2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hicbisi yapmiyorum zaten. Sabahtan aksama kadar oturuyorum.
Hareketli olunca midem bulaniyor cunku. Folik asitleri de 3 gundur almiyorum, sanki alinca midem bulanacakmis gibi geliyor
Zor surec gercekten
Allah yardimcimiz olsun.
folik asit mide bulantısına iyi geliyor ki canım bence almalısın:) allah hepimizin yardımcısı olsun.herşeye değer yeterki sağlıklı olsunlar.inş 3 aydan sonra devam etmez..benimde yatınca daha çok bulanıyor.açık hava iyi gelir mide bulantısına.hava almaya çık arada.ya da camları aç bol bol.benim dışarda hissetmeyeceğim kadar az bulanıyor.evde daha çok oluyor.

Kese büyümüyor.2 doktorda aynısını soyledı.embriyo yokmuş kesede. Kromozomsal problemli olması muhtemel dedi.değerlerim ve sat ta tutmuyor.hayırlısı olsun başka sefere inş.

bu doktorların konuşmaları varya insanı kalpten götürür o ne demek öyleya. boşwer takma kafana. sabahki doktorda bana 5 haftalıkken bebek nerde görüncek kızım diye dalga geçti. hepsi ayrı bi değişikler. hiç takma bence kafana. kesen görünmüşya şükret.

Bende magnezyum eksikliginden okudum e tabi suan vucudumuz tamamen degisiyor agrilar normalde erken gibi geldi insallah saglikla kucagimiza aliriz :)

ya bende de var bu his hiç doymuyorum gibi hissediyorum :)

c
anım benim hipoglisemim olduğu için meyve suyuyla gofreti yedim 74 düşmüştü şekerim. o yüzden yani. bir anda düşüyor önceden belirti verirdi şimdilerde ise belirti falan olmuyor.

Slm bu aralar etsiz çiğköfte yiyorum acılı eksili diye bulgur sonuçta bizi olmaz dimi
Doktor bana gecen hafta kanama olunca gittigimde dusuk riski var dedi istedigini ye ama cigkofte yeme sadece dedi ama etsizse bisey olmaz bence

ben gerçekten anlamıyorum bu işin eğitimini aldıysan içinde bulunduğumuz durumun hassasiyetini bilmeleri gerek.kese için şükrettim evet ama kesenin normal düzende büyümesi kalp atışı ve bu durumun devamı derken hepten delireceğim

c

anım benim hipoglisemim olduğu için meyve suyuyla gofreti yedim 74 düşmüştü şekerim. o yüzden yani. bir anda düşüyor önceden belirti verirdi şimdilerde ise belirti falan olmuyor.
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık desene.başka bişiler yesen olmuyor mu canım.gebelikte meyve suyu da kötü zaten.çok katkı maddeli onlar.en azından gofret ve meyve suyunu bir arada içme ki miden kötü olmasın.

Daha erken sanirdim bende ama daha 3.aya girmeden basladi hayirlisi Allah yardimcimiz olsun:)
Benim ilk hamileliği öğrenmemi sağlayan bu ağrılar oldu cnm çok fenaydi 23 nisanda acil e gittim acaba hamilemiyim diye düşünüp test yaptirdim 6.52 cikti

Ben d&r ye gittim o ajanda yoktu intended siparis ediliyormus kızlar tıpış tıpış zamanlar ajandası bilginize

Ben d&r ye gittim o ajanda yoktu intended siparis ediliyormus kızlar tıpış tıpış zamanlar ajandası bilginize
Hamilelikle mi ilgilii sadece ya da bebek doğum sonrasını da kapsıyor bende her ikisini arastiyorum ama içeriğini göremeyince emin olamiyorum, biri mi tavsiye etti gördün inceledinmiydi

Kese büyümüyor.2 doktorda aynısını soyledı.embriyo yokmuş kesede. Kromozomsal problemli olması muhtemel dedi.değerlerim ve sat ta tutmuyor.hayırlısı olsun başka sefere inş.
Canim senin icin uzuldum. Ama gercekten Allah hayirlisini versin.
Universite hastanesinde genetik bolumunde esinin ve senin kromozom analizi yaptirabilirsin. Benimde ilk gebeligimde 3 ,5 aylikken kalbi durdu. Genetik tarama yaptirdik.
ins. Bir sonraki sefere saglikli hamilelik gecirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…