2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annesi öyle deme :KK16: öyle istemiş demekki ...sağlıklı olsunda nasıl istiyorsa duruversinler :KK51: rahatına düşkün seninki baksana kafayı ne aşşa atcam ya diyenlerden:cool:
babasına çekmiş dmk ki tembelliği :KK53:valla yürüyüş desen yapıyorum çok da hareketliyim yok dönmüyo çocuk inat etti. bn de illa norml doğum diyodum çok da ısrar etmemk gerekmiş bu gdişle sezeryan yolu görünüyo bana

babasına çekmiş dmk ki tembelliği :KK53:valla yürüyüş desen yapıyorum çok da hareketliyim yok dönmüyo çocuk inat etti. bn de illa norml doğum diyodum çok da ısrar etmemk gerekmiş bu gdişle sezeryan yolu görünüyo bana
Aman anniş...Allah eyler eylerse güzel eyler..:KK200: dönmesin ne olcak ,sezeryan olsa ne olcak bilmediğimiz aksilikler olur molur ..Allahın vardır bir bildiği :anneadayı::KK46::KK46::nazar:En Büyük TÜRKİYE

ya benimki neredeyse gün içinde hiç ayaklarını oynatmıyor.. bir kere te aşağı indirmişti. eğilemiyordum. yatınca oynatıyor şöyle bir iki kere tamam. yeri mi dar geliyor ki..
eller çok aktif de.
birde benim karnım bildiğin top yutmuşum gibi. acayip çıktı son dönemde. yanlar yok, önden önden gidiyor. :D

Dirsek ah dirsek :KK11: bu şimdi içerde gık diyemiyor üzerine yatınca pata küte vuruyor...doğacak hoşlanmadığı birşeyde yaygarayı basıcak ama :KK34: üle çocum üle çocum :63:

haha benim veledovski de oyle :) vuruyo ittiriyo rahatsiz oluyo hemen,ben de donuyorum kizdirmayim cocugu diyerek:KK45: su an mesela masadaym gazete okuyorum,karnim azcik degio masaya.. ondan bile rahatsiz oldu sehzade:KK48: kendimi geri cekeyim bari ki asabilesmesin hahah:KK70:

haha benim veledovski de oyle :) vuruyo ittiriyo rahatsiz oluyo hemen,ben de donuyorum kizdirmayim cocugu diyerek:KK45: su an mesela masadaym gazete okuyorum,karnim azcik degio masaya.. ondan bile rahatsiz oldu sehzade:KK48: kendimi geri cekeyim bari ki asabilesmesin hahah:KK70:
Bende bi iki makineye atamadığım tabak yıkarken tezgaha deyince çıldırıyo:KK59: acaba biz içerde çoktan şımarttık mı :KK70:

Bende bi iki makineye atamadığım tabak yıkarken tezgaha deyince çıldırıyo:KK59: acaba biz içerde çoktan şımarttık mı :KK70:

hahayyy olabilir de seni bilmem ama ben de boyle rahatima cok duskunumdur:KK70: simarik degilim ammaaaä keyifciyim azciik. kendini yokla belki sana cekmisti annesi.. 7/24 bizle sonucta:KK59: ya huyumuzdan ya suyumuzdannn:KK22:

Nasil oldun simdi. Iki gundur biyleyiz. Benim gecti magnezyum.ictim iki poset bu gidisle bu haftayida atlatsam.
Imza verip eve geldim simdilik pek bisey yok resmen agrilarim 80 mis bana o kadar gelmiyodu ama doktor daha fazla agrirsa dogum yaparsin sen zaten dedi tahlillerim iyi cikti ama vajinal kultur aldilar cok onemliymis canm bu 3 4 gun sonra cikicak o zmndan once insallah bi sıkıntin olmazsa o zaman gidicem

hahayyy olabilir de seni bilmem ama ben de boyle rahatima cok duskunumdur:KK70: simarik degilim ammaaaä keyifciyim azciik. kendini yokla belki sana cekmisti annesi.. 7/24 bizle sonucta:KK59: ya huyumuzdan ya suyumuzdannn:KK22:
Hislerime güvenerek söylersem sanırım bana bende rahmetli babacığıma çektiğime göre ııııııı tez canlı ve ehlikeyif olacak :KK14: kociş bize bakar artık :KK59: sabah 10.00 gibi üst kat süpürge yapıyordu o parke sesine üçümüzde uyandık :KK57: sen görürsün kadın dedim bi doğsun ağlayınca gece oğluşum yatağun üzerine çıkıp dayıcam tavana ağzını oğluşun :cool::KK70:

Kızlar kasıklarım ağrıyo diye bugün doktora gittim NST ye aldı beni. Düzensiz sancılarım çıktı cuma tekrar çağırdı. İnşallah erken doğmaz ya :(

Kızlar kasıklarım ağrıyo diye bugün doktora gittim NST ye aldı beni. Düzensiz sancılarım çıktı cuma tekrar çağırdı. İnşallah erken doğmaz ya :KK43:
İnşallah canım ya vakitlice gelsinler inşallah:nazar: sen uzan yat hiçbirşey yapma cok gezinme ...dinlen iki hafta dayansan yeter ..ben öyle yapıyorum :KK19:

Kızlar pijama takımı almıştım kırmızı hastane için. Yedek olarak da bunu mu alsam fiyati çok uygun 40 tl
Screenshot_2015-12-05-17-50-19.webp

Daha çalışamaz raporumu bile almadım işe gidip geliyorum 3 gündür çok ağrıyo bazen iğne saplanıyo gibi oluyo
Hadi ya ne zor oluyordur :KK64: nefes almak bile yoruyorken...sen üzülme bebişler geleceği günü bilirler ..dr magnezyum verdi mi benim erken doğum sürecinde günde iki tane iç demişti ama farklı olabilir tabi

Back
X