2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öleyim kıvranıyorum resmen yataga gerı yatmak çok zor oluyor aklıma takılmıştı demek ki buda normalmiş birşey oluyor panik oluyorum burdan soruyorum bir bakıyorum herkeste aynı dert
:) bende çok panik birisiyim iyiki burası var herkesle paylaşınca rahatlıyor insan . Aynı haftada olanlar yada başından geçenler söyleyince rahatlıyorum

Doktor belki alttan muayene eder diye jilet yapiyim dedim malum yerleri goremedigim icin kanattim. Uzun zaman sonra ilk defa orda kan gorunce bi tuhaf oldum yahu :KK14: ah ne guzel lazere baslamistim ilk seanstan sonra hamile kaldigimi ogrendim simdi taa emzirdikten sonra gel dedi :KK61: burdada kil tuy herseyi konusur olduk :D

Bugün benimde doktor kontrolüm vardı bende 37. Haftadayım ve bebeğim daha 2184 gram. Bacak boyu ve karın çevresi 2 hafta küçük çıkıyor. Suyum iyi nst de sancı yok fakat bugünde doktor plesenta da yaşlanma var dedi. 40 haftayı bekleyemeyecekmişiz. Ciğer geliştirici iğne olacakmışım 4 doz 2 seferde. Birde Bebek normal doğum pozisyon almasına rağmen sezeryan olma ihtimalim çok yüksek ancak suni sancı ile başlatabilirmiş normal doğumu buda sıkıntılı olurmuş. Çok canım sıkıldı daha bebeğim çok küçük.

Doktor belki alttan muayene eder diye jilet yapiyim dedim malum yerleri goremedigim icin kanattim. Uzun zaman sonra ilk defa orda kan gorunce bi tuhaf oldum yahu :KK14: ah ne guzel lazere baslamistim ilk seanstan sonra hamile kaldigimi ogrendim simdi taa emzirdikten sonra gel dedi :KK61: burdada kil tuy herseyi konusur olduk :KK70:
Ben de kanattım geçen swfer canım çok yandı :( bi de kalmış eşim rötuş yaptı sağolsun.son haftalar iyice zorlaşacak galiba puffg:mad:

Günaydınnnn kızlarrr :))
Benim gibi 11de yatıp 10da uyanan var mı :KK53:
Tek sorun gece 3-4kere uyanıp tualeti ziyaret etmek :))
Yarın 36.haftamız bitiooo bizimmm :)) yarından snrada randevumuz var tahliller yapılıp sezeryan için kesin tarih belirlenicek :))
En fazla 20günüm kaldı :KK53:

Bugün benimde doktor kontrolüm vardı bende 37. Haftadayım ve bebeğim daha 2184 gram. Bacak boyu ve karın çevresi 2 hafta küçük çıkıyor. Suyum iyi nst de sancı yok fakat bugünde doktor plesenta da yaşlanma var dedi. 40 haftayı bekleyemeyecekmişiz. Ciğer geliştirici iğne olacakmışım 4 doz 2 seferde. Birde Bebek normal doğum pozisyon almasına rağmen sezeryan olma ihtimalim çok yüksek ancak suni sancı ile başlatabilirmiş normal doğumu buda sıkıntılı olurmuş. Çok canım sıkıldı daha bebeğim çok küçük.
Üzülme cnm sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah. Senden daha önce doğum yapanların bebekleri sağlıklı oluyor korkma

Canım sıkma canını lütfen
Doğum şwkli ne olursa olsun önemli olan bebişin sağlıkla doğması
Haftan da iyi
Olumlu düşün lütfen :)

Canım sıkma canını lütfen
Doğum şwkli ne olursa olsun önemli olan bebişin sağlıkla doğması
Haftan da iyi
Olumlu düşün lütfen :)
Canım önceleri hep normal istiyordum şimdi onu bıraktım sağlıklı olsun yeter diyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.

Aman
en önemlı kkilo alma haftaları bu haftalarmıs, her seyi arastırmaktan kafam allak bullak oldugu için buna sıra gelmemiş.
günlük sütümü, yogurdumu, pekmezimi, kaşarımı yerim ve gerısını takmam artık
yoruldum kilodan dolayı. bu zamana kadar ugrasmayaydım, kendımı bu zamana saklayaydım yorulmazdım sanırım :KK70:
saldım yaa artık:KK53:
Bencede Boşver kiloyu ünlüleri duyuyorum 20 den asagi kilo alan yok :kk77::kk77:

Benim gibi kulak uğultusu çınlaması olan var mı... 6.aydan beri böyleyim... Doktor kan basıncı arttığı için normal dedi... Kan akışını bile duyuyormuşum... Doktorum doğurunnca anca geçer dedi... Ayy sürekli sesler kulağımı tırmalıyo çok sinir bozucu...

Back
X