- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.021
Cnm aynı beni anlatmışsın ama daha yeniyiz hayırlısı olsun bende dün keseyi gördüm ve rahatladım çok şükür haftaya cumada kalbini dinliycz İnşşlhYa kızlar 5+4üm ve hiç bi belirtim yok yaaa ne bi mide bulantısı ne bi göğüs hassasiyeti ne de başka bişi. Göğüslerim sadece azıcık dolgunlaştı ve bastırınca sadece birazcık yanlardan acıyo. Bide dün sağ kasığımda ağrı oldu.Baktığında ne sorunsuz hamilelik gibi ama bebiş sinyal versin istiyorum bana
hoşgeldinn :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallahMerhaba arkadaşlar
Rabbim nasip ederse ben de Ocak 2016 annesi Olacağım. Bizi de aranıza alır mısınız ?
Sat 22nisan, yas 36 . Gecen sene bir düşükten sonra uzun denemelerden sonra bugün Allah'ın izniyle keseyi gördük ama Tiroid hastasıyım o oranlar biraz kaygılandırdı Dr. Hayırlısı ile inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Kizlar bende bugun 4+3 oldum iki gundur sabahlari uyandigimda midem cokkkkk fena bilaniyo agzima bikac lokma bisey atarsam yatisiyo.daha cok erken degilmi yaaaa
Kizlar kac kiloyla hamile ksldiniz, hedef kilonuz kac
ben izmirden finlandiyaya transfer oldum :)Nerelrdensiniz? Ben aslen aydınlıyım ama balıkesirde yaşıyoruz...
Ben varım. Kusmuyorum ama gün boyu bulantım oluyor aralıklarla.uyandıgından ve yatana kadar bulantı yaşayan var mı?
Merhaba arkadaslar Benm sat 27nisan ama Benm bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür 16mayıs blast transferi oldu dün 10.gün kan değerim 325di doktorumun söylediğine göre bugun 4+3oluyorum .ayrıca daha önce normal yolla 3hamilelipim oldu 3üde düştü bu Yüzden tüp bebek denedik Şuan bile hala sevinemiyorum 10gün sonra kese ve kalp atışını duyarız Demişti doktorum Allah'ım inşallah mucizemi kucağıma verir bu sefer .bu arada tahmini doğum 29ocaga geliyor ve Buda Benm doğum günüm okdar mutluyum ki ama ben sezeryan düşünürsen tabi daha önce olur .Hepinizin hamileliği hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağımıza versin
selamm hamişler biz bugün 5+5 olduksize bi şey sorucam ben çok iştahsızım bi haftadır faln hamileliğimi öğrendiğimden beri biraz daha az yiyordum ama bi haftadır daha da iştahsızım bütün gün bi şey yemesem aramam ama o zaman da mide bulantısı oluyor tabi yemek de istiyorum bebişim içim bulantı yok denecek kadar az da canım hiç bi şey istemiyo benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz hamişler
Ya işte ben bunu biliyorum ama çevremdekiler hep korkuttu beni. Ben keseye göre bakıyorum gelişime etraftakiler e bi hafta geciktin nasıl 134 çıktı beta hcg kimyasal mı acaba bebek gelişmiyo falan. Kalp atımları keseye göre 6. Hafta duyduk ama yine o felaket tellali millet ne 6sı 8 hafta oldun şimdiye duyman lazımdı vs demeye başladı. Adet günlerimi sayıyolar resmen.
Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.
Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.
Hic takilmayin arkadaşlar olacagi varsa ne uaparsan yap tutamazsin cok dusunmemek gerekiyor ben kabin amiriyim ve gun asiri yurt disi ucuyorum dun 7 saat uctum mesela bugun yurt disindayim yakladik 6 gun daha yogun tempo ucuyor calisiyorum 5 +1de kalp atislari ni bile gördük sesini duyamasakta cok dusunmemek gerekiyor allahin izniyle saglikla dogarlar hic mersk etmeyin
Selam hamişler,
Kontrolden geldim,gebelik sağlıklı gitmiyor,büyük ihtimal kürtaj olucam.çok üzüldüm. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.kendinize dikkat edin.
