2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcıları olsun inşallah

Doğumu bekleyecek gücüm kalmadı artık yemek yiyemiyorum sütle gecistiriyorum öyle

benim sagda solda iki dolgu var,ikisi de curumek uzre nerdeyse ama sagdaki dolgunun yarisi cikmisti. yaptirmaya firsat bulamamistm hatta kanal tedavi gerekiodu. son zmnlards benii olduruyor agrisi o taraftan yiymiyorum. gulerken dudagimin ustu kulagima dogru agriyor bu ne diodum az once fark ettm dis koku topacik sis. sanirm disciye gtmem lazim artik,dogumdan sonraya birakirsam cok ileri boyuta gider die korkuyorum. iltihap olmus kesin

benm kaynana yukarda görümce alt katta oturuyo... su görümce 9 ay oldu bir kere bi işini halledeyim bi evini süpüreyim demediler... kaynana desen oda oyle... kocana yaptır diyolar... adamın yaptığı ne kdr olursa... saolsun bugun mutfak dolaplarını sileverdi... bende yetiştigim yerleri... valla her yerim agrıyo...

Egitim onemli tabi.. Yap demedigim surece elini surmez.
Atom aynı aynı aynından bende de var...antrede 5 gün tam ortada kabloları açık vaziyette durdu durdu durdu..
. adam al artık şunu görmüyon mu dedim ..alayım kariş dedi ya şaka gibi şakaaaaa....salon sephasında bardak koyacak yer kalmayıncaya kadar götürmüyo

Bosver belki laf ederler yaptik diye, sende yapma bisey olmaz ya... Sagligindan onemli degil yani. Ben hergun evi siler supururdum takintilar vardi, 30.haftadan sonra saldim takintilardanda kurtuldum iyi oldu.

Aha benim adam turunun tek ornegi degilmis demekki

yeni okudum herhalde yanlis yazmamistir. masallah aralik annelernde biri normal dogum ile 4500kg dogurmus. 2 ikinista oldu dioo :) darisi hepimzie ins

Aayy ciddi misin tanismak istiyorum onunla amin cnm ins millet 2.5 kg u dogurmuyor normal valla alnindan operim onun

Bosver belki laf ederler yaptik diye, sende yapma bisey olmaz ya... Sagligindan onemli degil yani. Ben hergun evi siler supururdum takintilar vardi, 30.haftadan sonra saldim takintilardanda kurtuldum iyi oldu.
valla doğru diyosun... bende napim son zamanda tutucam birini camlar kapılar evi halletsin... ama aynı durumda onlar olsa beklerler... gelin cıkmadı bakmadı derler...

valla doğru diyosun... bende napim son zamanda tutucam birini camlar kapılar evi halletsin... ama aynı durumda onlar olsa beklerler... gelin cıkmadı bakmadı derler...
Beklerler canim. Babanem 90 yasinda her isini annem yapiyo tabi, yeri geliyo cisli donunu yikiyo kadin. altli ustlu oturuyolar, annem dogumda bana gelicek sanada kizin gelsin dedi de olay oldu, kizinin beli agriyomusmus... Bak 90 yasinda allah gecinden versin gitti gidiyo, ama kafa hala cin gibi. Kizinada toz kondurmaz. Hic kaale almican, annem sinir hastasi oldu cikti hep boyle seylerden.

Benimde boyle 50 lerde cikiyor sancim. Doktor gercek dogum sancisi 90 larda olur dedi, bi de daha sık araliklarla olurmus. NST ye baglandigim zaman evde olan kasilma ve agrilarimin hicbiri olmuyor ama aksi gibi. Doktora soyledim o agri ve kasilmalar 90 olur kesin dedim, oda onemli olan 20 dk icinde sık bi sekilde olmasi dedi, bende rahatlamis gibi yaptim ama genede takiyom kafama :)

bakmıcan oylesine ama işte allah rızası için yapıyosun yoksa annende çekmek istemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…