Bende bir gün iyi bir gün kötü gidiyorum bulantı açısından

ilk 3 aydan sonra bitmesi lazım bulantıların ama bakalım, inşallah uzun sürmez
Belirtinin durması, bulantının olmaması kötü bişey oldugu anlamına gelmiyor asla. İçini rahat tut tatlım, bebişin içerde uslu uslu büyüyor işte

Saat olarak bir sıkıntı yok ama günlük almaya çalış

Gıdalarda da folik asit var mutlaka ama ilk üç ayda vücudun ihtiyaç duydugu miktarı sadece yiyeceklerden sağlamak biraz zor. O yüzden unutma alarm kur annesi folik asitini gönder minnoşuna

Bende soğuk içecekler işe yarıyor, limonlu buzlu soda mesela.
kızlar umarım bebekleriniz doktorlarınızı yanıltır ve sağlıkla gelişmeye devam ederler. Allahtan ümit kesilmez. Ama ne olursa olsun kendinizi bırakmayın, her şerde bir hayır vardır. Tüm kalbimle dua ediyorum ikiniz ve bebekleriniz için
Ben yurtdışındayım ilaç isimleri farklı oluyor türkiyedekiyle ama evet hamilelik vitamini kullanıyorum dediğin gibi içinde gerekli vitaminler mineraller ve folik asit var.
Hayırlı uğurlu olsun

Sıkma canını , ben 6+6 da vajinal ultrasonla duydum kalp atışlarını. karından bakılsa belki duymazdım. Haftaya büyük ihtimal duyacaksındır
Kanamam yok ama doktorun neye dayanarak düşük tehlikesi var dedi? daha önce düşük yaptın mı? progesteron ve hcg testi yaptı mı? ya da ultrasonda yoğun kanama bölgesi mi gördü? Yani eğer bunlardan biri varsa bişey diyemm ama sırf kahverengi lekenelenmeye dayanarak bunu söylediyse ikinci bir doktora daha danıs derim.
Dediğin test düşüğü engellemek adına değil zaten ama allah korusun eğer düşük olursa bunun sebebini anlamak ve bir sonraki geneliklerinde gerekli önlemi almak açısından önemli. Madden sizi zorlamayacaksa yaptır bence.
İnşallah doktorun yanılıyordur ve bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana
Geçmiş olsun tatlım

Kötü bir şey gerçekten. Ben de öğürüp duruyorum kusamıyorum. Bugün sabah ay galiba bugün iyiyim biraz dedim ama dememle bulantılarım başladı çok yoğun. Mutfağa girip yemek yapamıyorum ben çiğ et görünce midem kalkıyor, anca salata yapabiliyorum, eşim yapıyor yemekleri artık, onu da az biraz yyip yarısını bırakıyorum, kendimi yemeye zorlayınca daha artıyor bulantım. Salata yapıyorum yeşillikle üzerine limon, o tarz şeyler iyi geliyor hem de aç kalmıyorum fazla o sayede. Bakalım ne zaman geçecek
Ultrason incelemesine göre söylüyor
Merhaba, öncelikle bütün hamileliklerde kalp atım hızı artar normalden fazladır, çünkü vücudun ürettiği kan miktarı artar ve kalp onu pompalamak için fazladan çalışır.
Ayrıca ileri yaş hamileliklerde çarpıntı görülme sıklığı daha fazla, ben de 39 yaşındayım. İki haftadır çarpıntım oluyor ara ara özellikle yemeklerden sonra ya da fiziken kendimi zorladığımda. Doktoruma sordum, bir sıkıntı olmadığını normal olduğunu söyledi. Ama 132 yüksek bir rakam ve eğer bu sürekli oluyorsa doktoruna bir danış derim, büyük ihtimal bir sıkıntı yoktur ancak dpktpr söylerse için daha rahat eder
Merhaba kızlar, hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun

Hoşgeldiniz..