- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.921
bende orda bi yuvarlakça ökçe topuk bulunca masaj yapıyorum minik minik usulca çekiyor sonra yaaaaaaa
![]()
ayneennn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende orda bi yuvarlakça ökçe topuk bulunca masaj yapıyorum minik minik usulca çekiyor sonra yaaaaaaa
![]()
aynen hem şiş hem buruşuk yaşlı şeyi gibi töbee![]()
babasına çekmiş dmk ki tembelliğiAnnesi öyle demeöyle istemiş demekki ...sağlıklı olsunda nasıl istiyorsa duruversinler
rahatına düşkün seninki baksana kafayı ne aşşa atcam ya diyenlerden
![]()
Evvvvettayneennntopacik sivrilio bi dee
![]()
günlerimiz de yakın seninle bakalım hangmznki önce gelceeekAnnesi öyle demeöyle istemiş demekki ...sağlıklı olsunda nasıl istiyorsa duruversinler
rahatına düşkün seninki baksana kafayı ne aşşa atcam ya diyenlerden
![]()
Aman anniş...Allah eyler eylerse güzel eyler..babasına çekmiş dmk ki tembelliğivalla yürüyüş desen yapıyorum çok da hareketliyim yok dönmüyo çocuk inat etti. bn de illa norml doğum diyodum çok da ısrar etmemk gerekmiş bu gdişle sezeryan yolu görünüyo bana
Evvvvetten sevdiğim o minicik tepecik ...doğunca minik minikcik masajlar yapıcam ayyy o ayacıklara
![]()
Dirsek ah dirsekdizleri dirsekleri de unutmaaaaonlar da pek datluuuuu
![]()
Dirsek ah dirsekbu şimdi içerde gık diyemiyor üzerine yatınca pata küte vuruyor...doğacak hoşlanmadığı birşeyde yaygarayı basıcak ama
üle çocum üle çocum
![]()
Bende bi iki makineye atamadığım tabak yıkarken tezgaha deyince çıldırıyohaha benim veledovski de oyle :) vuruyo ittiriyo rahatsiz oluyo hemen,ben de donuyorum kizdirmayim cocugu diyereksu an mesela masadaym gazete okuyorum,karnim azcik degio masaya.. ondan bile rahatsiz oldu sehzade
kendimi geri cekeyim bari ki asabilesmesin hahah
![]()
Bende bi iki makineye atamadığım tabak yıkarken tezgaha deyince çıldırıyoacaba biz içerde çoktan şımarttık mı
![]()
Imza verip eve geldim simdilik pek bisey yok resmen agrilarim 80 mis bana o kadar gelmiyodu ama doktor daha fazla agrirsa dogum yaparsin sen zaten dedi tahlillerim iyi cikti ama vajinal kultur aldilar cok onemliymis canm bu 3 4 gun sonra cikicak o zmndan once insallah bi sıkıntin olmazsa o zaman gidicemNasil oldun simdi. Iki gundur biyleyiz. Benim gecti magnezyum.ictim iki poset bu gidisle bu haftayida atlatsam.
Hislerime güvenerek söylersem sanırım bana bende rahmetli babacığıma çektiğime göre ııııııı tez canlı ve ehlikeyif olacakhahayyy olabilir de seni bilmem ama ben de boyle rahatima cok duskunumdursimarik degilim ammaaaä keyifciyim azciik. kendini yokla belki sana cekmisti annesi.. 7/24 bizle sonucta
ya huyumuzdan ya suyumuzdannn
![]()
İnşallah canım ya vakitlice gelsinler inşallahKızlar kasıklarım ağrıyo diye bugün doktora gittim NST ye aldı beni. Düzensiz sancılarım çıktı cuma tekrar çağırdı. İnşallah erken doğmaz ya![]()
Daha çalışamaz raporumu bile almadım işe gidip geliyorum 3 gündür çok ağrıyo bazen iğne saplanıyo gibi oluyoİnşallah canım ya vakitlice gelsinler inşallahsen uzan yat hiçbirşey yapma cok gezinme ...dinlen iki hafta dayansan yeter ..ben öyle yapıyorum
![]()
Hadi ya ne zor oluyordurDaha çalışamaz raporumu bile almadım işe gidip geliyorum 3 gündür çok ağrıyo bazen iğne saplanıyo gibi oluyo