2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O da olabilir benim rahim filmimde rahmim normal rahme göre Boyutları daha küçük çıkmıştı.bide ikiz olunca dedim acaba
ikiz olması da önemli kasıklarda kabarıklık yapmıştır, 3 aydan sonra bebek yukarı çıkmaya başlıyormuş asıl o zaman karnın çook şişecek ama ne güzel maşallah

Canim sakinn kendini zorla lutfen.şişeyi gozunun onune koy ben oyle yapiyorum.su her donemde cok onemli.
ben termos aldım bayağı faydası oldu işyerinde, normalde sevmezdim su içmeyi ama şu an az içsem hemen idrar yollarımda yanma oluyor ve anlıyorum az geldiğini bebişin için yapabilirsin annesi, senden başka kimse ona yardım edemez ki

Dunku rahim içi kanamayi duymam canimi az sıkmış gibi, bugun de hasta olsum. Şu yaziyi bile zor yaziyorum. Başım, gözüm , bacaklarim felaket agriyor. Burnum silmekten yara oldu. Bi gun icinde yatak dosek oldum resmen. Dualar, dualar...

Heralde doğuma yuvarlanarak gitcem
Kesin bende oyle girecem zaten b
Evet aynen canim idrar renginden belli oluyo hemen su az icilince

kızlar sizce kese mm önemli mi .4.hafta mesela kaçtı kese boyutu benim 7.8 normal mi sizce bize kalp atışı için 3 hafta sonraya gün verdi.bugün 4+5 olduğumuzu düşünürsek 3 hafta sonra 7+5 oluyoruz.dr garantiye almak için dedi ama ben yine de daha erken olsa diyordum.sizin ne zaman duyuldu.

Kesem 4. Hafta 4mm ydi. Kalp atışını ise 5+5 te duydum.

Slm bu aralar etsiz çiğköfte yiyorum acılı eksili diye bulgur sonuçta bizi olmaz dimi
bence dışardan çiğköfte yemeyin et yok evet ama içindeki baharatlar ya da yeterince temiz yapılmaması fln bağırsak enfeksyonu faln yapabiliyor çok da sağlıklı değil canınız çok çekiyorsa azıcık yiyin bence

Ah kızlar. Su içemiyorum şu 2 gündür bellllkİ 2 bardak o da zorla :/ napıcam ben ya.
bende ıcemıyordum 3 gündür. suan hala cok az ıcıyorum ama en azından hıc ıcmemekten ıyıdır. suyun dolapta olsun, içine lımon at veya hafıften sık
ben o sekılde ıcıyorum suyu
su gorevını gormez tabı ama ıce tea falan da ıcıyorum
bır sekılde sıvı almak lazım

Mide bulantısına nasıl çözüm buldunuz hanımlar... benim her sabah bi bulantı iice hassaslaştım anca taze nane hafifletiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…