- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.361
Allah yardımcıları olsun inşallahKıZlarr iyi akşamlar nasılsınız? Ya sizden bişey isticem.. Bebeğimizi görmeye gittik az önce. Bizimki iyiydi çok şükür ama bi tane 24 haftalık bebiş gelmişti 1 hafta falan oldu. O bebiş pek iyi değildi biz ordayken oksijeni falan baya düşüktü. Hemşire tedavi uyguluyodu, annesi de kapıda ağlıyodu. Çok kötü oldum aklım orda kaldı, çıkıp gidesim var yanlarına.. Lütfen dua edermisiniz o minik yavruya? Rabbim hayırlısıyla dayanma gücü versin, şifasını versin, güç kuvvet versin annesine babasına minik kuzuya inşallah.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hadi ya. İse yarar memnun edici bi seydir insallah da eziyetine deger
Bizimkide bu ara ben yapmıyom diye oda umursamaz oldu cıktı...Demin yere cay doktu, temiz degilya umrunda degil dimi diyo, yoksa canimi okumustun, adamin nasil gozu korktuysa
Doğumu bekleyecek gücüm kalmadı artık yemek yiyemiyorum sütle gecistiriyorum öyleBenim de ilginc bir sekilde dolgulu disim agriyo. Ta cocukken yaptirigim dokgu yani hic sorun yasamamiatim. Alti curudu heralde. Beynim zonkluyo. Kullanamiyorum sag tarafimi. Hamileligin basinda da 20lik dis agrisi cektim sagli sollu. Bebek bi dogsun dislerime bi tedaviye giricem.
Bi de varis tedavisine tabi ;( mosmor oldu sag bacagimda bazi damarlar cok kotu gorunuyo
Benim de ilginc bir sekilde dolgulu disim agriyo. Ta cocukken yaptirigim dokgu yani hic sorun yasamamiatim. Alti curudu heralde. Beynim zonkluyo. Kullanamiyorum sag tarafimi. Hamileligin basinda da 20lik dis agrisi cektim sagli sollu. Bebek bi dogsun dislerime bi tedaviye giricem.
Bi de varis tedavisine tabi ;( mosmor oldu sag bacagimda bazi damarlar cok kotu gorunuyo
Banyoyu yapamaz yaaa o...arada gidip mutfak tezgahını domatestoslyum ben yoksa heryeri çay lekesi yapıyosen yapma kız
bırak eşin yapsın. bir de kimyasalı yeme
Egitim onemli tabi.. Yap demedigim surece elini surmez.Bizimkide bu ara ben yapmıyom diye oda umursamaz oldu cıktı...sanaa ne oluyo dedim hamiş olan benim ...
Atom aynı aynıEgitim onemli tabi.. Yap demedigim surece elini surmez.
Bosver belki laf ederler yaptik diye, sende yapma bisey olmaz ya... Sagligindan onemli degil yani. Ben hergun evi siler supururdum takintilar vardi, 30.haftadan sonra saldim takintilardanda kurtuldum iyi oldu.benm kaynana yukarda görümce alt katta oturuyo... su görümce 9 ay oldu bir kere bi işini halledeyim bi evini süpüreyim demediler... kaynana desen oda oyle... kocana yaptır diyolar... adamın yaptığı ne kdr olursa... saolsun bugun mutfak dolaplarını sileverdi... bende yetiştigim yerleri... valla her yerim agrıyo...
Aha benim adam turunun tek ornegi degilmis demekkiAtom aynı aynıaynından bende de var...antrede 5 gün tam ortada kabloları açık vaziyette durdu durdu durdu..
.adam al artık şunu görmüyon mu dedim ..alayım kariş dedi ya şaka gibi şakaaaaa....salon sephasında bardak koyacak yer kalmayıncaya kadar götürmüyo
Valla öyle şekerimAha benim adam turunun tek ornegi degilmis demekki
yeni okudum herhalde yanlis yazmamistir. masallah aralik annelernde biri normal dogum ile 4500kg dogurmus. 2 ikinista oldu dioo :) darisi hepimzie ins
valla doğru diyosun... bende napim son zamanda tutucam birini camlar kapılar evi halletsin... ama aynı durumda onlar olsa beklerler... gelin cıkmadı bakmadı derler...Bosver belki laf ederler yaptik diye, sende yapma bisey olmaz ya... Sagligindan onemli degil yani. Ben hergun evi siler supururdum takintilar vardi, 30.haftadan sonra saldim takintilardanda kurtuldum iyi oldu.
Beklerler canim. Babanem 90 yasinda her isini annem yapiyo tabi, yeri geliyo cisli donunu yikiyo kadin. altli ustlu oturuyolar, annem dogumda bana gelicek sanada kizin gelsin dedi de olay oldu, kizinin beli agriyomusmus... Bak 90 yasinda allah gecinden versin gitti gidiyo, ama kafa hala cin gibi. Kizinada toz kondurmaz. Hic kaale almican, annem sinir hastasi oldu cikti hep boyle seylerden.valla doğru diyosun... bende napim son zamanda tutucam birini camlar kapılar evi halletsin... ama aynı durumda onlar olsa beklerler... gelin cıkmadı bakmadı derler...
Benimde boyle 50 lerde cikiyor sancim. Doktor gercek dogum sancisi 90 larda olur dedi, bi de daha sık araliklarla olurmus. NST ye baglandigim zaman evde olan kasilma ve agrilarimin hicbiri olmuyor ama aksi gibi. Doktora soyledim o agri ve kasilmalar 90 olur kesin dedim, oda onemli olan 20 dk icinde sık bi sekilde olmasi dedi, bende rahatlamis gibi yaptim ama genede takiyom kafama :)Eki Görüntüle 1709711
peki bu :=)
bakmıcan oylesine ama işte allah rızası için yapıyosun yoksa annende çekmek istemez...Beklerler canim. Babanem 90 yasinda her isini annem yapiyo tabi, yeri geliyo cisli donunu yikiyo kadin. altli ustlu oturuyolar, annem dogumda bana gelicek sanada kizin gelsin dedi de olay oldu, kizinin beli agriyomusmus... Bak 90 yasinda allah gecinden versin gitti gidiyo, ama kafa hala cin gibi. Kizinada toz kondurmaz. Hic kaale almican, annem sinir hastasi oldu cikti hep boyle seylerden.
Aynen genckende cektirdi zaten, ben bile hatirliyorum herseyi. Ama dedigin gibi Anneminde tek dedigi onun icin degil allah rizasi icin.bakmıcan oylesine ama işte allah rızası için yapıyosun yoksa annende çekmek istemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?