2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ben bugün doktor kontrolüne gittim oğlum 2450gr olmuş her şey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi çok şükür bebeğim de normal doğum için dönmüş ay soracak da bişey gelmiyor aklıma bakıyor bakıyor çıkıyorum daha çok zaman geçirmek istiyorum ama çok çabuk bitiyor

Bu haftayı tamamlayamayacağız sanırım cnm ciğer geliştirici iğnelerimiz fln yapıldı bir haftadır zaten her gün hastanedeyiz nst detaylı ultrason fln doktor gün kazanmaya çalışıyorum dedi en geç önümüzdeki hafta alacak zaten doğması şu durumda karnımda kalmasından daha iyi olacak gibi görünüyo salı günü yeni doğan yoğun bakımı fln hazırlatmaları için talimat vermişti pazartesi tekrar bakacaklar bakalım son karar ne olacak
Neden erken doğuma alıyor canım? Sancın mı çok?

Kızlar şimdi benim 3.hamileliğim ve hala şu hafta hesaplama işinde kafam karışık. Doktordan geliyorum 35+3 teyiz. Normalde 36 hafta 9 ay olmuyormu?40 hafta 10 ay. Neden 36 hafta erken dogum kabul ediliyor. 9 ay 10 gün bile olsa 38 hafta yapar. Doktorada soramadım bugün kafam karıştı.
38de 9 ay bitio 40. hafta 9 ay 10 gün doluyo benim bildiğim

son adet tarihine gore bugun,buranin takvimine gore yarin ve de ebeye gore 3 gun sonra 32.haftam doluyor:KK70: ne karmakarisik bi insanim ben yahu:KK59: :KK76:
aynı durumdayım yaa bi de telefonuma indirdiğim uygulamalarda da tarih örtüşmüyo uyuz oluom

KIZLAR NACİZENE Bİ ÖNERİM OLACAK BNM HİÇ HABERİM YOKTU, BU SEFER UYGULUYORUM AMA...YEMEKLİK SOĞANI ORTADAN İKİYE AYIRIP BİRBİRİNE SÜRTÜN BÖYLE YUMUŞUYO GİBİ OLU YOO YA HANİ SUYU CIKMIŞ GİBİ GÖĞÜS UÇLARINA SÜRÜN ÖYLE DUSA GİRİN...YANİ DUSA GİRMEDN ÖNCE YAPIN BUNU..HATTA DOĞUMA GİTMEDEN ÖNCE DE YAPLMALIYMIŞ.. Bir de hakikş kantoron yağı verdi bi hanım nana sağolsn o da meme ucu yatalarına birebirmiş...

benim duyduğum soğanı hafif pişirip yumuşatıp (mesela fırında) bir iki saat göğüste tutup yıkamak.doğumdan önce 2-3kez yapılıomuş.bunu yapanların hiç yara olmuomuş göğüsleri

göğsümün altında feci hareketlılık var
sizce ayak mı? kapladıgı alan baya küçük
ayaga benzıyor:KK53:

popo da olabilir ben ayaklarını çok hissedemiyom ama popoyu bi dayıyo direk elimin altında

Merhaba kızlar ben bugün doktor kontrolüne gittim oğlum 2450gr olmuş her şey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi çok şükür bebeğim de normal doğum için dönmüş ay soracak da bişey gelmiyor aklıma bakıyor bakıyor çıkıyorum daha çok zaman geçirmek istiyorum ama çok çabuk bitiyor

randevuda benim de aklıma gelmiyo ben aklıma soru geldikçe telefona not kaydediyom randevuda telefona bakıp sıralıom soruları ardı ardına

38de 9 ay bitio 40. hafta 9 ay 10 gün doluyo benim bildiğim

aynı durumdayım yaa bi de telefonuma indirdiğim uygulamalarda da tarih örtüşmüyo uyuz oluom

benim duyduğum soğanı hafif pişirip yumuşatıp (mesela fırında) bir iki saat göğüste tutup yıkamak.doğumdan önce 2-3kez yapılıomuş.bunu yapanların hiç yara olmuomuş göğüsleri

popo da olabilir ben ayaklarını çok hissedemiyom ama popoyu bi dayıyo direk elimin altında

randevuda benim de aklıma gelmiyo ben aklıma soru geldikçe telefona not kaydediyom randevuda telefona bakıp sıralıom soruları ardı ardına
Bitanem ama pişirince antibiyotik etkisi gitmez mı?

Kiz biz seninle oturup bi konussak varya neler cikicak kimbilir :KK70: ayni kendimi goruyorum sende bende diyorum dogumda fln olmemide ister bu mina ona kalsin diye. Esimede dedim bana bisey olursa kadin bul bakici bul kendin bak ama sakin annene verme cocugumu diye. Resmen psikolojimi bozdu ya hamile hamile neler dusundurtuyolar bize.
Bende dedimki benim annrme bırak kızımı ve evlenmeni istemiyorum bu bi vasiyettir:D diyoki niye kızımı annrne birakcam:D iyice kafayi yedirttiler bize valla kuzum

Kaynanan cok kotu kalpli gercekten, insanliktan zerre nasibini almamis. Esin ne diyor bu duruma canim ya, cok kotu seyler yapiyor cunku. Sen hamilesin, ustelik surekli yatmak zorunda olan bi hamile ve saydigi yemekleri yollamiyor. Dusman bile hamileye saygi durar, cok ayip ya.
Eşim benim yanımdaydı hep aslnda kuzum ama bu bikac gundur değişti sanki annesini tutuyo gibi ben anlamadım sanırım kızımı annesine karşı yetiştirirken diye korkuyo

Canım kaç haftalıksın ki 2 hafta sonraya kontrol verdi Nst ye girdin mi?

kızlar ben bugün çok yürüdüm eve geldiğimden beri kasılmalarım arttı ama ağrı fln yok sadece tepecik oluyo iniyo sonra acaba acile gitmem gerekirmi yaaa yaklaşık 3 saat yürüdüm de :confused:

hareket varsa sorun yok bence. karın kasılmaları mı?
Hareket var canım ama sadece tepecik oluyo geri iniyo gün içinde olurdu ama buakşam çok sık. Hani diyolar ya saatten 4 kez olursa doktora gidin diye ohooo kaç 4 kez oldu acaba 1 saattir :KK57: Ama ağrım yok işte hiçbiyerimde. magnezyumu da içmiyorum 1-2 aydır fln şimdi kasılırsın işte böyle :KK14:

Back
X