• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğrudur ablam da hala bahseder komususunda pisen bir yenek nasil güzel kokmuş kendisi yapsa olmaz ille o olacak öyle birşey bu dayanamamis kapısını çalmış kadın nasil vereceğini bilememis. Insanlar birsey yasiyorki büyüklerimiz bu konuda hassas. Canın ne çekerse çeksin bir lokma da olsa tadına bakacan hamileyken. :KK70:
yaaa beni çok korkuttunuz şimdi :( bugün canım acayip hamburger istedi ama yemedim :( bişi olur mu yab??

Kızlar bugün hafif bir bulantım var ama yemek yiyebiliyorum. Sabah mesela peynirin kokusundan tiksindim ama yiyebildim aynı zamanda. Ayrıca bulantı bu kadar erken başlar mı yaa:KK43: Yumurtlama tarihime göre 5+2 yim.
benim 4+4 teyken başladı midem bulantım 4 gün sürdü bugün rahattım yalnızca değişiyor kişiden kişiye

mavi ördüğüne göre erkek mı ıstıyor gonlun?

Aslında hiç mavi örmemiştim. öncesinde de kırmızı yelek ve kız boyu da mor-beyaz battaniye ördüm. Bari bi de mavi öreyim dedim.

Ayy yy bende birseyler yapmak istiyorum ama sadece atkı örmeyi biliyorum :110: dusunsene o süslü patiklerden yapabildigimizi tabi hersey kız bebisler için güzel :63: bende nedense en başından beri hep erkek hissediyorum:KK1:

Aslunda çok basit modeller ve videolu anlatımlar var canım. Bi göz atabilirsin.

Cnm resim çekip paylasirmisin :) bak sonra herkes yapmaya başlıca :KK54::KK69:

Bitsin fotoları atarım. Az kaldı zaten.

Günaydın minik anneler :KK49:
Midem bulantım özellikle son 5-6 gündür yoğunlaştı , kusma vs yok ama arada afedersiniz tuvalete gidip öğürmek zorunda kalıorum .
Doktoruma da danışacagım ama siz mide bulantısı için ilaç ne kullanıyordunuz ,dozu nasıldı ?
Çubuk kraker galete vs deniyordum ama artık nafile , o seviyeyi gectim herhalde .
Amaan napalım sağlık olsun en büyükderdimiz bu olsun diyorumm canım :anneadayı:

Günaydın hanımlar nasılsınız? Tiksindiğiniz yemek istemediğiniz şeyler var mı? Ben aşırı derecede yumurtadan tiksindim. Kokusu sürekli burnumda midemi bulandırıyor düşününce. Aşırı derecede sebze, salata ve meyve yemek istiyorum sizde durumlar nasıl?

Back
X