- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.381
benımde :=)Ben de hem çin hem de rus takvimine baktım kız çıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde :=)Ben de hem çin hem de rus takvimine baktım kız çıktı.
belli olmuyor işte. kişiden kişiye degısıyor :==)Kızlar bugün hafif bir bulantım var ama yemek yiyebiliyorum. Sabah mesela peynirin kokusundan tiksindim ama yiyebildim aynı zamanda. Ayrıca bulantı bu kadar erken başlar mı yaaYumurtlama tarihime göre 5+2 yim.
Sürpriz yapıp ikisi de erkek olurmuşbenımde :=)
belli olmuyor işte. kişiden kişiye degısıyor :==)
ikisi de?? ikiz mi yoksa :))Sürpriz yapıp ikisi de erkek olurmuş![]()
ikisi de?? ikiz mi yoksa :))
bi de ikiz demişken, çin takvimi kız erkek ikizleri nasıl açıklıyor acaba![]()
kişiye göre degıısyor canım :=)Ne bileyim sanki erken gibi. Bi de annem bana hamileyken bulantı çekmemiş, Gerçi kardeşimde çekmiş ama ben bana hamileliğini baz aldığımdan benim de bulanmaz sanıyordum.
Aynen cnm 3 yıl olduğu için ben kabul ettim2015 den itibaren 10 yıl şartı kaldırılacak demişti bir bankacı tanıdığım. Sanırım artık 10 yıl değil, 3 yıl olmuş. İyi de olmuş.
Yok Sör'e dedim ben onu ikimizinki de kız çıktı, bi de ikisi de erkek oluyormuş diye.
önce sapasaglam hayırlı bır evlat, sonra kız :=) çok istiyoruz kız olmasınıSürpriz yapıp ikisi de erkek olurmuş![]()
Aynen cnm 3 yıl olduğu için ben kabul ettim
önce sapasaglam hayırlı bır evlat, sonra kız :=) çok istiyoruz kız olmasınıbu arada kkyı turluyorum 7 ıtıbaren kese konumuna göre cınsıyet tahmını yapıyorlar : p orada da kız gozukuyor. yanı bebeiş saga yakın kesede
![]()
Bana mantıklı geldi cnm ya 10 sene değilde 3 sene yeterli :)Hayırlı olur inşallah. Biz de yeni araba aldık, borcunu bitirelim inşallah bireysel emeklilik yaptıracağım ben de.
mavi ördüğüne göre erkek mı ıstıyor gonlun?Valla benim de bebik sağ tarafta hissedebiliyorum yani ama daha konum bilmiyoruz tabii.
Ben de bu aralar mavi bir hırka örüyorum ama kız da olsa giydiririm ben. Pek cinsiyet tercihim yok sanırım.
Ayy yy bende birseyler yapmak istiyorum ama sadece atkı örmeyi biliyorumValla benim de bebik sağ tarafta hissedebiliyorum yani ama daha konum bilmiyoruz tabii.
Ben de bu aralar mavi bir hırka örüyorum ama kız da olsa giydiririm ben. Pek cinsiyet tercihim yok sanırım.
Cnm resim çekip paylasirmisin :) bak sonra herkes yapmaya başlıcaValla benim de bebik sağ tarafta hissedebiliyorum yani ama daha konum bilmiyoruz tabii.
ay sorma öyle bir uykuki işyerinde kafam masaya düşecekmiş gibi hissediyorum :) benim doktorum henüz bir test yapmadı beta haricinde oda çok iyi çıktı keseyi pazar günü gördük daha. 3 haziranda gidicez belki o zaman yapar kalp atışını duyunca :)Çok tatlı tatlı uykuda geliyordur şimdi :):) Mide yanmaların erken başlamış benim geçen hafta başladı daha yeni.1 ay daha dayanalım sonra geçiyormuş,folik asitle birlikte tam günlük vitamin alıyorum beni güzel idare ediyor,halsizlik kalmıyor esnemiyorum bile,belki değerlerin düşüktür.doktora gittiğinde bunuda söyle belki artı bir vitamin alabilirsin.
benim 4+5 te 1527 çıkmıştı canım ama kişiden kişiye değişiyor. 5. haftada bildiğim kadarıyla 20 ile 7.000lerde diyor internette.Perşembe yaptırıcam kan testini tam 5 hafta 0 günlük olacak. Beta Hg degerimin kaç olması gerek yaklaşık olarak. Kanama falan yok şükür. Geçen hafta sol kasığımda sancı vardı ama bu hafta hafifledi.
Ya inanmiyorum aserdigi seyi yiyemeyince kanama mi olmus. Bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum.ama olu dogum yapacak kadar da degildir bence yaaşerme 2 ayımda başladı sağolsun anlayışsız komşularım her gece ızgara yapınca aklımda bir türlü çıkmıyordu rüyalarımda yapmaya başladım artık o gecede kanama geçirip hastaneye gittiğimde doktor sormuştu bana canın ne çekti bu kadar neyi istedinde alamdın yada vermediler bende anlatmıştım sabah ilk işimiz pikniğe gidip ızgara yapmak oldu zaten sabha uyandığımda ağlayarak uyanmıştım
eşimin teyzesinin başında geçen bişeyi anlattığında durumun ne kadar vahim olduğunu iyi anladım almanyada komşusu malum baya kokan bir sebze yemeği yapmış balkondan komşuna demiş ay ne güzel koktu ne yaptın böyle kadın hiç cevap vermiyorgece yarısı ağrı sancı kanamayla birilikte hastaneye kaldırılıyor teyzesi sonuç ikiz bebekleri ölü dünyaya gelmiş her anlattığında kadın ağlar durur keşke gidip isteseydim diye o yüzden hep kulağıma küpedir ya arar bulurum yada yakınsam gidip isterim
bunlar kk'da denk geldiğim mesajlar. o yüzden biraz pimpirikliyim aşeriyosam üstüne düşüyüm. yoksa sallamıyorum normalde, zaten hep canım bi şeyler ister.
elbetteki, aramıza hoşgeldiniz :)merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim![]()
Aramıza hoşgeldiniz :) hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah biz henüz birinciyi bekliyoruz :)Merhaba hanimlar bende araniza katilabilir miyim? Sat 21 nisan ikinci cocugum olucak ins.