2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Co
Cok zor bi durum, Allah sabirlar versin annesine, insallah yavrusuna saglikla kavusur. Rabbim bu durumda olan tum bebekleri annelerine bagislasin. O'nun ol demesi yeter, senin bebisinde, o minik bebisde tez zamanda saglikla annelerine kavussun insallah.

Allah'ım şifa versin

o kısım şaka gibiymiş :=) aynen evde olan orda olmuyor
demek ki aniden her an her sey olabılır.

Geçmiş olsun canım inşallah hamileyken bi tedavisi vardır

İkinci kez anne oluyorum. Ama hala aynı heyecan. Gelsin seveyim. Kokusunu içine çekeyim. Kızımdan biraz korkuyorum. Alışır mı sever mi. Kıskanır mı acaba.
Benimde 6 yaşında kızım. Var ayni durumayix kiskanmamasi temmennim mecburen alisacaklar bakalım. ..
Kizlar yemek yedikten sonra cok kotu oluyorum. Catlicakmis gibi hissediyorum. Sizde de oyle oluyor mu?korkuma bisey yeyip icemiyorum da....
Bende yemek yerine nefes alamıyorum ee +20 kilo.aldım kolay değil
merhaba tekrar :)

ooo başladı he :) sezeryan öncesi bende hiç sancı olmadı nasıl bişi tadamadım
kızçem de iyi çok şükür. 9 buçuk aylık oldu.
masallah

ayy kıskandım yaa maşallah dıyeyım de nazar degmesın
bravo valla. 6 kilo bana resmen hakaret
+20 kilo oy bana yazık. Bana

Parol içiliyor anca o da kesmiyor zaten ölü gibiyim evde. Doktorlarda yapmıyor tabiki yapsalar uyusturmadan yapın diyecek kıvama geldim artık
Canım benim doktorum son trimesterde bi hastasına kanal tedavisine izin verdi
Diş bebek için daha zararlı diye
Sen de bi danış doktptuna
Gwçmiş olsun bu arada

Yavaş yavaş öğrenecek annesi, bizimki de öyle şuan.. Biberon vermeye çalışıyolar çabucak yoruluyo minnak çenesi :)
Rabbim hepsine şifa versin korusun kollasın nasıl guzel bir duygu bu 1 gün gormeyince içim gidiyor gitmekte zorlanıyorum şuan dikişlerim olduğu için...bugun gittim nasıl kucuk nasıl tatlı kucağıma almayı dört gözle bekliyorum

Ay nasil guzeldir simdi annesi 1 hafta yada daha fazla oldu dimi, dikislerin nasil oldu?

Amin canm inşallah misafir vardı giremedim ancak yazıyorım

Doktorun en iyisini bilir kuzum sezeryan diyosa sezeryan ol riske atmaya değmez
Allahım ya hala bulanık goruyorum, bi gözüm vardı saglam o da çift goruyor, uyuyunca geçer umarım,,
O bendede var cnm özellikle akşamları görme problemi yaşıyorum ama normaldede astiğmat miyopum akşamları yine sıkıntı yaşardım görmede özellikle araba kullanırken ama bu ara daha bi körleştim sanki göz doktoruna yakın zamanda muayene oldum numaram da ilerlemiş olamaz bu kadar kısa sürede muhtemelen hamişliktendir
ben çok kullanırım '' zilli, velet...'' tarzı kelımelerını
yapı meselesı. kimine garip gelebılır.
Ben neler diyom 5yaşındaki oğluma bi bilsen bebişede diyom tabi :) boş ver takılma
Ben migrostan almıltım canım
k
Sende mi ankaradasın cnm bulduk sonunda altunbileklerde ordada bulamasaydım istanbul yoluna açılan civile gidecektim ama söylediğin iyi oldu migrosa bakmak aklımıza gelmemişti bitince bulamazsam orayada bakarım artık

Canım benim doktorum son trimesterde bi hastasına kanal tedavisine izin verdi
Diş bebek için daha zararlı diye
Sen de bi danış doktptuna
Gwçmiş olsun bu arada

Benim de bir dişim kanal tedavilik. Bir hafta ağrı çektim. Doktorum antibiyotik verdi. Kullandım. Meğersem ağrıyı iltihap yapıyormuş. Sinire baskı yapıyormuş. İltihap kuruyunca ağrı mağrı kalmadı. Doğumdan sonra gel halledelim dişlerini dedi. Doğumu bekliyorum. Boşuna çekmişim 1 hafta artı 1 hafta daha ağrıyı. Beş günde kurudu iltihap. Bir de rakıyla gargara yapmaktan damaklarımı parçalamışım. 1 hafta yemek yiyemedim damak acısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…