yapınca aklımda bir türlü çıkmıyordu rüyalarımda yapmaya başladım artık o gecede kanama geçirip hastaneye gittiğimde doktor sormuştu bana canın ne çekti bu kadar neyi istedinde alamdın yada vermediler bende anlatmıştım sabah ilk işimiz pikniğe gidip ızgara yapmak oldu zaten sabha uyandığımda ağlayarak uyanmıştım
eşimin teyzesinin başında geçen bişeyi anlattığında durumun ne kadar vahim olduğunu iyi anladım almanyada komşusu malum baya kokan bir sebze yemeği yapmış balkondan komşuna demiş ay ne güzel koktu ne yaptın böyle kadın hiç cevap vermiyorgece yarısı ağrı sancı kanamayla birilikte hastaneye kaldırılıyor teyzesi sonuç ikiz bebekleri ölü dünyaya gelmiş her anlattığında kadın ağlar durur keşke gidip isteseydim diye o yüzden hep kulağıma küpedir ya arar bulurum yada yakınsam gidip isterim
bunlar kk'da denk geldiğim mesajlar. o yüzden biraz pimpirikliyim aşeriyosam üstüne düşüyüm. yoksa sallamıyorum normalde, zaten hep canım bi şeyler ister.
Cnm ben bugun hesapladim hatta senden sonra 30 aydir oduyorum 190 5200 odemisim toplamda 7100 lira var suanda ama devlet katkisini alabilmen icin 10 sene duzenli odemen gerekli diyr biliyorumKaç sene oldu peki cnm en az 3 sene cekmezsen devletin eklediginide alırsın dedi bende 3 sene biriksin istiyorum zaten
Eee bugün bana en az 3 sene dedi....sonra istersen 10 sene dokunmazsan paraya 56 yaş emeklilik hakkı kazaniyorsun dedi senin hangi banka ben ing ye gittim....Perşembe aktif olacak dedi numara verdi arayip bilgi alabilirsin dedi cuma arayıp ne oluyor ne bitiyor iyice sorucam bide ben birazda para yatirdim ayricaCnm ben bugun hesapladim hatta senden sonra 30 aydir oduyorum 190 5200 odemisim toplamda 7100 lira var suanda ama devlet katkisini alabilmen icin 10 sene duzenli odemen gerekli diyr biliyorum
Benim de erkek görünüyo ve öyle de hissediyorum hatta hemfikiriz ailecek : ) )Benim çin takviminde erkek gorunuyo .bende çok merak ediyorum acaba dogru mu çıkıcak.
6.hafta karından gördük keseyiKizlar bisey sorcam bende 4+2 hamileyim haftaya dr gitmeyi dusunuyorum, siz ilk ne zaman dr gittiniz we keseyigörmek icin wajinal ultrasonlami baktilar yoksa karindami
Eee bugün bana en az 3 sene dedi....sonra istersen 10 sene dokunmazsan paraya 56 yaş emeklilik hakkı kazaniyorsun dedi senin hangi banka ben ing ye gittim....Perşembe aktif olacak dedi numara verdi arayip bilgi alabilirsin dedi cuma arayıp ne oluyor ne bitiyor iyice sorucam bide ben birazda para yatirdim ayrica
Kizlar bisey sorcam bende 4+2 hamileyim haftaya dr gitmeyi dusunuyorum, siz ilk ne zaman dr gittiniz we keseyigörmek icin wajinal ultrasonlami baktilar yoksa karindami
Dediğim gibi canım usg cihazına göre değişiyo çıkan görüntü kağıdı. Ama aynıdır zaten bizim aşağı yukarıCanim benim kagitta oyle bir rakam yazmiyor 8.3cm/28Hz var ama sanirim bu degil
Ben de hem çin hem de rus takvimine baktım kız çıktı.Kizlar Çin takvimine baktiniz mı? Cidden tutuyormu acaba
ben merak edip baktimkız çıktı
bakalim doğrumu çıkacak
![]()