Valla mecburdum yıkamaya evimi görsen barbie bebek evi gibi her yer açık pembe temizliğide zor oluyor. Yere bir saç düşse belli oluyor parkelerimin renginden çocuk doğduğunda bakalım ne olacak o evin hali :))
Bence temizlik işine çok dikkat etmek lazım, sizin bebişinizden önemli mii yıkamaya verin çok ucuz zaten
Ay hadi hayırlısı olsun darısı kalp atışına olsun inşallahCnm aynı beni anlatmışsın ama daha yeniyiz hayırlısı olsun bende dün keseyi gördüm ve rahatladım çok şükür haftaya cumada kalbini dinliycz İnşşlh
Benimki çayı kahveyi kesinlikle yasakladı.haftada bir içiyim dedim.ona da olmaz dedibenimki kahve, hazır meyve suyu, hazır süt (pastörize olmayan) tüketme dedi, ama çay içebilirsin çok olmamak sartı ile dedi, bir de soda serbest :)
Benimki çayı kahveyi kesinlikle yasakladı.haftada bir içiyim dedim.ona da olmaz dedi
çok mutsuzum.bugün bi ksçamak yaptım gerçi.türk kahvesi içtim
Evet canim yaa sorma bu bir haftadir cok bulaniyo.azcik gecer gibi oluyo biseyler yemege calisiyorum sonra yine ayni.bide ustune faranjit oldum oksuruk falan sorma yatiyorum sürekli.bebisler iyi heralde ama carsamba yine kalp atislarini duyduk.1.5 cm olmus ikiside.seninkiler nasil sen nasilsin canimSeninde ikizdi dini canım.nasıl gidiyor bulantılar falan
ikiz olduğunu keseyi görünce mi öğrendin daha sonra mı canım? ben de ikiz istiyodum hep tek kese göründü ama... hala umut var mı acaba :))Evet canim yaa sorma bu bir haftadir cok bulaniyo.azcik gecer gibi oluyo biseyler yemege calisiyorum sonra yine ayni.bide ustune faranjit oldum oksuruk falan sorma yatiyorum sürekli.bebisler iyi heralde ama carsamba yine kalp atislarini duyduk.1.5 cm olmus ikiside.seninkiler nasil sen nasilsin canim
Canim ilk kontrolde iki kese cikti.ama tek kese icinde sonradan belli olanlar oluyomus.insallah gonlune gore olurrikiz olduğunu keseyi görünce mi öğrendin daha sonra mı canım? ben de ikiz istiyodum hep tek kese göründü ama... hala umut var mı acaba :))
Küçükyalı ya giderken e-5 üzeri cnm solda kaliyorben cevizlideyim veraya gidiyorum yeliz hanıma çok memnunum şimdilik.
delta hastanesi nerde canım tam olarak
Hoşgeldin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş bendede troid var ilac kulaniyorum Allahtan hamilelikten önce farkettik ilaç ne kulaniyorum pekiMerhaba arkadaşlar
Rabbim nasip ederse ben de Ocak 2016 annesi Olacağım. Bizi de aranıza alır mısınız ?
Sat 22nisan, yas 36 . Gecen sene bir düşükten sonra uzun denemelerden sonra bugün Allah'ın izniyle keseyi gördük ama Tiroid hastasıyım o oranlar biraz kaygılandırdı Dr. Hayırlısı ile inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
banada burdan kalkip nasi zor gelio carsiya inmek bide bu ara halsizim usuyorum bogazim acio kolumu kaldircak halim yok midr bulantim oluo arada hayirlisi
Anammmmmm kız durun bitirmeyin burda gevezelik yapmaktan ben hala siparis veremedimBen aldim canim int siparis verdim bayildimmm bu kadar iyisini daha once gormedim bitmeden alinn
Benim doktorum dün dediki deterjanı eldivenle kullan kimyasal şeyleri koklama parfüm deterjan gibi. ..yani boyada zararlı benceKizlar is yerimde tadilat var ve cok olmasada boya kokusuna magruz kaliyorum arastirdim fakat pek bisey yazmiyordu ama endiseliniyorum fikriniz bilginiz var mi??
Maşallah canim Allah nazarlardan saklasin.Evet kızlar. Doktordan geliyorum. Sağ kasığımda bıçak saplanması gibi olan ağrılar belime ve bacağıma vurunca nolur nolmaz diye gittik eşimle. Miniğim
Gördüm gayettt sağlıklı, haftasıyla uyumluu, kalbi de pıt pıt atıyordu. Kusma ishale çevirince gaz sancıdı yapmış. Tüm sorun buymuş. Ama ben bebeğimi görmüş oldum :) fotosunu atıyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?